NEW



 


K l ä n n i n g

S k ä r p    S k j o r t a    S h o r t s  

S o l g l a s ö g o n


Stessigt.

Hej!

Har precis landat hemma efter skola och en hämtning av en beställning från H&M. Nu ska jag sätta fart och plugga på en gång. Har så otroligt mycket att göra i skolan. Lider av någon sorts utbrändhet eller bara trötthet. Folk pratar till mig men jag förstår inte vad de säger. Haha har fått be andra att säga om hur många gånger som helst idag.

Aja nu är det bara att sätta fart!


Lunch @Mariatorget.

Pollen i luften.

Godmorgon!

Nu ska jag snart åka för att ha bolagsstämma. Vet inte riktigt hur det kommer att gå, men det går nog bra. Har jättesvullna ögon, så känner mig inte allt för snygg och mina solglasögon befinner sig hos Emilie och pappa. Bara att bita ihop. Ser i alla fall ut att bli en riktigt fin dag! För mig blir det skola till 4, och sen jobb efter det.


Hoppas att ni får en bra dag!



De två finaste dagarna i veckan. Imorgon och fredag.

Crazy night.

Innan vi däckade 2 timmar på toalettgolvet så hade vi det roligt i alla fall. Gratis inträde. Gratis studentmiddag. Flera rykten om att vi är DJ's startade. Några snea blickar. Men ja, värt var det.






Ingen motivation.

Jag saknar helt motivation. Hittar på ursäkter till att stanna hemma. Till att inte plugga. Till att bara slappa. Helt plötsligt måste jag ha perfekt städat rum för att kunna koncentrera mig. Att städa badrummet är helt plötsligt jättebrådskande och viktigt. Känner mig ofräsch och måste duscha för att kunna tänka mig att sätta mig framför datorn och plugga.
 3  v e c k o r   k v a r .   3   v e c k o r   k v a r .    3  v e c k o r    k v a r .


Nu ska jag städa mitt rum för femtioelfte gången idag och ta tag i mig själv.


Förlåt till alla som försökt att nå mig idag. Har inte orkat kolla på mobilen. Har börjat ha mobilen på flygplansläge allt oftare. Ska ta och bättra mig!

Här har ni två av mina favvo-böcker:
Ja, säkert jättetöntigt enligt vissa. Men det får mig att må bra, i varje fall. Kay Pollak, jag, bra musik och tända ljus plus en stor kopp Yogité. Nystädat rum och nybäddad säng. Vilken toppenkombo. Vilken perfekt kväll. Synd att jag aldrig kan hålla mig hemma om helgerna utan bara ränner ute och blir sjuk.

I den silvriga boken står alla mina hemlisar. Mycket värdefullt. Haha.



Geek.

Ska göras idag:

Årsredovisning (göra klart) [ ]
Individuell uppgift P&F (göra klart) [ ]
MVG-uppgift ReB (påbörja) [ ]
Reservdelssyskon NkB (fortsätta) [ ]
Korrigera gammal uppgift FiA (göra klart) [ ]
Ledarskapsanalys Led (göra klart) [ ]
Experiment PsB (fortsätta) [ ]
Repetera inför NP MaC (få koll på vad som behöver göras) [ ]


Tror ni att jag klarar det? Självklart gör jag. Nu jäklar ska jag kämpa in i det sista.


Sötsugen?

Jag vet att jag i alla fall inte har lust att lägga på mig lite extra nu i tid till sommaren. För om vi ska vara uppriktiga så bryr sig många av oss om hur vi ser ut. Det är inget fel eller konstigt i det. Det handlar inte om att vara nöjd eller inte. Det handlar bara om att se ut som vi vill. Jag vet att jag skiter i hur andra ser ut i bikini, och om hur de tycker att jag ser ut i en. Det jag bryr mig om är hur jag själv tycker att jag ser ut.



Så här botar jag sötsug och hunger:
Kolsyrat vatten
Apelsinjuice (drar ihop magsäcken)
stark saft
banan (eller vilken frukt som helst)
Ät is (låter kanske konstigt, men magen inbillar sig att det är mat)


Det bästa mot sötsug och hunger är för mig att dricka massa saft eller juice.


Är lite trött på att om någon berättar att hon vill gå ner i vikt så ska det alltid börjar snacka en hel del om hennes val. Samma sak gäller plastikoperationer, ut/påfyllningar osv.
Tumblr_lkoiv1worz1qars9eo1_500_large

I hear teardrops on the pavement


Hon som skulle fyllt 19 år idag.

"Bara" en påminnelse till alla om livet. Hur "lätt" det kan tas ifrån oss. Hur "lätt" vi kan tas ifrån det.

Light-photography-12_large

Bokeh-photography-0035_large


Like the stars hold the moon right there where they belong.




Jag älskar dig. Det har jag alltid gjort. Sedan dag ett.
Du får mig att skratta när jag inte vill annat än gråta.
Mina ögon börjar glittra när du ser på mig.
Min mage börjar kittlas. Ibland ryser jag.
När du pratar låter allt så klart.
Oavsett vad.
Så älskar jag dig. Det kommer jag alltid att göra.
För den du är idag.


Follow your dream, not the stream.

Tumblr_ll8kj5xdqv1qg7h98o1_500_large
Tumblr_ll7e48aa9i1qgkr6ko1_500_large
Tumblr_ll6dfxkpha1qg7h98o1_500_large


Det första jag sa när jag vaknade idag var "ojojoj"

Godmorgon på er!

Hoppas att ni mår betydligt bättre än mig. Gårkvällen började hos en kille som heter Christian, han som fyllde år. Vi var bara där ett litet tag innan vi drog oss mot Pure. Var faktiskt en rolig kväll! Träffade rätt mycket vänner och andra partyglada. Runt 3(?) drog vi vidare mot Lobby och stannade där till närmare stängning(?). Drog till Adrian på efterfest. Den här gången gick jag iaf inte direkt till sängen när jag kom innanför dörren, utan igår var jag faktiskt vaken ett tag!

Har ett stoooort köttsår på min stortå. Trodde att det var en blåsa, men måste ha skurit upp den igår på något glas eller liknande(?).


Tokig natt.

Nu har jag nyss kommit hem och ska sova lite.
Puss.


En bild på mig och kille(?).

Change of plans.

Sitter och dricker lite champange och ska snart gå. Ska ju på ett födelsedagsfirande idag.


Bara att ladda om, även fast jag absolut inte mår på topp!



Skaldjurssoppa.

Nu är jag jättemätt. Har ätit massa skaldjurssoppa med varma mozzarellamackor. Ska ta och städa och sen blir det mys!



När du trampar på hjärtat jag tappade på marken.

Har du någonsin känt det som att världen slås ut under dig? När allting blir suddigt, som ett stort töcken runtom dig. Känslorna överröstar tankarna, likt ett enormt tinitusliknande ljud. En tysnad som skriker inom dig, medan musiken på dansgolvet spelas på högsta volym. Känslan i benen, hur det känns som att all kraft plötsligt samlats för att hugga ett jättelikt hugg i hjärtat på dig. Ben som viker sig, men fortfarande står du kvar. Stapplar några omedvetna steg medan du gör ditt yttersta för att försöka samla dig. När det känns som att du ska falla. Och aldrig sluta falla. Och det gör du också, fastän illusionen om marken får de andra att tro att du står kvar. När känslorna omringar kroppen. Som en alldeles för hårt lindad rosett på ett trasigt paket.





Det var länge sedan jag var kär.




Ikväll som i början på framtiden.

Ikväll ska jag mysa. Har haft tankar på att gå ut, men hittade mig mysigt sällskap, så för mig blir det skratt & mys istället för sup och rus.

Den här sista månaden sliter mig litet isär. Ska jag njuta och festa, bara spåra totalt. Eller ska jag ta det lugnt, leva sunt och verkligen ta vara på det sista.



En månad kvar. Ord jag aldrig trodde jag skulle säga i detta sammanhang. Så långt borta, men så läskigt nära.


Sen kommer frågan.
Vad ska jag göra i höst? Jag har fått ett jobberbjudande som sträcker sig över året med riktigt bra utvecklingsmöjligheter. Jag har två jobb för tillfället som jag verkligen tycker om. Men jag kanske kommer in på den där linjen som är så eftertraktad. Att ta någons eftertraktade plats och inte vara säker på om det är för mig, känns inte rätt. Fast ändå inte fel. Om jag får det otroliga jobbet som jag så länge drömt om, vad händer då? Hittar jag en bra volontärresa kommer jag att smälta, eftersom min planerade inte var tillgänglig först i April. Kommer jag in på linjen som jag egentligen inte har en riktig behörighet till, men ändå så gärna vill läsa, så går mitt hjärta och hjärna ännu längre isär. Ja, tänk om 2, kanske 3 av dessa eventuella framtidsutsikter går i lås. Vad gör jag då?



The future is free.
Tumblr_lksoflfcqi1qjkp4po1_400_large


You see my true colors. You. Just you. True.




God natt.

Har faktiskt varit en riktigt rolig kväll med Sandra och Jessica och snygga killar. Hörs imorgon/senare idag. Puss.



Kalasbra.

Skiva. Sov på toaletten. Åkte hem. Sov på bussen. Sov i 3 timmar. Skola. Norrtälje tur/retur.




Välj.

Om vi bara visste vad flickan på den kala stolen i hörnet varit med om. Hon som ler så brett att läpparna ser ut att spricka vilken sekund som helst. Det blonda, alldeles solblekta håret, svajar i takt med det höga skrattets gungning. Om vi bara visste vad som henne hänt under de tidiga tonåren. Alla de brutaliteter hon då utsatts för. Alla tårar som rullat ner för hennes kind. Alla de tårar som forsat förbi kinderna. En situation, ett liv, som faktiskt inte gått att ta sig ur. Flickan på stolen skrattar och är genuint lycklig. Det syns i ögonen. Hon sitter och ser på hennes vänner som dansar och stojjar på golvet framför henne. Även då hon sitter i ett hörn, på ett kyligt underlag, känner hon sig som världens mitt. Hon känner en värme vi aldrig skulle ana att hon kunde känna om vi visste mer om brutaliteterna. Men det här handlar om ett val. Hon valde. Faktiskt så väljer hon dagligen. Sekundvis. Hon har det fortfarande många dagar olidligt, som vi skulle kalla det. Men flickan har gjort sitt val. Flickan är lycklig. Hon har inga utslag efter den stickiga offerkoftan, för hon tog den aldrig på sig.

Om vi bara visste.
Om vi bara visste att det är oss det är synd om. Vi som gnäller över att lärarna är idioter, tågen är sena och bussen varm. Offer för livet. För att inte överdriva - i varje fall i de sekunder vi känner den olyckan. Vi kanske aldrig kommer att förstå. Men, vi måste välja.


Så som Einstein sa:
En fråga vi alla har att ta ställning till är hurvida universum är en fientlig plats eller en fredlig plats.

Där ni är. Där är hem, för mig. Ni är min familj.


Aktivt.

Har varit lite strul med min blogg. Har fått ompublicera en hel del som inte synts.

Nu ska det iaf fungera!

Igår jobbade jag. Och töntig som jag är så älskar jag mitt jobb. Åkte hem till en kompis och sov där. Lite mysigt. Åt pizza idag, mot min vilja, för mina bakiskompisar var som Jesus efter 40 dagar i öknen. Ska snart åka och jobba igen och sen blir det SKIVA! Min kompis Martin. Jag, Sandra och Emelie blir det som går.

Imorgon börjar sagan om igen. Men ska "försöka" att ta det lugnt i helgen. Nu är det sagt. Bara för sakens skull.



Häng i Finlandsparken.


I don't care for kings and queens.



Love you long time.


D wknd

Hej på er.

Har inte haft någon tid att uppdatera här i helgen. Allting har varit hur bra som helst, förutom att jag åter är sjuk. I fredags var vi på Lobby och jag åkte till en kompis i Solna och sov. Igår låg jag och Felicia ute hela dagen och solade, åt vattenmelon, lax cheesecake och hade det helt perfekt. Ville inte att dagen någonsin skulle ta slut. Mådde inte alls bra så vi stannade hemma och kollade på film. Somnade tidigt och vaknade lagom till jobbet. Haha känner mig verkligen hemma hos Felicia. Vet inte hur många gånger jag varit där helt själv och hängt.

Jobbet var helt okej. Inte alls många som ringde, så det var urskönt!!

Nu ska jag grilla lite med mina älsklingstjejer. Se till att bli frisk tills på tisdag.


Hoppas att ni hade en härlig helg ni också!!

Jag och snygga Jessica. Älskar hur mitt onyktra tillstånd så fint syns. Ingen snygg bild på mig, men kolla in Jessica!! 



PUSSS

Ice ice baby. Ice ice baby. Vanilla ice ice baby.



Maja and me



<3

Har tagit alvedon nu.. Mår inte på topp, men nu jäklar!!
Vinet är öppnat.


Everybodys dancing in the moonlight




Nu ska jag mot doktorn! Önska mig lycka till. Vill inte ha dragit på mig någon halsfluss eller så.

Like a memory, that I can't erase








Tumblr_lkpcvcjbhz1qagsg3o1_500_large


Thin thin thin. Just stay thin. Thinner. Thinner. Must stay Thin.

Tumblr_lk2uk7jteo1qfip11o1_500_large




L O O K S
C A N
K I L L





Godmorgon!

Även fast inte jag känner att min morgon började världsbäst. Vaknade upp med världens halsont. Och jag som varit sjuk så länge nu!! Menmen, det blir nog bättre över dagen. Solen skiner och vädret är på topp!! Skulle egentligen åkt och solat, men kände att jag behövde sova lite extra länge.

Nu blir det frukost!


Tumblr_lkh9odfkwu1qhk4g8o1_500_large
Tumblr_lkh9odfkwu1qhk4g8o1_500_large

School time.

Nu åker jag till skolan. Gjorde mig en supergod matlåda med mozzarella, rökt lax, avocado osv. men åt såklart upp den redan nu hemma... Typiskt mig!


Annars en rätt lugn dag. Förutom att jag verkligen inte har någon lust alls att gå till skolan..? Ingen givande dag ändå. Har kommit längre än planeringen med allt typ. Har i alla fall bokat Myacadamy-intensivkursen i MatematikC nu. Så nu jäklar ska jag smälla på nationella!!

Sen jag rensade min Iphone för typ 2månader sen så har jag samlat på mig över 1000 bilder, och jag som inte vill ta bort en enda.. Så jobbigt att föra över bilder här hos pappa för då går den "igenom" alla bilder jag tidigare tagit också, även fast jag bara ska ladda över kanske 2st.


Every sky demands a moon. Every winter needs a snowfall. Every summer wants a june.

Fame is just our own illusion.
I don't need a perfect mirror.
I don't care for kings & queens.

Let us cruise around the universe of magic.


The window light

Tumblr_lkp7tnbn2z1qdpeero1_500_large
Tumblr_lkoji4sn221qbg9lpo1_500_large





If every day is a new day,
then every day is the last day.

Gold is blinding don't you see?

Godmorgon!


Har haft lite fullt upp nu i veckan, därav min kassa uppdatering.. Igår hade vi Opponering i skolan, gick väl bra. Sen stannade jag och Emelie kvar och sålde lite tröjor för vårt UF-företag. Gick också helt okej! Åkte och åt på Espresso House, eller snarare svullade. Åt en bagel och drack en stor Chai Latte och en stor Frapino, med massa grädde. Sen var det jobb på det! Var jättetrött och somnade snabbt när jag kom hem.


Idag är det skola igen! Hela dagen från 1-5. Sen ska jag sola och därefter möta upp Sasha och äta lite middag tillsammans - Sushi. Kommer att bli jättemysigt!!



Nej nu ska jag stoppa i mig lite frukost. Äter så dåligt nu för tiden, men det är så jag funkar. Jag bestämde mig för att inte småäta onyttigt och stoppa i mig onyttigheter och det resulterar i att jag inte är sugen på något längre..? Allra minst frukost och middag...... Jaja, det löser sig!

För allt är så jäkla bra just nu!!! Veckorna går alldeles för snabbt och snart är det studenten. Jobbet går super nu, skolan går bra! Allt är bara riktigt grymt just nu och imorgon är det FREDAG!!! Och jag är faktiskt taggad, det var ett tag sen. elleeer


Och juste: Idag fyller Sebastian år!! Bästa.


         


När man är kär känns det som att hjärtat kysser kroppen.

Önskar att jag kunde slänga mig i dina armar.

Tumblr_lgvupfiwbn1qex2i4o1_400_large

Tumblr_lgvupfiwbn1qex2i4o1_400_large

Tumblr_lgvupfiwbn1qex2i4o1_400_large

Koffein.

Får egentligen inte dricka koffein i samband med min medicin. Gjorde det. Och så slutar man vaken. Sömnlös. Äsch jag passar på att plugga. Tredubblad effekt.

Drack kaffe under min jobbutbildning förra veckan. Satt tillslut och skakade av koffeinet. Var lite smått obehagligt. Blev riktigt jobbigt att representera Handelsbanken sen i telefon... Sa fel hela tiden; arbetsgivare blev till handelsgivare och handelsbanken blev till avtalsbanken..... Pinsamt.



Fuck the taxi.

Stardust, lady Stardust spread your hair across your universe of magic, let us in. Let’s find it to the Milky way and climb these concret walls. And say don’t ever close us in

Like every city needs a distance, every sky demands a moon. Every winter needs a snowfall, every summerwants a June. Money’s just a piece of paper, gold is blinding don’t you see. Fame is just our own illusion of what life was meant to be. But I don’t need a perfect mirror, I don’t care for queens and kings. We are free and we are perfect when Lady Stardust sings

Stardust, lady Stardust let us cruise around your universe of magic, I am in. Lets play this song and on and on and on an on 'til the dawn. And never let them win

And every minute needs the hour, every day demands a night. Every giant supernova, it’s the city with your light. Moviestars and grand directors, silver screens and Mtv:s. Gods and angels all around me fills the air like little bees. I don’t need no superheroes, I don’t care for Gods with wings. I hear teardrops on the pavement when Lady Stardust sings

I don’t need no superheroes, I don’t care for Gods with wings. I hear teardrops on the pavement when Lady Stardust sing. Lady stardust sing (nanana) she sings (nanana) sing for you. I sing this song so please hold on, I sing this song for you. And say something that matters, and say something that matters. Try to say something that matters to you, so please hold on. Try to say something that matters

Tumblr_lhm8c7xzcg1qgbwyco1_500_large
Tumblr_lhm8c7xzcg1qgbwyco1_500_large
Tumblr_lhm8c7xzcg1qgbwyco1_500_large
Tumblr_lhm8c7xzcg1qgbwyco1_500_large
Tumblr_lhm8c7xzcg1qgbwyco1_500_large

Som Kenny Rogers sa till Dolly Parton.

Det finns en trekant: vem du är, vem du tror att du är och vem andra tror att du är. Du, Dolly är den person av alla jag känner, som är närmast de alla tre.


Islands in the stream



Tumblr_lk85cqxi331qew25vo1_500_large_large


Lev med ditt bagage.

Det pratas ofta om att stryka ett sträck över allt som hänt. Glömma, börja om och inte påverkas. Mitt råd är tvärt om. Lär! Lev med ett förflutna och utvecklas utifrån det. Tänk tillbaka. Hur agerade du? Hur vill du agera? Hur tänkte du? Hur vill du tänka? Vem var du? Vem är du? VEM vill DU vara? Du kan bli vad du vill, du kan vara vad du vill, tänka hur du vill, göra vad du vill! Inga begränsningar. Sånt ogillas från min sida.

Har varit vaken sen halv9. Underbar kväll igår. Nu ska jag fortsätta att plugga som jag gjort de senaste timmarna. Har städat, diskat, ätit, duschat och pluggat.



Jag och mina underbara vänner. Vad vore jag utan er?






Bilder tillhörande Asta


RSS 2.0