Jag och världens bästa Maja. Min vapendragare. Genom vått och framför allt torrt.


Vem jag är, vem du tror jag är och vem jag är. En trekant som måste gå ihop.




Busy. Just busy. Killing busy. Drop dead busy.

Hej!

Har haft fullt upp hela dagen. Skola 9-12 och sen efter skolan åt jag lunch medan jag pluggade i ett grupprum i 3h. Fick en hel del gjort i varje fall!! Så jag känner mig riktigt härligt glad idag.
Efteråt åkte jag och mötte upp en vän som jag följde med på ett möte. Mötet var sjukt långt, haha eller typ 1½ timme. Jag fick sitta med en cola och lyssna på musik medan.. Aja, det var väl kul, fick se en nattklubb som jag aldrig tidigare varit på. Sen hängde vi i stan lite innan tiden rullade iväg.

Så gissa vad jag gjorde idag? Jo jag hämtade ut min studentmössa!!!!!! Finally. Sen åkte jag hem och åt en sen middag.

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon väntar skola 8-halv2 och därefter plugg halv2-4 i skolan och jobb 5-9 på kvällen. Gissa om jag kommer att sova gott imorgon??

Nej fy så klockan tickar iväg. Har iaf haft en riktigt underhållande dag. Drack lite koffein, vilket jag egentligen inte får i samband med min medicin eftersom effekten tredubblas, haha! Gissa om jag hade kul iaf.




Dröm sött/J

So you got the looks, but have you got the touch?

Ohwooh, you think you're special
Ohwooh, you think you're something else

Ok, so you're a rocket scientist...

That don't impress me much!
So you got the brains, but have you got the touch?
(Now) Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night
That don't impress me much!

aha-yeah

I never knew a guy who carried a mirror in his pocket
And a comb up his sleeve, just in case
And all that extra hold gel in your hair ought'a lock it
'Cause Heaven prevent, it should fall outta place

Ohwooh, you think you're special
Ohwooh, you think you're something else

Ok, so you're Brad Pitt...

That don't impress me much!
So you got the looks but have you got the touch?
(Now) Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night
That don't impress me much!

You're one of those guys who likes to shine's machine
You make me take off my shoes before you let me get in
I can't believe you kiss your car good night
C'mon baby tell me, you must be joking, right??

Ohwooh, you think you're special
Ohwooh, you think you're something else

Ok, so you got a car...

That don't impress me much!
So you got the moves, but have you got the touch?
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night

But that won't keep me warm on the long, cold lonely night
That don't impress me much!

Ok, so what do you think... you're Elvis or something...
That don't impress me much!





Läs och förstå. Sjukt bra text.


Hej, jag är kär.

Ibland vill jag gå under jorden. Bara vara. Jag har en favoritplats på sommaren, en skog bakom min mammas hus. Där kan jag sitta hur länge som helst. Lyssna på musik, men mest tänka. För jag är en riktig tänkare. Jag skulle inte kalla mig drömmare, mer utav en optimistisk tänkare.



Imorgon ska jag till skolan tidigt, vilket innebär sängen nu för min del. Ska stanna kvar i skolan och plugga efteråt (alla de ziljoner saker jag måste checka av). Jobbet 5-9 och sedan åter sömn. Kanske ska jag träffa en kompis och fika, får se hur tiden räcker till. Kommer garanterat att somna bums när jag kommer hem från jobbet imorgon iaf. Sen blir det samma visa dagen efter.

Men på fredag är det ingen vanlig dag. Det är givetvis efterlängtad helg, som vanligt. Men sedan är det mösspåtagning. Min första, sista och garanterat enda mösspåtagning. Då ska vi allt göra det ordentligt. Jag ska njuta. Och vi ska dricka vin vid vattnet efteråt i våra mössor. Glada och höga på livet. Som i den tonårsfilm vi lever.


Har skrattat lite för mycket ikväll. Så tårarna bara sprutade åt alla håll. Livet är bra härligt, med bra härliga människor.


Thinspo.Thinspo.Thinspo.Thinspo.Thinspo

Tumblr_lk8006uchg1qgjlzro1_500_large
Tumblr_ljsaw1lgys1qfasujo1_500_large
Tumblr_liqf2p4rtn1qev6bgo1_500_large

Idag.


Lite bilder bara. Har varit duktig och satt och pluggade idag på lunchen. Jag och Olivia har haft peptalk och nu banne mig ska jag köra på som tusan!!! Jag ska ha mina betyg nu.




Summer heat waves in your eyes.

Det finns en viss risk med internet. En risk att blotta sig totalt. Att skriva ut ett ord för mycket, tusen för lite. Lägga upp en bild som avslöjar allt. Lägga upp bilder som inte säger ett skvatt, men ändå tas för så mycket. Det finns alltid en risk, med allt vi gör. Vi väljer vad vi anser är värt risken. Ofta glömmer vi vad som inte är värt.


Idag ska bli en riktigt bra dag, har jag bestämt mig för! För idag är det första skoldagen på två veckor, för mig. Ska bli härligt att träffa alla. Har egentligen inte tid att sitta här och uggla. Tänkte bara säga att mina ögonfransar känns sjukt korta! Jag som ändå alltid haft en känsla ganska långa fransar att flirta med, står nu här med fransar hälften så korta av de jag är vana med. Ja, lösögonfransars för -och nackdelar. Tillbaks till vardagen.


En bild jag tog igår.

A start of something new.

Imorgon är det en nystart för min del.

♥Högre närvaro i skolan.
♥Tidiga kvällar, pluggkvällar om så behövs.
♥Mer effektivitet - inget latande bara för att "jag har tråkigt."
♥Nya personliga mål.
♥7 veckor till studenten.
♥Äta ÄNNU nyttigare.
♥Gå ner 2kg. (Har faktiskt lagt på mig lite)
♥Mer konkreta rutiner.
♥Göra fler roliga saker, inte bara party.
♥Mer motion!! Gratis motion = gå i trappor, promenader, yoga osv.
♥Bli mer ekonomisk.
♥Bli ännu bättre på jobbet!
♥Jobba mer på mitt andra café-jobb.
♥Söka reseledarutbildningen.
♥Leta sysselsättning till hösten.




Ja, det var lite av de mer "ytliga" målen jag satt upp. Känns egentligen fel att kalla någonting mer "ytligt" än något annat, men de mål som sträcker sig utom mig. Sedan har jag helt andra mål som rör sig mer "inåt." Har tappat lite på den fronten nu när jag hade min lilla "chill-svacka." Förut satte jag upp mål veckovis samt ibland dagvis. Så vill jag ha det igen, då uppnår jag mer, tror jag. Jag vill hitta tillbaks! Och då jäklar ska jag göra det.


Och jag vill inte ha mål som innehåller: Inte vara lika... Eller: Ingen frånvaro. Omvända och positivt skrivna: Vara mer, bli bättre, förhöja, eller kanske öka.



"Don't you ever say never to me."
Ruth Jamison.





Looks can kill. E O E O

Tumblr_lfsxiwzq5l1qgxgqoo1_500_large
Vs_show_9_large
Tumblr_ljcnkqxne01qc4tsso1_500_large
Tumblr_lhcciouoqe1qhu9hyo1_500_large

Lovely.

Hur kan man inte älska detta underbara väder..? Har legat insmord i sololja hela dagen och bara njutit! Fick inte gå till jobbet idag för har lite feber och världens huvudvärk. Det gör mig inget eftersom jag förhoppningsvis fått lite färg och rejält med D-vitamin och njut inför en veckas skola. Men skolan gör mig inte heller någonting eftersom jag får träffa alla härliga vänner som jag inte träffat på två veckor nu! Vi har ju massa snack att ta igen. Plus att det är mösspåtagning nu på fredag + en härlig utgång med massa glada blivande studenter.


Skulle egentligen träffat en vän i stan idag som sagt, men han hade ett möte just då jag hade tänkt att åka in så jag bestämde mig för att stanna hemma med min värk och plugga. Har legat lite efter (känts så iaf..?) och behöver ta igen.




Sommarkänsla.

En toppendag. Var ute och cyklade nu på kvällen innan det blev filmmys. Hade feber och huvudvärk så fick äta lite Treo dock (inte för att jag klagar, älskar treo). Imorgon ska jag upp tidigt och skölja mig i sololja. Nu jäklar ska det solas. Senare ska jag träffa bästis i stan. Vi ska väl äta/fika och så bara. Han ska ut ikväll så vi får väl se vilken tid vi kommer in. Kommer att bli en bra dag. För imorgon ska jag banne mig må bra!!






Ännu en underbar dag.

Hej på er! Och glad påsk.

Har haft en jättebra helg. Igår vaknade jag tidigt trots en sen utgång. Studsade upp och åkte hem till pappa där vi hade gäster. Kvällen avslutades med "Fried Green Tomatoes" med Martin som gäst i soffan. Jag somnade riktigt tidigt på grund av att jag hade feber. Ja, det kan ju ta upp till en månad innan jag blir riktigt frisk.

Idag har jag legat ute och solat med sololja hela dagen. Kanske fick lite färg iaf..? Har jätteont i pannan (börjar bli min vardag..?) så jag tog det lite lugnt. Vi åkte och spelade golf och åt ute. Riktigt mysigt!! En toppendag verkligen. Nu ska kvällen avslutas med en stund plugg och sen film och mys. Imorgon är det jobb 1-5, om jag inte har sån här huvudvärk.

Allting är så bra just nu. Jag är verkligen omringad av underbara människor. Allt börjar klarna på skolfronten också. Ingen mer skolk nu!! Kämpa kämpa.

Sommarens alla känslor har intagit min kropp. Våren verkar än så länge uteblivit för så vitt jag vet är detta typiskt juni-väder..? Jag klagar inte. Jag sitter bara här och ler.


Om det är någonting jag längtar till, så är det till Gotland!




Tack ALLA som var med för en toppenkväll igår. Kärlek.


Ska ut och möta Micaela!



Spenderat dagen med mig själv.

Heeej! Jag är på topp av världen - känns det som i varje fall.

Har spenderat dagen med mig själv och så kommer det att fortsätta!

Var hos doktorn idag 08:30-10:00. Fick 3 mediciner som ska ätas 9gånger totalt per dag i en hel månad. Bihålinflammationen var tydligen lite kraftigare än jag trott.
Träffade upp Maria och åkte tåget tillsammans.
Solade i 20min - heaven on earth.
Shoppade lite (kan visa sen?)
Lunchade själv (haha) hur skönt som helst ju!!

Nu ska jag sätta mig och sola och äta en sandwich som jag köpte med mig från Tastys och göra lite Latte. Sköntsköntskönt! Ska läsa en bok och bara koppla av.

Senare ska jag laga mat med Micaela och Amanda. En riktig tjejkväll med film och massa snack. De får nog komma hit för jag är heeelt slut efter allting.. Enligt doktorn måste jag vila nu i två veckor, men ska äta medicin i en hel månad(?) Känns lite överdrivet, men jaja. Myspys dag helt enkelt. Jag är så glad över allt jag har.


Vill säga grattis till två underbara tjejer;

Rebecka


& Magdalena


Massamassa kärlek till Er!

Aj.

Har fått sån där jäkla bihålinflammation. Det är värsta jag varit med om. Får ont i pannan (då menar jag ooont) så fort jag går. Varje steg ekar likt ett gallskrik i en tunnel. Imorgon ska jag till doktorn igen. Hade ju fått början på lunginflammation, som verkar gått över till en inflammation i bihålerna(?). Sjuk i 10 dagar nu. Heja heja Johanna. Ogillar folk som tycker synd om sig själva, främst när det kan bli värre.

Såg på en film för några dagar sedan. En film där fadern i familjen avled. Dottern i familjens vänner ifrågasatte hennes lycka. Hon svarade att det finns ett val. Hon kan antingen välja sorg, eller lycka. Hon valde lycka. Självklart är hon många stunder uppriven, förtvivlad och har självklart stor del av tiden känsla av meningslöshet och livsglädjesbrist. Men ändå inser hon valet - att välja lycka. Någonting jag stenhårt tror på. Du kan ALDRIG skylla din egen lycka respektive olycka på någon annan. För faktiskt så har vi alltid ett val. Vi styr våra tankar, och genom dessa våra känslor och handlingar. Kognitivt, ja, det jag gillar.

Ikväll såg jag åter igen tårfyllt på det avsnitt av Sofia's Änglar, som jag så många gånger sett. Det avsnitt där fadern i familjen har en hjärntumör av svår art. En hjärntumör med stämplad livstid på 4-6år. Kanske har han redan löpt halva tumörens livstid, kanske är det i ett tidigt stadie. Någonting som är oklart - osagt och minst sagt obedömt. Helt plötsligt tystnade mitt huvud, skriket där i bedövdes. Som en gammal svartvit film där gestikuleringen får tala för sig. Hjärtat krampade och ögonen krympte. Tårades upp, och den lilla del av mig som idealistiskt brinner - steg fram. Själen blev både varm & kall, ljus & mörk, ond & mjuk - på samma gång. Ett val av lycka fanns. En ovissframtid var konstant. Varm av kärlek. Kall av ovissheten som råder. Mörk av smärta och ljus av hopp. Hopp i tron på kärlek och lyckan. Ond i förtvivlan om begreppet kallat tid. Mjuk av kärleken till livet.

Jag kramar tiden. Håller ut. Tänker till, förändrar, förblir. Väljer medvetet. Öppnar ögonen, själen (om så finns). Sluter ett samtidigt öppet hjärta. Armarna sträcks ut. Suger in livet. Andas ut. Att leva, och att vara vid liv.


För din egen (och andras?) skull - ta på dig ansvaret. Kanske är det inte "ditt fel" att du sitter där du sitter, men att du sitter kvar - beror inte på någon annan. Ta dig dit du vill. Offerkoftan bränner sig fast.


En vacker kvinna eller en gammal gumma? Ett halvtomt glas, eller ett halvfullt? En tråkig regnig dag, eller en dag fylld av möjligheter till mys och inomhusnytta? Inte för att överdriva, men för att få in tänket. Ta ditt ansvar, så tar jag mitt.


När tiden inte räcker till allt.

Känns som att jag inte har någon tid längre..?

Idag ska jag jobba (Handelsbanken)
Imorgon ska jag jobba (Handelsbanken)
På torsdag ska vi fira Maggi
På fredag ska vi fira Rebecka
På lördag får vi massa gäster över på lunch
Söndag och måndag är jag förhoppningsvis ledig, om jag inte jobbar på Cafét.

Mår iaf mycketmycket bättre nu! Har nog dragit på mig bihålsinflammation också. Men var tvungen att gå till jobbet igår på grund av en utbildning om tjänstepensioner.. Aja, sånt är livet! Idag är jag fit for fight.

Ska fixa om här i bloggen. Så tråkigt att ständigt skriva "Idag har jag..... Imorgon ska jag.....". Nu har jag skrivit ut allt jag ska göra i veckan. Det som inte står är väl: Sola, festa, träffa vänner, shoppa, äta, sova, duscha, städa osv.

Bra!

Nu ska jag äta frukost med min syster, kanske ute!


             

Jag och söta Astrid. Undra hur mycket jag har vuxit nu på sistone..!?

Role model.



Livet på topp!

Godkväll!

Har just "ätit" eller ja åt ingenting eftersom jag inte känner någon smak. Har ätit sammalagt 2 sojakorvar idag. Inte bra, inte bra!! Blir en ekonomisk kväll ;);) Hahaha..

Gårkvällen: Mötte upp några killar och drog med dem till Lobby på en gång, eftersom det blev lite missförstånd kring vilka tider vi skulle åka in till stan. Medan jag väntade ett tag på Felicia träffade jag min matematiklärare, haha!! Stod och pratade med honom i över en halvtimme tror jag. Jaja hur som helst så gick vi tillslt till Lobby och hade det urroligt!! Träffade massa vänner och dansade hela natten till stängning när vi drog på efterfest i Stocksund....... Världens ände.

Liftade till stan imorse. Fick skjuts ända från Stocksund till Östra. Sweeeeet. Av en medelålders man. Vi fick "akta oss" så att hans son inte såg oss när vi gick ur bilen (åkte till hans sons lägenhet, Engelbrektg.) för att han var orolig att sonen skulle få konstiga tankar... Haha..?

Idag har jag hängt med en killkooompis hela dagen. Vi åt ute i solen och busade.

Imorgon blir det inget jobb för min del!!!! Jippi. Ska festa hela natten och fira det!;)


Hoppas ni får en bra kväll.
Kram




Hahaha ser ut som att jag har grisnäsa efter allt snytande igår!!
(bild tagen igår)


PÅ RIKTIGT.

Vill bara ge alla världens bästa tips:
VIN MOT HALSONT!!!

Har feber, hosta och typ lunginflammation. Blöder näsblod konstant för att jag snytit mig och sen tagit nässpray. Men VEM FAN BRYR SIG. Jag lever bara en gång och jag ska ut ikväll.

Har jobbat aslänge idag. Skulle först bara gå en utbildning men sen fick jag jobba helt själv till halv8. Jag är så dum som inte kan säga nej. Menmen, en tusing rikare var man den 25e då! Halva mars lön + lönen för idag. Sitter fint. *Klappar mig själv på axeln* (som så många skriver på facebook? What?). Juste för att förklara: Jag har fått ett till jobb på ett café på Norr Mälarstand.

När jag tog första klunken vin så släppte min halsont.

Nu jäklar kör jag.


Jobb imorgon 1-5.


PUSS!



Jag och mina underbart söta tjejer!
Emilie, jag, Jessica och SandraL (jävlans många Sandra, jag vet).



Att älska tanken på någon som inte tänker på en.

Ligger och tänker. Mest på dig. För jag kan dig verkligen inte släppa. Inom mig håller jag dig hårt, knyter en rosett fint runtom. Brukar drömma om dig. Härom natten vaknade jag upp kallsvettig i min egen gråt. I drömmen jag drömde dog du. Det tog mig hårt. Var så mycket jag önskat att jag sagt. Är det något tecken? Väntar du på mig?

Varför är det så svårt att släppa taget? Kanske är det för att det är mitt fel att vi hamnade vart vi är idag. Ja, vart är vi? Det undrar jag med. Fast numera finns det inget vi, bara två individer som lever våra åtskilda liv. Och det går bra i ditt. Det har jag då allt inte missat.

Men jag saknar stunderna när du berättade att du hade en svacka. Inte för svackan i sig, utan saknaden till att göra dig gott. Hjälpa dig upp med mina ord. De ord du gillade att höra. De ord jag gillade att säga.

Mitt liv går bra nu. Det vet jag, även fast du tvekar. Upp och ner, mycket rakt faktiskt, en hel del mycket upp. Väldigt speciellt. Tankarna har väl alltid utgjort en större del av min vardag. Det vet jag än idag.

Jag kan inte förstå hur du lyckats fästa dig vid mina tankar. Hur du manipulerat dig in i mitt liv, även om det så var äkta. På något sätt förstod du mig, accepterade mig för den jag var. Med alla mina konstiga tankar och intressen. Med allt vad jag nu var. För det var på djupet det var. Så som jag vill tro det, i varje fall.

Jag vill så gärna vara en del av ditt liv. Se ditt leende på morgonen. För ja, tro mig, det är det första jag vill se. Och det sista jag vill känna är din mage mot min rygg, och dina läppar mot min axel. Höra att du älskar mig, viskandes tätt emot mitt öra, med en känsla att hela världen hör.

För när jag ser dig ute på krogen, med en öl i din hand och med en flicka vid din arm. Ja, då önskar jag att hela världen hörde, vad du en gång viskade. För jag gav dig fjärilar i magen, ja det var det du sa.

We are going out of swe.

Heeej! Sorry för lite dålig uppdatering, men ligger här hemma sjuk.. Har haft ganska hög feber, tappat rösten, hostat tills jag blöder och snorat så att jag är helt röd av näsan av alla snytningar! Mysigt va?

Sitter och kollar på hotell. Vi har ett resemöte inbokat på söndag kväll. Vi blir 6 stycken som åker, troligen v.33! Har hittat mitt drömhotell på GC, Playa Del Ingles (där jag var i somras). Det är inte allt för dyrt då man bor i SVIT!! Hotellet är urgullig och ligger bra till. Ska försöka sälja in det hos dom andra, för jag vill dit! Jag är så jäkla kräsen när det gäller hotell....

Poolen
Sunprime Atlantic View Suites & Spa

Terass


Skymning


Balkongen


Rummen



I augusti p Gran Canaria är det ungefär 30 grader i luften och 30 regnfria dagar. Alltså är det i princip ingen chans för regn. Det är cirka 25 grader i vattnet och eftersom vindarna kommer från Afrika så blåser det jättevarmt = inget frysande när man går ur vattnet.

Kommer ihåg när jag, Sandra och Emelie var där i somras. Vi åkte taxi till stranden för att det var så varmt att gå. Det blåste sjukt skönt och jag och Emelie låg i havet konstant med våran luftmadrass för att det var så jäkla skön temperatur!!


Hoppashoppashoppas!!!



Andra planer jag har i sommar:
2-6 juni: Minilov, åker bort (ev Gotland, Köpenhamn eller dyl.)
v29: GOTLAND!!!
Sen blir det Gotland en annan vecka också.
v.26-28 (någon gång där): Bila med familjen.
v.33: Utomlands med tjejerna!!

längtar!

Städa...

fyfan kollade på JENSEN Online - 50h/2880min frånvaro. Eller vänta förresten, så mycket är det väl inte? 1-2h/lektion = 30 lektioner = 10 dagar. Inte så farligt väl? Äsch. Skolan suger och jag måste dit imorgon trots att jag är sjuk. Feber, hosta och halsont. Håll er borta. Imorgon är det skola, jobb och direkt skiva. Hem tidigt kan jag säga er.

Nu måste jag faktiskt städa. Får besök i natt. Inte för att jag tror att personen bryr sig, men jag gör.


Juste, har ju inte berättat något alls från skivan igår kom jag på. Det blev jättelyckat enligt mig. Jag hade iaf sjukt kul. Önskar att jag kunde göra om det. Sov någonstans på Odenplan och gick till skolan imorse kl9. Skitbra ju. Skitsnygg var jag, trots att jag fick höra ett hundratal gånger hur jävla sliten jag såg ut och fick några skratt rakt i ansiktet och säkert ännu fler bakom ryggen! Men det är så det ska va.

Måste sova direkt efter jag städat. Tur att jag fick några timmars sömn efter skolan.

Puss & godnatt.


Trots att jag i livet är på topp blöder mitt hjärta lite varje gång jag ser dig.

For magic is might
So please, forgive - let me be the one to learn and last.

Tumblr_lh5qofaxew1qcr93no1_500_large
Tumblr_ljgewtofqn1qbacrgo1_500_large

En sak.

Alla snygga killar är b-kändisar.


Första glaset svept - NU KÖR VI!!!!!




SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL


Jag önskar jag kunde säga att du fått mig på fall.

.Men du är bara en i mängden. Ytterligare en som inte förstår. Bara en annan som mig inte når.


För ett leende du klär mina läppar.

Stjärnor som tindra, nej endast ögona dina. Leende på mina läppar - ja ta vid. Känsla i mage - ja du sprid. En blick av värme och förundran. Ett ljus av lycka och nu jag blunda. Tänka på allt som rör mig vid. För att leva inte är samma sak som att vara vid liv. Blickar ut över oceanen och ty jag undra. Varför du glömma när jag dig beundra. Att hjärtat mig hålla varmt. För där i, du vilar så armt.



Vart tar tiden vägen..?

Heeej på er!

Har verkligen inte tid för bloggen på helgerna. Idag har jag varit borta i 10timmar i sträck.. Hua. Åkte hemifrån vid 11 för att luncha i stan innan jobbet. Jobba i 4 timmar och sen till stan för lite småshopping inför imorgon (DÅ JAG HAR SKIVA!½!!!!!). Åkte till Söder och åt på Pizza Hut och sen blev det "Hur många lingon finns det i världen?" vilken var jäääättebra! Tog 144an från Gullmars hem, vilket jag troligen aldrig mer kommer att göra eftersom den korta biten från bussen till min dörr är full av paddor och grodor. Lite småjobbigt att se små saker komma hoppandes framför fötterna och i sista sekund hoppa åt sidan. Hehe.

Fullt upp i veckan (som vanligt..?):
imorgon: SKIVA!!
Tisdag: Bakis?? Plugga
Onsdag: Skola, jobb och SKIVA!
Torsdag: Bakis?? Skola och jobb.
Fredag: JA varför känns det som att allt bara går om och om?


Hoppas att ni har haft en gryyyym helg.
Puss&Kram.


Lite fler bilder snart!


Innan skivan i onsdags ♥

But you can never take away yesturday. I hold yesturday in my heart.

Ibland fladdrar vi iväg längs tankarnas väg. Flodvågor av känslor slår över och krossar allt vi byggt upp. Driver in likt ett svall, och sköljer undan det vi tidigare förlitat oss på. När natten är ung och vi två står. Mitt emot varandra på stranden i resan. En resa gjord på kärlek. En resa gjord på magi. Våra blickar är undret som håller stjärnorna isär. Och våra hjärtan är det fantastiska som håller jorden ihop. Enade. Som en. Våra hjärtslag slår i takt med vågornas gungning. I takt med att solen går ner, och kväll blir till natt. Och där står vi med sand mellan tårna. Hoppas att det aldrig tar slut. Håller hårt om livet, kramar ut det sista. Nästan blir det sorgset. Men hur kan det inte bli, när tiden rullar ifrån oss. Men vi kommer ihåg, minnen suddas aldrig ut.

När natten är ung, och dygnet sugs ut. Rinner ur våra händer, likt sanden mellan tårna. Kramar om varandra, likt vi kramar livet. Vattnet sugs ut, långt ut. Vågen rullar in. Slår över. Svallet sköljer in. Förändrar. Förgör. Men vi kommer ihåg, minnen suddas aldrig ut.



Strömavbrott.

Ha ha.. Hm strömavbrott med 5 tjejer på 14- är inte så jätteroligt. Alla står och skriker sig blåa och klamrar sig fast vid kroppen. Okej att få tinitus på krogen, men redan INNAN krogen förväntade jag faktiskt inte det. Och nu vågar de inte gå ut på sin efterlängtade prommis och jag som har blivit tvingad att sjunga för dem... Hoppas de glömmer innan jag ska gå om 30.

Ni ska dock veta vilken ego-boost det är att ha alla de här tjejerna här hemma! Får otroligt många fina komplimanger. Ha ha "du ser ut som en supermodel", "ditt hår är så himla fint", "jag vill se ut som dig när jag blir stor" Ja, ha ha ha superkul!! Nästan som att ha sjöstjärnor på öronen som viskar komplimanger (om någon nu är så töntig som jag och kollar på Aquamarin).


Hoppas att ni får en superbra kväll!!

    
    

And you tell me bout ur dreams. Can't you see? You belong with me.

Tumblr_lh4saiq8n61qeyhk4o1_500_large
Tumblr_lj5tex4rsj1qd7aqmo1_500_large
Tumblr_lj3upsypnm1qau21mo1_500_large

Pollen.

"god"morgon!

Ser ut som jag vet inte vad. Är helt svullen i ansiktet och mina ögon är helt röda. Jävla pollen!! Kunde knappt gå ur sängen för att jag blir så jäkla trött av allergi.. Har tagit två tabletter nu, hoppas veeerkligen att det lägger sig.

Idag är det fredag, wihooo! Jag ska direkt hem och plugga efter skolan, ha ha.. Sen blir det utgåång!






Vettigt jävla trams. Det finns ett fel, men det finns helt klart oändligheter med rätt.


 
Att känna "rätt" människor och hänga på "rätt" ställen har väl varit någonting jag ofrivilligt strävat efter. Sakta men säkert flyter ett hum om sunt förnuft in och att hänga på (sånna ställen som jag kallar) roffeställen är inte alls så dumt, utan i beroende till vilka. De enda rätta människorna i mitt liv är de som betyder någonting på djupet. Det är de jag strävar efter att få umgås med och känna. Rätt.



Sök efter rätt och lär av fel.
Låt fel bli en anledning till rätt. 
Och låt det som är fel bli rätt.
Fel existerar inte i världen.
Allt består av anledningar och lärdomar,
erfarenheter till att
hitta rätt.
Fel är så rätt det kan bli.
Utan fel vore inget rätt.
Men utan rätt,
vore allt fel.
J.S




It's not about how fast I get there, (to the right)
It's not about what's waiting on the other side (on the right side)
It's the climb (the wrong)


Tumblr_lj7cdvpm181qdloo2o1_500_large




D e t   e n d a   f e l e t   s o m   f i n n s   ä r   a t t   i n t e   d ä r a v ,   d e t   a v   l ä r a .


Tjofaderittanlambo.

Godmorgon! Ja eller nått sånt.

Gårkvällen var suuuuper!! Hade en underbar middag med riktigt bra folk. Satt ju självklart vid bästa bordet också, hihih;) Åt massa, drack massa vin och skrattade stört mycket. Kvällen fortsatte lika bra. Ett härligt minne med massa underbara vänner.

Vaknade upp hos Felicia, fick skjuts hem igår runt tre! Mådde väl helt OK ändå. Åt en stor frukost och sen åkte jag hem. Nu är det bara att städa och plugga resten av dagen och kvällen som gäller. Idag blev det ingen skola, men imorgon ska jag dit..

Jag som trodde att jag aldrig skulle bli skoltrött. Lättare sagt än gjort.




All you girls stomp your feet like this.



Nu bär det av mot PARTY!!!

TAaagggIllITaaagG



Life's what you make it - so let's make it rock!


Matkoma....

Heeej!

Sitter här uppe på mitt rum i värsta matkoman!! Fy tusan. Åt typ 4 portioner Tacos. Mamma fyller år så Kevin&Linn är här hos oss. Oj nu börjar ju DH ser jag, och jag som hade så mycket att säga!

aja ska gå ner och kolla nu med hela familjen som för en gångs skull är samlad. Alla barnen, jag, Linn, Kevin och Irma.

Idag har jag haft för mycket att göra:
Möte i skolan,
Fika med Caroline (massa jobb-utbildning-framtids prat),
Sola,
Träffa Sandra,
Present åt mamma,
middag

Ja, har haft hela dagen fullt upp. Gick på högvarv. Huuuu.


Nu ska jag gå ner till min vanliga vikt igen. Har faktiskt gått upp lite (tror jag?). Studenten kallar och där efter sommaren. Dags att skärpa till sig lite känner jag!!


Har fullt upp hela veckan!! Ska plugga in i det sista ikväll. Imorgon ska jag åka tidigare till skolan för att plugga, sen middag + skiva direkt efter. Skola på torsdag, hem och plugga, sen träning. På fredag blir det utgång.
Jag får hjärtklappning!
Måste börja leva mer hälsosamt.. Har börjat tappa stora mängder hår pga min stress.

Juste jobbet igår var superroligt. Jobbade med schysta människor och fick sitta på en avdelning som kallas CB (CallBack). Då är det vi som ringer till kunderna, och inte tvärt om som det är.


Ha en trevlig kväll. Kanske bloggar från skolan imorgon!! PUSS.

Veckans.


Idag: Skola, sen jobb 5-9.

Imorgon: Luncha med Caroline, möte och sen fira mamma!!

Onsdag: Skola, sen middag + skiva!!

Torsdag: Plugggga, sen eventuellt träning.

Fredag: Ja, HELG!





Ha ha läskiga bilder va..?
     
     

Let's fall in love in Paris.

Tumblr_lj4173bpcs1qgtp0ho1_1280_large
Tumblr_lizn93av1y1qbry9ko1_500_large
Tumblr_lj3grezewk1qh33guo1_500_large

Hej.Min.Uppdatering.Suger.

Heej på er trogna läsare!

Jag vet att jag har uppdaterat sämst. Helgen har bara runnit ur mina händer!

I fredags kom Em till min skola och kollade lite. Sen drog vi in till stan och shoppade lite smått. Åt/fikade på Waynes och bara tog det lugnt ett tag innan vi åkte hem till mig och åt. Drack massa rödvin..

Fick ta en taxi för att vi dumt nog missade bussen, haha typiskt.. Mötte upp Sandra och Jessika på Centralen och drog oss mot drinkbjudningen. Ja, stannade där till 12 tror jag när vi istället drog till Gaudi, ha ha.. Var väl ganska kul där, träffade rätt mycket vänner! Det är ju det som gör kvällen. Åkte taxi hem redan runt 2.

Upp och jobbade hela dagen, eller nja fick sluta 40min tidigare för att vårt system "gråade." Var ett riktigt kul jobbpass för jag jobbade med Astrid och Rosa, blev sjukt många skratt. Idag jobbade jag också, men fick sluta 2,5 timmar tidigare för att systemet även idag "gråade." Jippi!

Sitter nu och väntar på Calle, Johan och Johans tjej som ska komma hit. Vi ska fixa lite med UF. Sen blir det fiiiiilm och myskväll:D

Hoppas att ni har haft en toppenhelg! Jag har fullt upp hela den här veckan också..Men blir en rolig vecka! Är på så jäkla bra humör sen i fredags!! Känns skönt att vara tillbaka.


Här är jag och världens mest underbara Sandra. Hon som alltid finns i vått och torrt.


Funkar!

På min dator hemma har jag inte kunnat uppdatera. Eller jag har i varje fall inte kunnat se mina inlägg!? Skitskumt. Men verkar ju funka nu. Toppen!

Efter skolan ska jag möta upp Emilie som befinner sig här med mig på Gärdet. Skitbra. Vi ska köpa lite ögonfransar, strumpbyxor osv. Sånt som går åt varje helg. Sen ska vi hem till mig och dricka vin. Mumsi, hehe. Senare ikväll ska vi på drinkbjudning och efter det drar vi vidare.

Ska komma hem tidigt ikväll. Jobbar ju imorgon och på söndag... Bläääeeek. Hihi.



Hejhej

Test inlägg. Verkar inte funka att uppdatera från min blogg..... Segt.

Testning testning.

heeejhej från Gärdet.

RSS 2.0