happy happy girl


Destiny is calling me.





T T Y L

We Make The Hipsters Fall In Love

Tumblr_lqs0lkygr91qcdp3jo1_500_large

Thinspo.

Tumblr_lqrgj3rlwd1qke3gjo1_1280_large
Tumblr_lqojfsesr71r05a8qo1_400_large
Tumblr_lpf2bfiptt1qlqauvo1_400_large
Tumblr_loi6yocyxc1qd2onco1_500_large



I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N


TREO♥

Godmorgon! Har nyss vaknat. Hehe. Sov nog 13-14 timmar i natt, hur.skönt.som.helst! Mår i alla fall lite bättre nu och ska åka och jobba idag har jag bestämt.



Snälla sommar, stanna!

.

Ligger hemma och är sjuk. Har dock Jonas här som tar hand om mig.  Har fått en ny TV till rummet i morse, vet inte riktigt varför, men det var väl kul! Så har legat hela dagen i sängen och kollat på TV. Älskar min säng, sååå skönt att kunna hissa upp och ner.

.

Ligger hemma och är sjuk. Har dock Jonas här som tar hand om mig.  Har fått en ny TV till rummet i morse, vet inte riktigt varför, men det var väl kul! Så har legat hela dagen i sängen och kollat på TV. Älskar min säng, sååå skönt att kunna hissa upp och ner.

Sometimes you make me smile. Today were sometime.



Drömmar om dig.

Hörde dig skrika mitt namn.
Vaknade, lika kallsvettig som natten därpå.
Seglade åter mot drömmarnas horisont.
Det blåste, det var storm, och du ropade mitt namn.
Jag tänkte att du hängde på världens ände.
Jag kommer, min älskling.
Jag ska rädda dig.
Hörde dig skrika mitt namn igen.
Vaknade.
Du har aldrig skrikit mitt namn.

Don't count the days. Make the days count.



Maybe, maybe not.

Tumblr_lgklvqdwvz1qcmy3mo1_500_large

Kärlek och rysk roulette.

Du tog min hand. I vanlig ordning. Klämde den lätt mellan dina. Jag rös. Kände hur gråten trängde sig fram. Denna gång inte av lycka. Kände hur grytan där under gått från bubblande till stormande. Det rök, det skvätte och det brände. Som halsbränna, fast i hjärtat. Jag var förtvivlad. Förtvivlad som aldrig förr. Jag har så länge velat. Jag vill fortfarande - vara din. Du spelar spelet kallat kärlek. Och jag är med. Dumt nog gick jag med på dina villkor. Du band mig naken, och jag protesterade inte ens. Du spelar med mig som insats. Som en deltagare i rysk roulette. Ett vildkort. En chansning. Jag känner mig som flickan som vilade i din säng. Hon vars doft inte fastnade i mer än lakanen. Hon som verkligen ville, och försökte. Det är rätt mycket känslor just nu. Du släppte min hand. Jag kände den kalla vinden mot huden. Rös igen. Såg din blick. En blick gjord av medömkan. Jag är bara den stackars tjejen du spelade spelet med. En kärleksversion av rysk roulette.


Me and my friend.

Acne Archive/Filippa K Vintage/Judits/Beyond Retro/

Fikade, shoppade och utforskade Sthlm.

Kört en second hand -dag idag.




Skorna är från Judits.

Allergi.

Har reagerat mot något jag ätit i stan idag. Mår inte alls bra för tillfället, men tog en akutdos a la 12 tabletter. Kom så plötsligt nu när jag kom hem. Och min hals som redan är svullen..



Still sick.....

Hosta, hes och ont i halsen.. Tänker verkligen inte klaga. Läste nämligen ut boken om "Sofia" igår.



Kärleken den ovissa. Åtrån den starka. Bandet så hårt emellan.

Det är ingenting som slår vad jag känner för dig.
Din blick, dina ögon.
Du gick uppför backen. Kavajen på axeln och glasögonen på sne.
Skorna ekade långt bort i det bäcksvarta kallat natt.
Bäcksvart som i mystik.
Mystik som i dig.
Du sneglade bak på mig. Drog ner glasögonen mot munnen.
Dina läppar får mig att törstas likt en vampyr efter blod.
Kärlekstörst.
Du är den enda som kan rädda mig nu.
Vi går hem till dig.
Låt mig inte försvinna i soluppgången.
Låt mig stanna och se mörkret falla.
Snälla, fall, även du.
Och låt oss sedan stiga i takt med solen.
Jag vill vara mer än skuggan där du svalkar dig.
Jag vill vara ljuset som gör dig varm.

Yes mom, I ate.

Tumblr_logwx3k0b01qbmqg2o1_500_large

Thin thin thin. Just stay thin. Thinner. Thinner. Must stay Thin.

Tumblr_lqdio7fm0k1qk0glro1_400_large
Tumblr_lor8dnbl0v1qj66yco1_400_large
Tumblr_lp882rb03u1qemet9o1_500_large
Tumblr_lpjniktffe1qjrhtwo1_500_large
Tumblr_lqhte0sxq91r23ao5o1_500_large

(hetsfritt inlägg).

livslig.

Ett bra ord. Påhittat, dock. Livslig, att leva fullt ut.


Every summer wants a June.


.

Mår inte alls bra. Mår jätteilla och har knappt någon röst kvar:((((

Gårkvällen började vi hemma hos Sandra. Kräftskiva! Det var jag, Sandra, Marlene, Micaela, Linda, Emma, Larsson, Wallin och Fanan. Var jättetrevligt! Jag och Micaela åkte dock in mot Sogni för att föra. Aveny sprang vi förbi ett tag och sen blev det Lobby där vi mötte upp killarna från kräftskivan. Stannade där till stängning.


Vill bara tacka M för en skitbra helg. Love you. ♥ ♥ ♥ ♥


Me ♥ you.



Bilden är inte tagen nu.







Jag hörde dig viska i mitt höra en natt förra veckan.
Viskade ljuva ord.
Ord jag tidigare endast drömt mig höra från dig.
Jag såg dig i ögonen en natt förra veckan.
Inte som i de andras där jag tittar utan att se.
Jag såg dig. Dina färger. Din själ.
Sen dansade vi i refrängen våra hjärtan spelade.

Gör dig själv lycklig.



Tänkte börja med att tipsa om en jättebra bok som heter "Eldens Hemlighet" av Henning Mankell. Den handlar om Sofia. Sofia bor i Afrika och lever ett liv långt ifrån vårt. Sofias bästa stund är att sitta och se in i elden och tänka tillbaks på hur livet brukade vara. När hon hade en pappa. När de hade ett riktigt hem. Nu är de ständigt på flykt. Precis som så många andra. Hon har så många frågor. Hon är en otroligt vis tjej som världen skulle vara lyckligt lottad över att få lära av.

"Lyckan finns bara där vi förstår att vi har varit, när vi har förlorat den."



Så många tankeställare som jag har fått medan jag läst denna bok har jag inte fått på länge.

Vi ska verkligen inte klaga. Trots det fortsätter vi. Sofia är så otroligt klok trots att hon lever ett liv i ständig oro och ovisshet. Hon klagar aldrig. Nej, aldrig. Vi måste av dessa människor lära. Varför sitta och klaga när vi har alla världens möjligheter? Så otroligt fult. Den här jävla jantelagen och allt som vi hittar på stoppar oss.


Jag lovar att det finns en som Sofia. Någon som skulle göra vad som helst för din plats.


Sofia drömmer om att kunna köpa en vit klänning till sin syster Maria, men hon har inga pengar. Troligen kommer hon aldrig att kunna köpa denna klänning. I sånna här lägen tror jag verkligen att vi måste förstå hur lyckligt lottade vi är som ens kan SÖKA ett jobb. Att vi kan starta egen firma osv. Vi måste börja se våra möjligheter istället för begränsningar.


Vi klagar på så jäkla mycket. Tänk på denna flicka. Vilken hjälp får hon av staten, myndigheter osv? NADA, och ändå lever hon. Så varför kan vi inte lära av hennes exempel? Varför kan vi inte bara se hur lyckligt lottade vi är. Vi lever ju i en ständig klagan, ett ständigt missnöje. Vi vill alltid ha mer, men många av oss orkar inte lyfta på rumpan och gå dit vi vill. Vi klagar istället. Det gör mig rädd. Och framför allt arg.

Vi skjuter ständigt över ansvaret på någon annan. Vi tänker oss själva olyckliga liksom vi tänker oss sjuka. (självfallet inte i alla fall!!! Men i fler än vad vi borde).


Vi skapar vår egen olycka. (Och det säger jag inte för att trampa ner någon som har haft det jobbigt, eller fortfarande har). Men om vi aldrig förstår att vi själva är den enda (och då menar jag den ENDA) nyckeln till lycka, så kommer vi troligen aldrig kunna känna den.

Våga tro på att lyckas med det DU vill.



Att ständigt vara rädd för att hamna i gamla mönster istället för att tänka på alla möjligheter du har att skapa nya, är att ge upp sin tro på förändring. Förändring kan alltid ske. Den börjar inom dig.





Whiskeyrösten & jag.

Godmorgon godmorgon. Är superhes!
Har precis blivit hämtad och är nu hemma. SKÖNT. Känner mig så oerhört sliten...

Gårkvällen spenderades iaf till en början med Micaela, Jakob och hans kompisar. Trevligt så länge det varade. Vi gick till Handels, men det var k.n.ö.k där så vi drog oss mot Lion Bar. Aldrig varit där tidigare, men det var väl trevligt. Stannade dock inte alls länge utan drog till Pure. Väl där mötte vi Moa, Thanh och deras kompis. Juste, vi träffade även på en songwriter på vägen som fick hänga med oss till Pure! Sagal hette hon, så sjukt trevlig tjej!!! Haha lite sjukt att vi drog med oss henne sådär.

Jag, Micaela och Sagal gick iaf till Rose, men bestämde oss sen för att åka hem. Jag åkte dock tillbaks till stan och Pure för att träffa Moa o co. Blev kvar där ett tag innan jag gick mot Donken med Martin där det blev ett hejdundrans (ej positivt) bråk och en kille och tjej fick åka ambulans(!)... Usch! Träffade Fredrik där så vi gick till Centralen och satte oss och pratade lite. Sen gick jag och mötte en vän och sov.


Ja en sjukt kul kväll till en början med Micaela & Sagal! Haha min älsklings Micis. Ska fixa om mig nu för ska snart iväg på kräftskiva!


Micaela fick med sig min kamera hem så alla bilder får komma upp imorgon efter jobbet!



Vi hörs senare!


Let's take champange showers.







Hörs imorgon! PUSSS ha en superkväll!

JAG SAKNAR DIG!

Jag, Sandra och Emelie snackar ju numera danska. Eller ja, Emelie är typ dansk och har lärt mig och Sandra. Så nu är vi fast i dansk musik också.



Här är till dig min knasboll.


brie, baguette et je



I don't need no ring. I don't need anything. But you.


Tonight.


Jag & Micaela. Känner mig allltiiid så lång:((((


Micaela, Maria & Sasha. På Berns i vintras.



Blir visst utgång ikväll ändå. Eller snarare fest. Jag, Micaela, Maria och några killar ska tillsammans till Handels och festa! Blir nog roligt. Ska dock hem tidigt har jag bestämt. Senast sista tåget! Och ska hålla mig till något glas vitt, enbart!




Ska hoppa in i duschen. Behöver fräschas upp rejält känner jag! Haha...
L8er!

Varit och solat.

Kom precis hem efter ett besök på solarieöarna. Vart dock nästan obehagligt varmt, ännu ett tecken på att jag är sjuk..?


Nu ska jag avnjuta en islatte! Ska tvinga med papi till affären och köpa något tills ikväll. Har helt tappat matlusten, inte ätit MAT på några dagar....

Vaknade nu!?

Godmorgon... Ojojoj så länge jag sov. Vaknade av halsont och en pappa som bankar på dörren. Visste redan igår att jag skulle bli sjuk:((( Både jag och RamanCandice hade ont i halsen. Kanske får bli en hemmakväll ikväll..? Nja, jag som ska på fest på Handels med Micaela! Kanske inte stannar hela natten bara.





Ibland gör jag om låttexter och skriver dem från mitt egna perspektiv. (Okej inte alls seriöst denna gång, satt bara och lyssnade på låten och skrev ner lite blandade tankar/känslor emellan orden).
Det måste nog vara världens bästa yrke. Låtskrivare.


I want to be alone. Alone.
Alone as in not being among the others.
Not being in the place called reality.

I want just to lay here.
Lay with me and just look at the stars.

We'll do it all. Everything. On our own.
We don't need. Anything. Or anyone.
If I lay here. Lay down with me and just look at the stars.

I don't know. How to say, how I feel.
I said too much, but not enough.

So. If I just lay here. Lay down next and forget what we are told.
Before we get too old. Lay here with me.

Let's waste time.
Together.
You can read my needs.
You can find my heart.

So just let us lay here and look at the stars.
Them lightning balls.
Inside and out.

Ser ni vilken låt jag gjort om?



En otillhörande bild på Mellsy och Emeline från (oj tänkte skriva i helgen) i onsdags. (Troligen efter detta jag blev sjuk..)




TOWANDA.

De enda två personerna som kan rädda mig nu stavar sina namn Idgie och Ruth.

Världens.Bästa.Film.Alla.Kategorier.



All I ever wanna do is to sit under a tree, drinking tea, screaming TOWANDA.



I.Threadgoode & R.Jamison
5244317290_2ab4f86e0d_z_large

Tack för att ni finns när det är jobbigt.

Dagens citat.

Är bara tvungen.....


"Åhhh, jag ville bli glasblåsare när jag var liten. Hade varit på skansen och sett det. Ja, glasblåsare eller jobba på bank. Det har jag skrivit i alla kompisböcker."


Hahahhaha, höll på att dö. Meltem, alltså..... (Vem FAN vill bli glasblåsare när man är liten..? Cool tjej. Jag ville bli flygvärdinna, frisör eller modell. Liksom.)



Glädjerus.

Gårkvällen har jag inte så mycket att säga om. Började på Sogni och slutade på Rose där vi stannade till 5. Träffade massa vänner, superkul. Blev lite mycket. Men otroligt kul att vara med Mellsy ♥



Idag har det varit glädjerus på glädjerus. Hade kundbesök på jobbet.
För er som inte vet så sitter jag på BBB's kundsupport. Alltså om du behöver hjälp så knappar du in ditt nummer på hemsidan så ringer jag upp och hjälper till! Ja iaf, vi hade kundbesök och det gick s.t.r.å.l.a.n.d.e! Åh, vilket glädjerus. Har varit orolig hela veckan inför det där besöket.
Haha ler så mycket på jobbet så kan inte vara sur. Skulle få 500spänn om jag vann "arga leken" mot min chef.


När jag kom hem fylldes glädjenivån på ytterligare när jag såg att en väldigt väldigt fin person (som för övrigt inte bor i Sverige) har skrivit ett långt mail. Saknad ♥ Haha är så blödig av mig!


Jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Vi åkte till Sätra i natt och somnade inte förrän 7-8 och gick upp vid 1-2 tror jag (och jag var jättepigg!?). Blääää, är så trött och sliten nu!



R.H.W

Tumblr_ll1p63p70f1qg15uoo1_500_large
Tumblr_lgaq4mjmep1qgvxkmo1_500_large




Min och Ramans "förebild" Rosie Huntington-Whitley. Så sjuuuuuukt stört snygg.


@work atm. Efteråt blir det utgång, vi ska fira MEllssy som fyllde 19 igår! Kommer att bli jättekul. Bilder kommer förhoppningsvis imorgon. PUSSS! ♥


Had your eyes wide open. Why were they open?

Tumblr_lpxysofxyn1r1c59uo5_500_large
Tumblr_ll3q4bucqv1qg8cu6o1_500_large
224596_131070630316882_100002418374238_193817_4680597_n_large

Saknad.






Saknar dig störda, underbara, vän.

And I need you like a heart needs a beat



GLEE.

Jag är en riktig Gleenörd. Dagen har spenderats (efter att jag läste ut min bok) framför TV'n och Glee. Har kollat de två första säsongerna. Så sjukt bra! Första gången jag såg på Glee "förstod" jag det inte riktigt. Tyckte ärligt att det var lite konstigt, men nu är jag helt fast. Älskar att kolla på serier. Kollar just nu på OC, Desperate Housewives och Glee. All over. Sånna hemmakvällar är guld! ♥


Det här är en av mina favvo Gleelåtar!
Och såklart "Don't Stop Believing", "Defying Gravity", "Halo/Walking on Sunshine" och "It's My Life/Confessions".


Läst ut min bok :((((

Är lite ledsen, läste nyss ut min bok:-( Förstår inte varför jag alltid blir så tom när jag gör det. Kommer ihåg när jag läste ut en bok som heter Rävungen. Världens. Bästa. Bok. Den är skriven ur ett psykologiskt perspektiv och fick mig att gråta och skratta. Blev helt förkrossad. Hahaha. Hade med mig den boken vart jag än gick! Tycker att det är så konstigt hur en massa text kan få en att känna så mycket! Eller, egentligen inte. Stavat associera.


Elsasvrld_136127899_large
Img_4237_large


Kan verkligen rekommendera dessa böcker. Jag var nog dock sist med att läsa dem.


Who needs a heart when a heart can be broken?




You think I'm pretty, without any makeup on.

Tumblr_loou1u8wht1qis6mmo1_500_large
Tumblr_lpdkhfvfta1qhen5mo1_500_large
Tumblr_lqcu44qvez1qhgis6o1_500_large

Tvätta.

Nu ska jag upp och tvätta. Bläää vad trött jag är. Ska gå hem och vila och läsa direkt efter.

Ps. INGEN har bättre kollegor än jag. Ds.

Läste nyss massa kommentarer från några kollegor som gjorde min kväll snäppet bättre :')



Jag vet inte hur jag ska klara att byta jobb någonsin.. Dessa personer förgyller verkligen mina dagar. Om jag har haft en "dålig dag" och kommer till jobbet blir jag genast genomlycklig. Verkligen en härlig känsla! Haha trodde nog inte att det skulle bli såhär bra de första ensamma dagarna på jobbet.


Mer än kollegor. Vänner.



Hahaha.... Lägger in en bild på mig, Alex och Max på Vapiano som Fredrika tog för någon vecka sen. Hade precis hänt en sak. Bilden beskriver alllllt!



Sleep tight.

Hade en jättebra jobbdag med RamanCandice! Otroligt mycket skratt och fjant. Imorgon ska jag upp och tvätta klockan 9 (hjälp!!!!) och sen blir det sminkkurs på kvällen. Kommer att bli jättekul.


Nu ska jag göra thé, tända ljus och läsa en bok. GODNATT! ♥ ♥ ♥



Another brick in the wall.

Jag. vill. ha. Dig.
Förstått?
Så:
Om. Du. vill. ha. mig. Nu. kan. Du. få. mig. så. lätt.



Jobbdags!

Ska åka in till stan nu innan jobbet. Möta upp RamanCandice och köpa lite soppa! Nu jäklar ska jag gå tillbaks till min vanliga vikt. Måndag = nystart.





Puss! ♥ ♥ ♥ ♥

You make me feel so much.

Tumblr_loynvfaem51qj7wmwo1_500_large

I.LOVE.PINK

247525_233679279982740_181958568488145_1152395_6719011_n_large
252120_233678556649479_181958568488145_1152363_6946657_n_largeTumblr_losuhylh441qhvwabo1_500_large

Look in to my eyes and I own you.


Något jag vill säga.. [Note to self]

.. Om så bara till mig själv.. - Är att nedanför varje hög, ljus, topp - finns en djup, mörk, dal.


Döm aldrig en annan människa utifrån. Framifrån. Du har inte sett denna människas baksida. Du har inte sett vart han/hon kommer ifrån. Du vet inte varenda liten detalj som har skapat denna människas, ibland kanske störda, ibland lysande, beteende.

Du har inte heller sett vad som gjort henne/honom så stark. Kanske var han/hon mer än svag förr.


Tro inte att du känner en person bara så där. Det har troligen varit mycket som har påverkat. Det har alltid varit en väg dit.


Det spelar egentligen ingen roll vem du tror att denne person är. För vad du än tror, säger mer om dig. Lyssna till dina tankar, de berättar dig troligen något. Och anledningen till våra känslor, är inte alltid densamma som vi tror.




Mina tankar om dig, berättar om mig.
Mina tankar om dig, berättar inget om dig.

Tänk på det. Vad har vi för föreställningar egentligen?
Om vi bara kunde läsa av en person så där, så skulle väl alla ha samma uppfattning av alla..?
Alla människor i världen har nog en (om så litet) olika uppfattning av en person. Vem bestämmer då att just Din uppfattning är den rätta?


Det är något jag aldrig vill glömma. Alltid vill komma ihåg.

Jag vill inte må dåligt i mina negativa tankar om någon annan. Negativa tankar - är alltid - negativa tankar. Kanske är jag annorlunda i att tycka att det är någonting underbart. Vi kan alltid välja. Vi har alltid ett val. Du kan ses som att du "alltid säger vad du tycker och lägger dig i" men du kan även ses som "otroligt pålitlig och aldrig sviker en vän."


"Ej finns gott,
ej finns ont,
blott våra tankar gör det så"

Shakespeare.'



Läste för någon dag sedan en text som en man skrivit efter han spenderat många år i fängelse. Texten kallar han "Skräck och rädsla." Läs den. (Återkommer)




En underbar, klok, oerhört vis, person. Kay Pollak.
Kanske visste jag vartenda ord av det han skriver innan jag läst det, men nu förstår jag på ett helt annat plan. Jag är tacksam över hans böcker och att jag tar till mig utav dem. Det har fått mig att tänka så otroligt mycket mer sunt.

Jag är en utav dem som tror att allting grundar sig i egoism. För egoism är inte alltid negativt. Nej, tvärt om. Här följer ett exempel av vad jag kallar en oerhört god egoism.



Brandmännen gav inte människorna sina liv på grund av att de ville dö istället för dem.
Brandmännen gav människorna sina liv på grund av att de inte kunde leva istället för dem.



Solklart exempel på egoism.




Hänger ni med..?



Haha någon som har tråkigt och läser hela inlägget???


Godnatt.

Vårt sköna gröna Gärdet.

....Snart blir det höst :((((



Råttparken/Finneparken.

Två alternativ.

Kommer för en gångs skull att göra som jag borde och inte som jag känner. Tänker låta tankarna styra känslorna och inte tvärt om, som de oftast brukar i ett sånt här val. Kommer att välja han jag borde och inte han jag vill.


Om Du läser det här. SHOW ME.





Har hängt med Emelie i stan idag efter jobbet. Vi fikade och gick runt och åt godis. Bästa bästa Em.


Igår var jag hos Melina. Åt hemmagjord sushi och åt glass, chips, dipp och godis. Myskväll. Somnade dock rätt tidigt, sov ju inte så länge igår natt.


Nu ska jag gå och lägga mig. Ska läsa lite och dricka massa juice och vatten. Mår nämligen inget bra ikväll. Har dock någon som får ta hand om mig, hihi.


Puss, kram och sov sött.

Hem till Melina senare.

Ska hoppa in i duschen för att senare åka till Melina och ha filmkväll med henne och Denise. Myspys! Ska nog göra hemmagjord sushi och äta massa gott, kolla film osv. Kommer ihåg förra året när vi hade en sån kväll, vi såg "Prom night" och jag fick panik och satt under täcket halva filmen. Haha pinsamt värre, men just sånna filmer skrämmer mig  totalt!


En gammal bild på mig och min otroligt fina Mellsy från när jag fyllde 19. ♥ ♥ ♥
13år tillsammans nu.


Igår.

Jag och Anil. Hahaha jag ser ju gravid ut!? Antar att jag svankar, eller så har jag fått mage som en viss Patrik antydde igår!!!! Döpa om bloggen till 19 och skengravid? Haha nej fy vad hemskt.


Jag och mitt x's x. Haha tar lite emot att lägga upp bilden, men hoppas att det är OK med dig Essi? Haha....



Ja, där ser ni mitt "fina" självtorkade hår efter regnduschen....

Måste bara säga..

Till alla mina underbara, närmsta, vänner: Jag älskar er long time!

M
S
E
M
S
A
R
E
F
M
M
S


Enorm kärlek till er. Det är ni som får min vardag att gå runt.
Utan er finns inget mig. Ni är bäst. Tack för allt ni gör för mig.
Det håller mitt hjärta varmt.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Och extra mycket kärlek till DIG, för du åker till Kreta imorgon.


Äntligen hemma.

Godmorgon..?

Haha, kom precis hem till Patricia.

Kvällen började med att jag mötte upp SandraM, gick och ställde oss utanför Nype och duschade. Bestämde oss efter en längre dusch att bege oss mot Lobby. Där kom vi in direkt, sköööönt! Var dock dyngblöt (mitt paraply läckte in!!) och fick massa skrattande kommentarer. Ja, träffade Estrid, Anil. Calle, Patrik, Philip, Chris, Rebecka, Daniel, Robin, Tony, Emil, Dino, Sanny och massa massa andra. Det var ju kul iaf. Kvällen spenderades mest med Sandra och Estrid. Sandra drog rätt tidigt. Blev en hel del jag och massa killkompisar.. Fick hur som helst skjuts hem av min syster Patricias kompis:) Patricia och hennes vänner var även de på Lobby ikväll.


Ja, det var väl allt. Snackade mest. Drack inte en enda droppe inne på Lobby. Känns bra nu när jag ska sova =)


Vi hörs imorgon! Puss

hejhejhej.

Ikväll kommer att bli en skitbra kväll! Älskar mina bästa vänner över allt annat. E & S. Ska bli grymt att träffa i varje fall en utav dem. Haha hatar att jag blir helt blödog varje gång jag tänker på dem...... Vi delar verkligen allting och det finns inte en enda sida utav mig som de inte känner till. Vi går på toaletten, duschar, sover, äter - ja gör ALLT tillsammans. Finns inga andra jag hellre skulle spendera mitt liv med än just dessa tjejer. Nej måste sluta nu innan jag börjar böla, haha..

Ska även träffa en hel del andra vänner ikväll. Kommer att bli så jäkla kul. Man märker litet att "vardagen" är tillbaks. Lobby öppnar, verkligen ALLA ska gå ut och festa. Ja, en toppenkväll väntar! Längtar verkligen efter alla glada ansikten.



Ååååh, sånt här förhöjer lyckan ännu mer!

Nej nu ska jag lyssna på lite av min "tönt-musik" som jag alltid kallat den. Ha alla en toppenkväll. PoK



Det här är äkta kärlek. Behöver ingen annan livspartner än er mina älsklingar

Världsbäst.

Varje gång jag träffar den här Candice så börjar jag skratta. Och ofta gråta. Av skratt. Men C gråter mer. Skrattar åt hennes SNYGGA krull och alla "klart slut" "hej. kom punkt utropstecken." som ingen annan förstår. Hon får jobbet att kännas bra liksom. Hon och Chanel (som vi döpt om vår chef till). Tillsammans med Alex, Meltem, Raana, Emelie, Mohammed, Max och alla andra så känns jobbet lite bättre, liksom.


En puss till dig Randice (haaaha!) punkt klart slut kom punkt kom klart slut.



Godnatt.

Längesen jag var såhär trött (okej typ en vecka). Vi ska gå och lägga oss nu, måste sova bums. Imorgon står jobbmöte på agendan och förhoppningsvis lite afrikansk dans om jag mår bättre.



Godnatt alla fina ♥ ♥ ♥ ♥

A.

Har döpt dig till initial. Telefonen blinkar till. Vibrationen ekar i trät. Surrar, likt tusen små flugor där i. Kan inte förhindra det genomlyckliga leendet från att komma fram när jag läser. Från dig. Nej, inte ens på tåget, bussen, eller med någon annan. Ett leende likt sol efter regn. Du skriver som ingen annan. Du faktiskt berör. Du rör dig framåt. Liktsom vi. Alltmer ihop. Framsteg, ja, sådana gillar jag. Släpp aldrig taget. Ljug aldrig mer. Bli min. Ja, snälla, bli min.

Tränat!

Heeeeeeej! Är på toppenhumör så det skriker om det.

Har nyss varit och tränat. Som sagt en familjevän som håller i passet. Shiiiiiiiiit. Körde typ sönder mig själv. Tränade med Olivia, Rasmus och senså var mamma och hennes kompisar där. Jag och Rasmus stod tillsammans och han är rätt ja vältränad och självklart vill jag ju inte vara sämre. Han fick dock hjälpa mig ett flertal gånger när jag hade det lite jobbigt, haha.. Samma tempo som honom. Ja, sjukt sjukt sjukt jobbigt.

Jaja, var iaf jättekul att träffa både Rasmus och Olivia igen.


Och juste! Imorgon ska jag på Afrikansk dans på Medis!! Ska bli skitkul. Måste försöka få med mig någon också, annars blir det jag och mamma bara.



HÄR var jag riktigt vältränad, och ja ett tag efter det då. I en sträck-salto. Dock fattar jag inte hur jävla svårt det kan vara att hålla armarna på benen!!?!!!!!!!

Tönt-Johanna

Har gått och blivit en liten tönt. Var uppe och studsade innan 8 idag. Vill inte sitta still, har blivit så rastlös.. Fick skjuts till Micaela runt halv 9 och då marscherade vi direkt ut på en PW runt Stäket. Har möblerat om i Micis rum och målat byrå osv. Ikväll blir krogen dissad mot träning. En familjevän, Thomas, är Friskis&Svettis-ledare så vi ska gå på Indoor walking. Kommer att bli riktigt roligt!

Vad har hänt.....???


Och vet ni vad jag ska hitta på nu?
Jo, PYSSLA!



Med öppna ögon. Med fumliga fingrar.

Det är sabbat, förlorat. Nästan förstört. Som en snabbt sjunkande sten. Vi nådde vår kulm. Min fantastiskt målade bild envisas målas upp för varje gång jag stänger ögonen. Därför håller jag dem öppna. Jag som var så nöjd, denna bild. Ingen annan än jag rev den isär. Borde inte, men.. Tillåt mig; jag vet. Och det värker lite i bröstet när jag så säger. Förlåt, till mig. Du, du intalar dig strongt klara dig bättre utan. Spelar egentligen ingen roll. Uppfattningen av mig, i din ända av linjen, står troligen förändrad och oförändrad kvar. Om du låter dig beröras av sånt. Tillåt mig; hejdå. Vända på klacken, och till slut gå. Jag önskat vi skulle skapat något mer än tomma rader fyllda med ord. Vara kreativa, något utöver det vanliga. Jag vill fortfarande dig ge delar av mig. Små bitar av information jag inte delat med någon tidigare. Sakta sätta ihop det pussel för dig som i slutändan föreställer mig. Det är enbart till dig jag skriver. Du är bra, det vet du att jag tycker. Du är underbar, likväl fantastisk. Inte nya ord. Lita på mig, jag skriver till dig. Tveka inte. Om du nu av slump råkar läsa. Troligen mot din vilja. Det är du och ingen annan jag vill ska läsa. Dessa tankfulla rader, direkt från mig. Hoppas du ska förstå. För mycket begärt, jag vet. Spelar egentligen ingen roll, än en gång. Allt för att hålla mina fumliga fingrar borta från dig. Om så ögonen måste förbli öppna.

Ja, till dig. Du som troligen inte läser.

Det liksom pirrar i magen.


Nu blir det sängen. Puss, kram och godnatt.

Förbjuden frukt.

Åååååh vill ha ha ha ha. Kyssar som smakar. Giftiga kyssar.



Finbesök.

Nu har fina glädjespridaren Stina precis gått. Underbar kväll med massa skratt. Härliga samtal. Stina är en familjevän och min mamma är gudmor till hennes barn. Energirik kväll.


Imorgon ska jag till Micis. Just nu känns livet precis så bra som jag vill att det ska vara. Bättre, till och med. Alla mina underbara vänner. Min alldeles fantastiska syster. Fina familj. Roliga saker på g. Nytt jobb på g. Drömmar, mål och ambitioner - i kombo. Lyckan är hel. Efter helgen så har jag kommit tillbaks på gamla banor. Känns oerhört befriande.



Life.

Heeeeeeeeeeej :-D


Igår åkte jag till stan med Micaela, så himla längesen!! Drack Frappe och bara strosade runt. Mest inredning, efter Micaelas smak. Åkte hem, åt, gick PW, rensade garderober. Åt så mycket igår..... Nästa gång jag klagar på min vikt kommer jag slå mig själv.

Idag gick vi upp vid 8, åkte till IKEA och hängde på låset.  Åkte vidare till Jakan och shoppade lite. Hem och lagade fisksoppa. Sen satte vi ihop den där förbaskade pallen vi köpte till Micis rum. Vi blev totalt lurade, vi som trodde att det skulle gå lätt! Hahaha, nej fy satan. Skrattade tills vi grät. Och imorgon ska den målas.... Jisses.


En utav sakerna jag älskar med att bo hos mamma är alla vännerna. Kärlek, kärlek, kärlek!







Världens vackraste bästavän. ♥ ♥ ♥

"Uppe med tuppen"

Nästan iaf..?

Godmorgon!
Hade tända ljus igår när jag läste, och satan vad varmt det var i mitt rum nu, kanske därför jag vaknade så tidigt. Ska gå ner och äta frukost nu.







Är lite ledsen. Snart flyttar min bästis Emilie till Örebro. Även fast jag vet hur jäkla bra hon kommer att få det, så kan jag inte hjälpa att vara ledsen ändå.






Du & jag. Det är ju så det ska va.
♥ ♥ ♥

Kan inte sova.

Haha hatar när det är så här. Är typ så glad att jag inte kan sova...!?! Är det bara jag som blir så??? Sjukt jobbigt. Vill typ bara skratta. (Även kallat övertrött...?). Ligger och hissar min säng upp och ner. Haha fjärrkontrollen kommer nog gå sönder snart! Och jag med, ligger som en dubbelvikt macka..


Nej nu måste jag försöka sova..


Kan väl i alla fall glatt säga att allt är riktigt bra här hos mig!



Har lite gott att äta iaf.

Flickan.



Ett hus fyllt av mörker. En barndom fylld, men bara minnesluckor kvar.

Samma visa, i natt igen. Hon ligger i det lilla, fyrkantiga, rummet. Väggarna är målade i en ljus lila, men verkar ändå så mycket mörkare än så. Ute i hallen hörs röster. I hallen hörs gråt, och skrik.

Hon ligger där i det lila rummet. Bredvid vilar hennes bästa vän. Hon ligger oroligt och vakar över hennes andetag. Vakna inte. Vakna inte. Snälla, märk inte vad som där ute i hallen pågår.

I hallen ligger en kvinna. Kvinnan den gråtande och skrikande är flickans mamma. Hon som i denna stund ligger naken på stengolvet. Smärta fyller hennes rop av innebandyklubban hennes man drämmer över henne, likt piska över häst. Hans blick är mörk. Han är flickans pappa.



Flickan. Hon som trodde att hon visste var lycka var, tills hon lycka fann.

Billie H. ♥

I'll be seeing you in all the old familiar places that this heart of mine embraces
All day through.

In that small cafe;

The park across the way;
The children's carousel;
The chestnut trees;
The wishin' well.

I'll be seeing you in every lovely summer's day;

In every thing that's light and gay.
I'll always think of you that way.

I'll find you in the morning sun, and when the night is new; I'll be looking at the moon,

but I'll be seeing you.

I'll be seeing you in every lovely summer's day;

In every thing that's light and gay.
I'll always think of you that way.

I'll find you in the morning sun, and when the night is new; I'll be looking at the moon,

But I'll be seeing you.




Kärlek J



Bild från i vintras.

Nystart.

Imorgon börjar en ny era. Imorgon kommer jag få en tid till en jobbintervju under veckan. Jag har numera ny frisyr. Ett nytt humör. Nya planer och nya rutiner.
Höststädning, i mig. Typ.
Känner att jag måste ta avstånd från vissa saker som skadar mig. Jag har glömt lite vem jag är och vad jag står för. Har glömt det jag en gång drömde om. Om så bara glömt för ett tag.
Jag vill inte dricka längre. Ibland blir jag en helt annan person när jag får i mig alkohol, vilket jag verkligen inte tycker om.


Så, nu är "Min bok" fylld med nya planer, drömmar och framför allt: mål.


Och justja, jag glömde att jag ska börja träna och skita i att äta onyttigheter. Så som jag levde förr. Mer.
Har verkligen längtat efter en vardag. Nu är det slut med sommarens ovanor och dåliga vanor. Punkt.

Eller som jag och Raman skulle sagt. "Klart slut."




Två bilder från igår. Sandra & jag i Tuna (Vallentuna, V-tuna, hoodet)
Enorm kärlek ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Guess what?

Har klippt mig :-D Egentligen ville jag göra en riktig Angelica Blick-frisyr, men nöjde mig när nästan 10cm låg på golvet. Klipper alltid mig själv. Är rätt nöjd, faktiskt.


Direkt efter jag kapade det:




När jag format klart håret:




Känns jätteskönt. Om 4 veckor så kommer jag att klippa page för att testa. Fast den kommer bara hålla i en vecka, sen ska jag fixa ny förlängning.



Innan/Efter









Nej nu ska jag sätta på min favvo-playlist och städa så det ryyyker!
Hörs senare.
♥ ♥ ♥

Åh baby, jag tror jag är kär!

Var ett bra tag sen också, haha.


A ♥







Nu ska jag studsa iväg på middag! Blir nog en del bilder, förhoppningsvis. Sen bär det mot SandraDj för att föra lite i hennes nya hus och därefter smäller det utgång.




Hoppas att ni som läser får en helgrym fredag. PUSS&KRAM /J
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sovdags.

Heeej på er!
Har haft en riktigt bra dag. Jobb som följdes av sen middag på Vapiano med Max, Beata, Fredrika, Emelie och Alexandra. Vräkte i mig en hel pizza på nolltid. Har riktigt fina kollegor, vet inte hur det ska gå utan dem.



Nu ska jag hoppa i säng. Har precis kollat klart på Bad Teacher (helt ok). Såg den med Mellsy i måndags, men somnade såklart - som vanligt. Ikväll var det tvärtom mitt sällskap som somnade, haha söööt! Han låg där och småsnarkade.

Ja, hur som helst. Imorgon ska jag på middag som kanske, kanske, följs av en utgång.





Hahahah bjuder på en störd, sömnig, konversation mellan mig och Felicia för ett tag sen när vi sov hos min vän Adrian. Hahaha jag hade tydligen ockuperat sängen och var inte så pigg [läs; tydlig] i mina svar.






Riktigt så trött är jag inte nu, men godnatt på er!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

M.E


Vem intalade dig att drömmar inte är verklighet?






Lite foton som jag tog förra veckan.

Mot Täby C.

Nu ska jag ta tuben mot Täby och shoppa lite med Melina!

Hörs senare.
Puss







Bilderna är från förra veckan när jag och Melli hade sleepover hos mig.



♥♥♥♥♥♥♥

Nått (en text) som inte gör sig begriplig.

Ibland måste vi ta ett steg fel för att känna smärtan i foten, ställa oss upp från träsket vi envisats trampa runt i och hoppa upp tillbaks på vägen igen. (Även då hoppet lär bli jobbigt med tanke på smärtan i foten).


Allt vi kan göra är att hoppas att personen som vi råkade trampa på när vi klev snett inte börjar bråka, utan ställer sig upp på sin väg och fortsätter gå, om annars stappla. (Ändå fortsätter jag att undra: om jag är den som blev trampad på, och smärtan envisas att sitta kvar, trots att jag ställt mig på min väg igen. Ja, vad gör jag då? Gå ner dit igen och skäller ut denne som klumpigt stampat mig på foten? Förtränger och ignorerar? Härdar ut? Tar tjuren vid hornen, handen på ratten och till och med styr?)





Nåväl, en sista fundering. Så, är då snesteg menade att smärta, så att vi sedan ska kunna njuta av smärtfria dagar tillbaks uppå vägen? För att bli jobbig: Måste den smärtfria vägen, vara den rätta?



Hur som helst. Jag har insett vem du är för mig, på grund av andra personer - även kallat - mitt helgens (onyktra) "snesteg."  Känner mig något trampad på, men jag försöker välja att känna den härliga känslan du ger mig i den andra foten.

- Vad är det då egentligen som är jobbigast? Smärtan i foten, eller vad som orsakade den?


Kan då inte undgå att undra.. Om nu snedsteg hjälper oss att hitta rätt, är de då verkligen snedsteg? (om så inte pilar).

Vågar inte ens gå in på definitioner.






Ärligt nu, så tror jag inte på vägar mer än påhittade sådana. Var fri att gå vart du vill.


Tumblr_lotk32skka1qza0fjo1_400_large

Tumblr_lotk32skka1qza0fjo1_400_large



Klockan halv4. Har inte sovit på två dygn.


Jag visste inte varför. Bilden förstörd. Sanningen blottad.

I all onödighet. I all ära. Önskar att jag fortsätt som tidigare. Lite lätt, så där. Obesviken. Inte alls som nu. Nej långt ifrån bättre. Bättre - så som det brukade va.


Men söta drömmars himmelrike är oftast inte i närheten av vad jordelivet har att bebjuda oss på, även om jag mer eller mindre antytt så. Någon natt, eller kanske två. Jag kan ha varit naiv, men vad spelar det för roll nu. En dröm av plast förblir en dröm av plast. Tills den smälter och förblir ett minne blott. Sanningen blottad. Sanningen är inte mer än vad sanningen är. För det är så - just så - det är.




Ur drömmarna jag vaknade. I främmande lakan. Drömmen, inte bara i sömnen - sprucken. Bortblåst med den alkoholångande andedräkten från natten där på. Endast minnesluckor och svårlästa sms kvar. Det är allt. Allt vi har kvar. Allt som någonsin var.


Ta mig tillbaks till sötsura drömmar. Till den perfekta blandningen.



Like a bittersweet symphony we played along. Waiting for the music to stop. [For a star to fall]. You sounded better than music it self. [When boy meets girl]. But hey, a sound is just a taste of what our sences made up by the subjective impressions we chose. A taste of reality. And you know what they say about taste..?
Metafysics. What are.




Bara tankar. Sånna där som dyker upp, ibland.

This is what I'm made of.









Har kommit hem från Alvik, där natten spenderades efter SATC-maraton, vindrickande och god mat. Innan dess mötte jag upp Emelie, promenerade runt stan och drack Martini på Fridays. Mums! Nu har jag packat och snart kommer pappa och hämtar upp mig.

Får se vad jag ska göra idag! Är ju fint väder.



/♥J


une tasse avec grâce l'amour









Med mitt favvolack på naglarna och converse på fötterna beger jag mig mot stan för att träffa min bästa Emelie! :-D Även fast vi sågs senast i onsdags så känns det som en evighet!! Vi ska fika och jag ska shoppa smycken.



PUSS & KRAM! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Diamonds are a girls best friend.

Platinumfan-2011073044736-195905_197455196944343_100000395937103_552034_2626928_n-original_large
Tumblr_lp7nq2owdk1qmk2mco1_500_large
86666340_crjko6ur_c_large
Platinum62-2010110743056-sscn0942-original_large

Now, I'm just living. Happily.



RSS 2.0