I'll be seeing you, in all the old familiar places.

As this heart of mine embraces. All day through.
In that small café.
I'll be seeing you, in every lovely summer's day.
In everything that lightning gave.
I'll always think of you that way.
I'll find you, in the morning sun.
And when the night is new - I'll be looking at the moon,
but I'll be seeing you.

I'll be seeing you, in every lovely summer's day.

Tumblr_lfjkgx4s5n1qb62q0o1_400_large
Tumblr_lis6nlkpcy1qfnvefo1_500_large
Tumblr_lhk9m9wvdq1qb2h13o1_500_large


Att trolla med tankarna.

Kvällen började så jääkla bra. Gjorde mig en sallad - kött, feta, avokado, nötter och massa grönt. Jag såg på Eat Pray Love och nickade huvudet och sa mhm. Jag instämde. Jag höll med.

Ikväll är en sån där dag när jag är irriterad och känner mig ohyggligt ful. Jag måste börja träna. Okej, jag tränar gymnastik, men jag måste forma! Är så less på att inte vara helt nöjd. Okej, brukar faktiskt inte ägna så mycket tid på att inte vara nöjd, men inte heller så mycket tid på att verkligen VARA nöjd. Jag har alltid varit supersmal, men nu har nått hänt. Mina vänner jag ska berätta för er vad som hände. Ppiller hände. Sista terminen i åttan. Fy hemska val. 

Jag som i princip aldrig är irriterad. Dags att göra en vändning. Som jag tror det är missnöjdhet och irritation endast hälsosamt i en kort stund - om det omvandlas till energi och positivitet. En vilja att förändra. Nu har jag skrivit av mig. Ska städa, plugga, bada och köra en mediteringskväll. Visar sen.

Pusss på er fina människor där ute.

Vilka ni nu än är.

Man ska inte vänta på att det ska bli bättre. Man ska själv göra det bättre.


Bygga pussel.

Godmorgon!

Sitter och kollar på Biggest Loser i stunden och tårarna rinner. Hur kan man misshandla sig själv så där? Blir verkligen ledsen för det är ju verkligen ett plågsamt självmord. Det är folk som väger 180kg. Helt stört. Det är som att få ett besked kallat cancer, lika farligt - säkert.

Ska börja jobba med min "to do-list." Har lite saker att pricka av. Har fått hosta nu.... Sicken otur jag har. Eller så får jag lära mig att ta det lite lugnare med festandet.




Lycka

Blir dock lite irriterad på vissa uttryck som "med gott kommer ont" och så vidare. Varför måste det göra det? Vem har hittat på att det ska vara så? Är det en ursäkt för att vi ibland misslyckas? Varför ska våra misslyckanden och dåliga perioder stämplas som någonting dåligt? Det är vad du gör av dem som egentligen räknas, tror jag.

Jag tror mer på att Du väljer själv: Antingen kommer ont med gott, eller så kommer gott med ont.

Ett annat fenomen som jag ofta stöter på bland människor är att de tror att man måste välja om man vill satsa på sin karriär ELLER lycka. Vem fan har hittat på den skiten? Man ska fan kunna jobba, ha familj, ha vänner OCH uppfylla sina personliga drömmar och mål - UTAN att behöva välja!? Så stå på er. Låt ingen jäkel trycka ner er och gör ALLT du kan för att uppnå dina mål. Det är, enligt mig, dina mål, dina lyckanden och misslyckanden som gör Dig. Inte är dig, men gör dig.




Bygga Pussel, det är det du ska.

Du kan likna dig själv vid ett pussel där du är bilden på pusslet som blir allt klarare och klarare och pusselbitarna är delar av livet, erfarenheter, lärdomar. Ett pussel som bara expanderar. Varje dag byggs en ny bit på. Ingen av pusselbitarna är den andra lik, men ju fler pusselbitar som är på plats, desto lättare kan du se ett mönster. Desto lättare ser du en klarare helhet. Ibland kommer helheten som du tror är den rätta att förvirra dig, men allt eftersom kommer det att bli lättare, om du väljer att tolka de redan ihopsatta bitarna på rätt sätt. Du har alltså en möjlighet - du väljer själv hur du tolkar de hundra, senare tusentals bitarna tillsammans. Hur du väljer att se bilden som växer fram.
 För var och en, betyder mycket, men tillsammans betyder de allt.
Haka inte upp dig på gamla mönster. Se med allt på öppna ögon. Som en tvättsvamp som suger in.

Tumblr_lid12v6f601qarw5fo1_500_large

Pluggpluggplugg.

Hej alla kvällspigga.

Jag är supertrött och önskar att jag kunde lägga mig och sova nu. Sitter dock uppe med ett arbete om Gadus Morhua (Torsken) och ska forska lite djupare i ämnet. Har även ett arbete i metafysik, två i psykologi, ett i religion och två i mental träning som jag måste få klart nu!! Bara att börja beta av listan.

Imorgon blir det nog skola för min del, även då jag inte mår på topp.. Fast får egentligen se hur jag gör. Har fortfarande lite feber.. Vill verkligen till skolan dock.

Nu har jag lämnat in mitt arbete, äntligen och sedan blir det några timmars sömn innan jag ska upp och försöka gå till skolan.

Godnatt på er alla. Dröm söta drömmar!

Lite mobilbilder från de två senaste helgerna och våra äventyr:


Jag blir så rörd.

Fick nyss ett underbart gulligt sms av Melina. Så fint att jag började gråta. Hon hade läst mitt föregående inlägg och gav så bra feedback!! Fina vänner. Finfina.

Sitter och ser på "Going The Distance" med familjen. En riktigt mysig film faktiskt. Romantiskt komedi skulle jag nästan vilja kalla den, men mer åt familjefilm/komedi. Pluggar parallellt. Det får mig att känna mig duktig!

Det här med personlig utveckling är absolut någonting jag skulle vilja jobba med i framtiden. Berätta om min knökiga uppväxt och dela med mig om mina lärdomar. Jag har nog mycket jag skulle kunna ge, mycket som jag skulle kunna visa andra, inspirera. Jag gick ifrån att vara i okontroll i mitt mående - till att ha all kontroll. En härlig känsla. Jag kan behärska och styra vem jag är, hur jag tänker, hur jag agerar och måla upp mål hur jag vill vara. Jag kan lättare veta vad jag vill och hur jag ska uppnå det, helt enkelt!

Här visste jag inte vem jag var, hur jag ville vara, eller hur jag skulle nå dit.




...... Sedan utmanade jag mig själv. Jag växte. Sakta men säkert, växer jag ännu idag. Kommer aldrig sluta. Vill aldrig sluta.

Agenda.

På agendan denna vecka:

Idag: Plugga och sjuka.

Imorgon: Förhoppningsvis skola, och isf sola med Sandrah. Betala in till studentskivan.

Onsdag: Ledig. Följa med mamma och hennes nya företag på möte!

Torsdag: Träna!! Ev. Jobbintervju x2 på American Express (om jag kan få ledigt).

Fredag: Ja, ska man kanske köra en vit helg utan utgång..? Bara för omväxlings skull..? Får se!


Ska börja skriva mer seriöst nu. Har bestämt mig för en liten vändning i mitt liv. Jag tröttnar så snabbt när allt är detsamma hela tiden. Nu ska jag skaffa mig en bättre kalender, tjäna ännu mer pengar, skriva i min personliga utvecklingsbok varje kväll, jobba i min Mål-bok. Sedan ska jag plugga betydligt bättre. Jag ska inte alls ägna lika mycket tid åt det mediala sociala. Jag vill lyckas med någonting, bli riktigt bra i mina mål. Jag ska spara pengar och bli vuxen. Ska öppna pensionsfond och gå med i A-kassan. Jag vill bekosta mig själv. Efter att aldrig tidigare ha jobbat och nu gjort det i två veckor inser jag att det faktiskt är slit. Det funkar inte för mig att komma bakis till jobbet, eller det är i varje fall någonting jag inte vill! Jag ska inte heller dricka lika mycket. Jag ska dricka något glas just för att det är gott. Man blir så instabil åt det sociala när man dricker. Jag vill inte längre. Dags att utvecklas. Jag har nått de mål jag satt upp för ett tag sen och tänker sätta upp nya. Dyliknande de ovan.

Time for a change.

Väntar på Sushi nu. Har kollat runt på lite nya halsdukar, mössor och jackor som jag ska beställa hem!


Med facit i hand.

Heej på er!

Har legat och kollat på Oprah, med datorn i knät. Oprah är nog en av de mäktigaste i världen. Det hon säger, blir till lag. När hon t.ex. rekommenderade alla att äta Wasa Knäckebröd så ökade försäljningen med ett tvåsiffrigt tal procentenheter! Riktigt coolt.

Har inte så mycket att skriva egentligen. Ska lägga mig och kolla på "I rymden finns inga känslor." Har feber idag, lite skumt faktiskt! Eller jag hade det igår kväll också så kanske är det inte allt för konstigt, men tråkigt.

Återkommer med veckans planer!

En bild från studentskivan förra tisdagen.

Tid.

Tid  - ett påhittat begrepp. Ett begrepp med världen under sina händer. Tid - solens strålar - jordens axellereration - mörket som faller - natt som blir till dag.

Tid - som inte räcker till.


summer time is everywhere.

Tumblr_lfwtj08zvc1qerq95o1_500_large

Tumblr_lifoxymqth1qb078eo1_500_large

I just gotta keep on walking.

Vårlåtar. Förknippade till fågelkvitter, vårjackor, converse och glass i hand under vårsol. Riding Solo, Keep on Walking, Patron Tequila, Your Song med många många andra.

Har just fixat mig klart, ska åka om en timme.

Idag ska jag sitta i bussen med lurarna i. Njuta av solens värme bakom glaset. Idag, ja idag har jag bestämt att det är vår.

Tumblr_lhrnq6w31b1qzmsw1o1_1280_large
Tumblr_lifrf5dxom1qgajuco1_400_large

En sak om mej.


Jag ÄLSKAR poesi. Det är en stor del av mig. Att skriva av mig känslor. Att omfatta nya banor. Tanke väcker tanke, väcker känsla, väcker handling, väcker tanke. Et cetera. Dina banor, väcker banor hos andra, väcker banor hos dig. Et cetera.

Mina 7 absoluta favorit citat:


William Shakespeare [Poet, författare, legend];
Ej finns gott ej finns ont
blott våra tankar gör det så



René Descartes [filosof, metafysik];
Je pense donc je suis
I'm thinking, therefor I am.
Jag tänker alltså är jag till.


Kay Pollak [inspiratör, författare, filmregissör, geni];

Jag ser mer idag
än jag såg igår


Mina tankar om dig
berättar om mig
Mina tankar om dig
säger inget om dig


Det enda jag kan ändra
är mina egna tankar


När jag fördömer en person
ser jag inte hela den personen


Det finns endast två sätt att närma sig en annan människa
Det ena är utifrån rädsla
Det andra utifrån kärlek





Avslutningsvis, ett citat av Erik Gustav Geijer:

"Personligheten utvecklar sig endast genom berörningen med en annan personlighet.
Detta ömsesidiga väckande och tändande av tanke och tanke, av vilja och vilja
är det enda, eviga, uppenbara undret i vårt liv"


And here we are in heaven. For you are mine. At last.

Heeej på er!

Nu har jag kommit hem från jobbet. Working 5-9.. Fy.. Har aldrig fattat hur jäkla jobbigt det är att ha ett jobb förrän nu. Så cudos till er som har kämpat på ett tag. Ska plugga snabbt nu innan jag går och lägger mig. Har så stört mycket plugg. NkB, Filosofi x3, Mental Träning x2, PsykologiB x2.. Ja, shit. Menmen, det ordnar sig!

Ska ta en STOOOR kopp kaffe så att jag kan plugga och äta mina favvoklubbor som pappa köpt till mig.

Juste, berättar snart om vad jag ska börja träna!


Igår, idag och veckan - lååångt.

Tänkte berätta lite om igår! Finns egentligen inte allt för mycket att säga, men ändå.

Blev rätt så mycket. Varför har jag alltid så mycket att säga?! Juste matteprovet gick över förväntan och kunde de flesta uppgifterna på MVG-delen. Jag har även MVG i SvC och fick MVG på mitt tal som jag höll igår. Det blev jag superglad över!!



IGÅR: Jag var hemma hos Emilie med, Te$ha (haha), Elush och Julia och förade en hel del. Vi fixade oss, åt och så vidare. Åkte in mot stan till 10. Skivan var på Rose! Jag hade aldrig varit där, men jag har hört att det ska vara en av Sthlms mer exklusiva nattklubbar. Ja, igår kanske det inte kändes så - men det var fint iaf.
Åkte hem med Sandra runt 2 tror jag, vi var så jäkla trötta. Sov hela bussresan hem och sen blev det lite käk & OC.

IMORSE: Vaknade upp och fick veta att två av mina lektioner var inställda, jihooo! Så hade bara en lektion. Låg och kollade på OC, åt hela morgonen innan vi åkte. Nu ska jag snart iväg och jobba. Inte lika kul kanske, hehe.. Får iaf skjuts hem av pappa, vilket är ett stort plus.

IKVÄLL: Ska hem, plugga och sen lägga mig relativt tidigt för imorgon ska vi till Uppsala på universitetsdagarna. Jag ska till Blåsenhus som är relativt nytt och tydligen riktigt fräscht! Ska kolla upp Hållbar utveckling -programmet. Jag har ju dock en ganska klar bild av hur mitt år efter gymnasiet kommer att se ut.

IMORGON: Efter Uppsala ska jag hem till en killkompis och äta osv. Sover kanske kvar där också. 

FREDAG: Har en jobbintervju på morgonen och sen är jag ledig, men ska till skolan en timme för att polisen kommer dit och ska prata. Senare på kvällen blir det utgång!


Ge mig vår!!


Ska stänga in mig i en månad och inte gå ut.

Jag ska ha en mysmånad i April. Skivorna får räcka gott och väl. Myskvällar med mysigt sällskap. Det är så det får bli.

Våga inte ens klaga eller invända!!



Mystiden med Melina måste återupptas. Våra myskvällar slår ju allt.

En lång dag, idag.

Godmorgon!!

En trött tjej som skriver. Har inte sovit alldeles för mycket inatt. Låg och pratade i telefon, hehee. Håller på och fixar mig lite lätt, ska nämligen åka och bada med klassen! Haha.. Känns som att vi åter igen går i 2an och ska iväg på simskola. Börjar halv9 och slutar halv5 idag.

Sedan blir det direkt hem och äta på cirka 20min, sen får jag skjuts till Emilie där vi ska fixa oss och föra inför skivan senare ikväll på Rose! Kommer nog att bli roligt. Jag har dock en till jobbintervju imorgon (ja, trots att jag har ett jobb) som jag tror att jag ska omboka. Klockan 10 i Alvik, hm njaa..

Ska äta mig en stor frukost lite snabbt nu så att jag orkar simma. Eller kan man vänta med det tills efteråt? Får se! Väskan väger iaf tungt med handduk, badkläder, klackar, klänning och skolböcker.

Härliga sommar!!

För att livet är så skört. För att livet är Ditt.

Idag har jag fällt många tårar. Suttit och pratat i en evighet [gick som en sekund] Kramat genom ord. Kramat via armar. Idag har mina ögon varit röda av gråt, och mina blickar gråa av hemskheter.

Imorgon ska bli bättre. Jag tänker på Dig. [Och du vet vem] Det var härligt att skratta. Se ett leende tränga igenom dina som mina grå. [Blickar]


Ska försöka plugga lite nu och sen sova direkt. Utanför mina dörrar pågår en hel del fruktansvärda saker. Idioter till människor. [Eller kanske människor till idioter]


Livet är så jäääkla skört!! Ta hand om alla ni håller kära. Tänk till innan ni öppnar munnen, himlar med ögonen eller skrattar ett skratt. [det kan såra] Blickar kan förgöra. Ord kan förinta. Skratt kan hugga. [I tu]


Sätt dig inte på en nivå högre än vad du är. För egentligen finns det ingen högre. [bara lägre steg att sjunka]


Jag är trött på alla dömande människor. Alla som tror att de är bättre än någon annan. Alla som tar ut sin osäkerhet på sin omgivning. Alla som kollar ner på andra. [Och tror sin avbild vara målad i skyn]


Tänk på livet i singular. Tänk på varje ögonblick som ett. För i nästa, kan siffran ställas åter till 0. Du får en chans, och det är en stor sån. [En stor att göra rätt]




Vem vill du vara imorgon? Vem var du idag?

Neon.

Jag och Maja.



M- Johanna, du sätter en sån stark färgklick på min annars grå vardag.

J- Maja, vi bildar tillsammans en otroligt stark färg.

M- Ja, jämförbar med neonrosa.


2yn1mwo_large

I'm gonna name my child Quinn.

Fick nyss hem andra säsongen av Glee! Gissa om jag är glad!? Kommer bli en riktig soffpotatis hehe. Nej men jag kollar faktiskt nästan aldrig på TV annars, utom på Glee.

Jaja, hur som så är det skola snart! Ska få reda på mitt resultat på matematikprovet jag gjorde för någon vecka sen. Usch och fy och blä. Men kan helt lugnt säga att derivata är busenkelt jämförelsevis till logaritmer. Ja, eller så var det för att jag sket i att öppna boken tidigare. Har iaf privatlektioner med min gamla matematiklärare inbokade!!

Mår super idag, ska få träffa mina härliga vänner! Har saknat min vän Sandra så att det gör ont. Vi som brukar träffas varje dag plus minst ett telefonsamtal.. Hon har haft influensan så vi har inte pratat ordentligt på över en vecka. Guld värt att ses idag.

Tumblr_li9ooyzabw1qi5w2zo1_500_large

190495_1310714025433_1758102864_537465_6286878_n_large


Veckans planer.




Idag:
PLUGGA, har jättemycket att ta igen nu..

Tisdag:
Hem till Emilie och föra - SKIVA!

Onsdag:
Jobba..

Torsdag:
Träna! (Berättar mer om det senare).

Fredag:
Ja, samma gamla visa.



Diamonds are a girl's best friend. I prefer a man who gives.






M. Monroe.

Have you heard about the oysters?


Did I ever tell you about the oysters?

Oysters?

I didn't tell you bout the oysters? Think about all the millions of oysters lying around on the bottom of the ocean. Then one day, God comes along and he says, "I think I'm gonna make that one different." and you know what he does? he puts a little piece of sand in it. and guess what it can do that the others can't.

What?

It can make a beautiful pearl.

What if God made a mistake?

Well, the way I figure it, he never makes mistakes. I mean, he made sure we got together. He made sure you got the best-looking most charming brother in the world!




Aaahh, you Buddy Threadgoode.

Nobody knows it - I gave you my heart.

Vi är kära. I smyg. Det känns härligt. Och jag tror jag älskar dig.

Jag sa, jag vill ha kärlek. Jag sa, jag vill ha det med dig.



Jag vill sitta på en äng, dricka thé och äta färsk honung under ett träd. Skrika Towanda.

Att ligga i sängen med en kopp té i min hand, fånga känslan av värmen som sprider sig längs fingertopparna ner mot handens famn. Andas in den friska luften av nystädat, den doften som är så svår att sätta fingret på. Den härliga känslan av nya lakan bäddas mot min hud. Känna värmen sprida sig från handens famn och ner, ända ut i tårna. Känna avslappning och sjunka allt längre ner, rycka på axlarna och sedan slappna av. Ta ett djupt andetag, hålla andan - ögonblicksfånga - andas ut.

Det allra bästa som finns.

Nu skriker vi Towanda, och ler.

Ett leende, en känsla större än min kropp.

Idgie & Ruth - toppar min lista på inspirerande personer.

5244317290_2ab4f86e0d_z_large

Partypartypartyparty, is it ever going to stop?!

Fyyy jag mår inte alls bra.. Skulle egentligen på tjejkväll med Maria, Micis, Amanda och Sasha men mår inte okej.. Har domningar i huvudet, ja jag vet skitkonstigt men ibland får jag det när jag är utmattad.. Har en tom känsla i magen/halsen osv. Lite lätt illamående. Gillar inte när jag mår såhär, menmen! Det var en rolig kväll igår, superkul att träffa min älskade Emilie!! Jag och Felicia åkte som sagt limmo hem till en kompis, två timmars sömn och sen jobb hela dagen på det. Ser inte fram emot att jobba imorgon, hoppas jag inte blir sjukare bara!

Är lite orolig. Några av mina närmsta vänner har gått och blivit magsjuka och fått influensan..

Haha nej fy depressing inlägg, I know tell me about it. Bjuder en bild på mig, Maja och Felicia. Alltid avsulta positivt, that's good for your soul.

Okej känner att jag bara svamlar! Vi hörs nog imorgon, om jag inte får för mig att kasta upp lite bilder från igår kväll.




Trött tjej..


Heeej på er och godmorgon!

Har precis vaknat upp efter 1 timmas sömn.. Blev rätt sent igår.. Slutade med limmo för mig. Åkte till några vänner i Väsby, hehe. Vaknade upp inte såå nykter som jag önskat kanske. Nu är det iaf dags för jobb om ett tag.. 13-17.. Jaja, det är lugnt ändå.





Det är okej att rensa huvet på moln.

  

  

Nu drar jag mot HuddingeC och köper lite nödvändigheter. Tror att jag får köra ett  depåstopp i JakobsbergsC också för att handla fransarna!

Hörs kanske lite senare,
annars får ni ha en topppeeenbra kväll:D


Fredaaaag!

Nu har jag kommit hem, ätit och umgåtts lite med familjen! Skönt. Hade typ ingen skola kändes det som.. Gjorde ingenting på de två första lektionerna och den sista lektionen hade jag endast ett kort möte med Calle och sen fick vi gå! Ska snart åka till HuddingeC med pappa och handla lite inför ikväll. Present, ögonfransar osv.

Hoppas att alla haft en bra dag=)


TONIGHT.

Tumblr_lhwmv0lumu1qhgw82o1_500_large

Tumblr_li8losqsl21qcdef7o1_500_large

Happiness and revenge



Tumblr_lg3muoqndq1qgl14po1_500_large

Min helg.

Helgens planer

Idag: Skola, snabb shopping, middag hos Emilie och sedan utgång!

Imorgon
: Jobb 13-17, tjejkväll med "tjejerna."

Söndag
: Jobb 13-17, plugg!




Åh, älskar att jag såg NU att jag börjar 9 idag och inte alls 8. En timma för tidigt. Nu har jag massvis med tid.. Skönt..?




Det är natt. Jag är kär. Förbjudna saker pågår. Vad skulle du svara, ja eller nej?

Tumblr_li079eq3nb1qahrcqo1_400_large

Tumblr_lgs7fqlw6k1qd28soo1_400_large

Tumblr_li4ek4vvkc1qgbjzzo1_500_large

Nystart..?

Som ett fåtal av er vet så blev min blogg hackad. Jag har bloggat lite på nattstad men trivdes inte alls! Här är en ny adress, nytt innehåll och en ny start.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0