Körtelfeber och halsfluss

Sitter just nu på MörbyVc och har tagit prover för halsfluss och körtelfeber. Hade tydligen rätt svullna körtlar så fick även göra körtelfeber. Min läkare var urgullig!! Henne vill jag alltid ha.

Drömmer mig till sommaren. Gotland och drinkar på altanen och uteserveringar. När jag åkte hit kände jag hur solen värmde.


Dags för farbror doktorn

Ska kolla upp min hals.. Hela min mun är helt kaos just nu..


Sleepless

Vad gör man när man har så ont i halsen att man inte kan sova?


Chloë Schuterman

Är helt kär i henne... Hon är ju underbar, både utseendemässigt samt till person. I varje fall har hon skapat sig ett bra varumärke och image.

Här ser ni Chloe till vänster tillsammans med Zara Larsson.


Maximal otur!?

I torsdags eller om det var fredags så åt vi popcorn och något verkar ha fastnat bakom min tand! Det har nämligen bildats en varböld (usch och fy jag vet). I munnen liksom blä. Så imorgon vid 12 måste jag dessutom till tandläkaren. Har typ 20 förkylningsblåsor i munnen så stackars tandläkaren kommer få en chock.. Undra vad man gör åt detta? Typ skär upp eller? Tycker iaf att det är bäst att kika eftersom det varit så här i 4-5dagar och inte blir bättre!

Kul va?

En smoothie får pigga upp mig =) imorgon blir jag väl pank i plånkan om de måste hålla på att skära upp eller något. YOLO!


Biffy Clyro

God morgon på er!

Fast vaknade dock vid halv10 idag. Usch halsen ger mig ingen ro. Har stora stora blåsor i munnen, men det var inte det jag tänkte prata om.

På söndag ska nämligen jag, Filip, Dacke och Sandra på Biffy Clyro på Berns. Kommer att bli awesome. Om ni inte vet vilka Biffy Clyro är, no worries det visste inte jag heller för några veckor sedan. Min musiksmak har förändrats så mycket sedan jag träffade min rockstar till pojkvän.

Mina två favoriter är "Mountains" (acoustic) och "Biblical".

Lyssna!

Glad tisdag =)


Lyxfällab

Ett program som jag finner väldigt inspirerande och motiverande till att hålla en bra ekonomi är Lyxfällan. Det programmet har helt klart fått mig att bli mer mån om mina pengar och ha koll. Jag har blivit så mycket bättre på att spara och triggas verkligen av att se mitt sparkonto växa! Man kan helt bestämma själv över sitt liv, vem man vill vara och vart man ska. Du kanske inte helt kan bestämma ditt "öde", men du kan påverka hur du förhåller dig till det du möter under livets väg.


Monday

Önskade att jag kunde vakna upp pigg, frisk ock taggad men tyvärr inte. Kan inte säga att jag mår bättre idag alls.. Har legat och kikat på Nyhetsmorgon och Rapport med en kopp te.


New in

Idag fick jag en serie hårvårdsprodukter av Filips underbara syster Caroline som hon fick på en visning i New York. Fick även ett underbart doftljus från Byredo Parfums som är ett utav de mer exklusivare. Tror att ljuset kostar runt 600kr! Helt sjukt för ett ljus men jag tackar och bockar.

Nu blir det lite Cougar Town och så ska jag försöka sova. Mår sämst med värkande hals, feber ont i kroppen och på köper blåskatarr... Men så är livet ibland. Har läst ut en bok idag, härligt!


Peppar upp med Treo och smoothie

Älskar treo, det får alla sjukdomar att dämpas. Har gjort en jätte god smoothie med mango, passionsfrukt, lime och kokos. Mumsi! Filip är i Örebro och spelar in musikvideo till deras tredje platta. Jag som behöver honom,buhu.

Nu är Mello på. Har ännu inte sett något imponerande, men älskade gubbarna förra veckan, haha!
Nu är det Sylvia från "Så mycket bättre".


Hey


Sjuk igen!?

Hej på er!

Ligger just nu nerbäddad i soffan... I morse mådde jag jättebra och var hur glad och pigg som helst. Åkte till stan med Irma och Sanna för att köpa bland annat ett par örhängen och ett halsband från Marc Jacobs. Vi hade bestämt att spela Laserdome med min pappa,Sannas pappa Irma och Sebbe så hann aldrig köpa örhängena för började må så dåligt så fick springa till McDonalds och äta lite.. Körde i alla fall Laserdome även fast jag mådde piss och kom faktiskt 3a av 20 pers. Så jäkla grym! Alla killar sa "fan den där jäkla tjejen är bra". Haha blev jätte stolt!
Min familj följde med mig hem och köpte pizza och ville nästan inte lämna mig nu när jag mår så dåligt....
Filip har varit sjuk i en vecka så antar att det är min tur nu.....


NEW

Kommer fixa till den här bloggen så ska jag faktiskt försöka blogga seriöst snart! Vill hitta en röd tråd full med inspiration. Känner att jag är på hugget och att allt i mitt liv just nu känns så jäkla bra, och jag är full av inspiration och motivation. Bara man vill kan man :).

RSS 2.0