Under the wonder of sun.

Har haft en underbar dag med fina människor ute på Djurgården. Ska fixa mig lite innan jag åker mot stan för att möta Sanny. Haha picknickade för 400kr... Alltid jag och min överkonsumtion..?



Du är den enda synonymen till lycka.

Tänker tillbaks.

Det var ju bara en dröm. En mjukt viskande dröm: Så bittersött. Så ljuvligt. Många gånger kände jag besvikelse. Allt fler imponerade du på mig. Du och jag, hand i hand längs vägen med soluppgången i ryggen och det höga gräset vid vår sida. Strå för strå, utgjordes en allé. Jag frös lite, men vägrade ta din jacka. Jag sa att värmen i hjärtat räckte för mig. Jag såg på dig. Men du såg upp mot himlen. Du log. Jag visade mina vita, även jag. Bara du kan få mig att le så. På det sätt och vis. I verkligheten är allt annorlunda. Här nöjer jag mig med ett sms eller två. Utav dem ler jag, som bara du kan få mig att le. Men det är speciellt. Så oerhört skört, men ändå så hållbart. Jag vill förevigt hålla din hand. Om så enbart i drömmen.

Jag såg dig med henne. Det var midsommar och vi var på en ö. Inte tillsammans, nej inte i mer än tankarna mina. Du såg på mig, nickade hej. Jag log. Ett halvkärt leende klämde jag fram. Du såg bekymrad ut. Men sedan blickade du över din vänstra axel där hon stod. Hon skrattade. Jag förstod varför det är du och just hon.

Verklighetens refräng tog akt: Såg en bild på er. Ni såg harmoniska ut. Strålande. Magiskt. I varje fall du. Du satt underst, och hon i ditt knä. Du drack öl och log. Jag älskar ditt leende, har jag sagt det? Solen var på fall och natten på ingång. Det vankades kärlek. Och stämningen i luften var perfekt. Jag önskar att jag var där. Att jag var hon. Bara för stunden. Bara så att jag fick känna en doft av stämningen. Bara en pust.

Jag såg dig på klubben. Log, nickade hej. Gick vidare. Liksom drömmarna, är du nu mera - förbi.


Men vem sa att drömma, inte är samma sak som att vara vid liv?




Hittade bilder. Uppiggande bilder.




Hahaha.... Vi fyra (eller sex.......?)
Internt skit.

3 saker.

1, förlåt till alla vars samtal och sms jag inte svarat på de senaste dagarna.

2, Jag vill ut och flyga, måste prata med Jonathan!

3, Emelie: VI DRAR TILL DITT LAND. Nej, vi drar vart som helst. När som helst. Köpenhamn, mitt land, Åre. Ja, vart som. Jag tar mitt pickpack och drar. Vi två, sol, vin, regn, blåst, fågelkvitter, natur, hav, picknick på klippan, brieost. Vi liftar, som vanligt. Eller vi gör det när Sandra kommer hem och du är hemma. Vi tre. Bara vi tre.
Det var knappt två dagar sen vi sist sågs. Och ändå saknar jag dig Em. Kommer krama bort dig på onsdag. Krama bort alla problem. [Nej, jag ska inte sjunga nu].


...och 4. Sandra & Emelie, ni är allt för mig. Allt och mycket mer. Ni är - ni. Oändlig kärlek. För oändlig, tar aldrig slut.


Ska återvända till sängen. Var bara 1 sak jag var tvungen att säga. Och tre jag ville.



Fylld av kärlek.


Never without you.




No reservations.

Sitter och gråter ikapp i soffan. Fick nyss höra att mitt sällskap inte gråter för att det är sorgligt/lyckligt/dramatiskt, utan: "Jag gråter ju bara för att jag är trött." Haha, jadu. Det var en ny, det.


Tumblr_lfc2onbsko1qd070no1_500_large

Att tänka på dig, är som att vila på moln.

Jag stirrade rakt in i dina blå. Blå. Precis som havet. Havet det gungande. Som dansgolvet inunder. Fötterna de fyra stod still, även då mina darrade. Skakade av nervositet. Drog tänderna över läppen. Sneglade ner. Såg upp, rätt in i de blå. Ditt hår var slickat bakåt. Lite lätt. Mitt svajade långt ner på ryggen. Det var natt och musiken var hög. Ändå inte hög nog att överrösta ljudet av kemin emellan oss. Knastrande magi. Du kysste min kind. Vände dig om. Du gick.

Jag gick efter, samma stig. Samma väg. Efter dig. Men inte med dig. Inte alls på det sättet. Två som gick isär, för att senare gå ihop. Som vanligt en fredagsnatt. Vecka, efter vecka. Förundrad. Musiken tystnade för en miinut. Drömmarnas sus tog över. Öronen dövdes. Ögonen blundade. Och hjärtat öppnades. Du är undret som håller drömmarna mina ihop. Undret som håller stjärnorna ovan isär. Du är överallt. Som stoft. Vågar inte gå in på ord. Vågar inte bli för personlig, även då jag vill. Mer än allt. Med dig.


Det är så det är. Med dig. Med mig. Det finns inget oss. Men det är okej. Det är helt lugnt. Med mig.

Hur det är med dig, vet jag ej.



Tumblr_lm84j5bqox1qad596o1_500_large
Tumblr_lm84j5bqox1qad596o1_500_large


Just another "remember"

En påminnelse om självkänslans betydelse. Alla ni som brukar vara ute, dricka och smsa (dålig kombo) vet vad jag snackar om. Dagen efter - såklart. Vad du än säger, har sagt, så kommer du att vara samma person. Ingenting du sa igår kommer att förändra vem du ÄR. Även då personens uppfattning må förändras (om denne person är fördomsfull) så förändras inte du. För mig är det tryggande. Jag är fortfarande samma Johanna, oavsett dina tankar och åsikter om mig. Lev livet för DIG, för DIN skull. Tyck om dig själv för DIN skull och förändras enbart för DIN smak, DITT tycke. Våga vara ego. Ego är bra, på den nivån.





ÄLSKAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!


Like the stars hold the moon.

Ska åka mot jobbet om några timmar. Ska bli roligt. Som vanligt, liksom. Ingen allergi idag inte. Ska kanske ut ikväll, lutar dock mot en hemmakväll. Inte så likt mig, men mysigt i all ära. Ska hoppa in i duschen. Imorgon ska jag troligen träffa Sandra & Beck i stan. Kanske blir det en bio senare imorgon kväll, vi får se.



Allergi.

Hur kan man inte älska allergichocker? Sitter nu här helt illröd över hela kroppen. Har tagit en akutdos, men får se om det ger med sig. Vill inte väcka halva huset för att åka till sjukan såhär mitt i natten. Ett vanebesök. Led av kroniska nässelutslag i över ett år. Här snackar vi allergi. Är ju stress, press och värme -allergiker. Korsallergi, korsreaktioner. När du kan reagera på en kombo av 10 olika saker. Superkul. Men här ska vi inte klaga.

Ni som umgås med mig vet att jag har röda "prickar" på bröstet, urtikaria, heter det. Spår av mina kroniska nässelutslag. Det roligaste är ju att jag kommer behöva äta allergimedicin i en månad efter det här anfallet eftersom allergin sitter kvar i blodet.

Svårt att beskriva Urtikaria, men det blir som "flammor" av små röda utslag som oftast är svullna och sticker ut en bit från huden.

Ett tag hade jag ett utslag lika stort som en femma som stack ut en halv centimeter, och varje gång jag stressade blev det svullet. Sjukt va?


Life.

Ska åka och möta mina kära vänner E & S nu. Vi ska äta och njuta av livet, liksom. Har haft en bra dag. Okej vi somnade 12 igår och vaknade 3 idag. Men det gör inget, sömnen var välbehövd.


Har blivit så blödig. Fick tårar i ögonen när Melina tog studenten, haha. Fina vänner.



Bilder från i fredags:




När livet är bra. När du gör det bra.

Är så ofattbart glad för allt och alla jag har.

Om två veckor tar jag mitt pickpack och åker till Maja i GBG.

Helgen var otroligt bra. Har blivit erbjuden att föreläsa om Personlig utveckling. Jag träffade en urskön brud på Josefina som gav mig otroligt mycket. Jag har underbara vänner. Säger bara en sak: Smelly cat. Raman fattar. Vädret var underbart och jobbet lika roligt som vanligt.


Är så jäkla pepp.

I fredags var jag på lobby, själv. Haha nej men med mina "lobbykollegor." Till en början i varje fall. Kändes lite ovant, men helt okej. Jobbade igår. Pure, sedan Lobby igår kväll. Jobbade idag. Nu ska jag lägga mig och kolla på film. Imorgon vill jag göra något kul. Är lite rastlös. Typ som min vän, S.

Funderar på att starta en enskild firma! Kanske berättar senare. Kanske inte.


Hoppas att alla mår lika bra som jag denna härliga årstid! PUSS&KRAM/J



Så jäkla älskvärt. Allihop, och alltihop.







För jag har tagit studenten!


NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GODMORGON!

Emelie ringde och väckte mig 04:45. Haha, gulle. Jag som hade tänkt att gå upp typ halv6, menmen! Desto tidigare, desto bättre..? Hade ju beordrat henne att väcka mig, så känner mig nöjd.


En sak bara.... STUDENTEN IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Galet.




NEW.



Lite nytt, men orkade inte ta kort på allt hehe.
Väska, skor, smycken, några klänningar, kofta.

Min dag.

Vaknade i gårdagens smink. Very fresh. Begav mig till Gärdet och träffade underbara vänner. Åkte till TäbyC och lunchade på Tegel. Shoppade lite. Åkte till stan och shoppade mer. Åkte till Snaps. Köpte biljett till slutskivan. Åkte hem i spöregnet. Åkte och hämtade ut min studentklänning.

Och NU har jag städat klart, nästan......


R E M E M B E R .



Tumblr_lmdjt92ish1qjpmnko1_500_large

Sen så finns det sådana som Tobias. Kärlek.

Måste läsa min älskade mans visa ord. Han den gamle. Han den vise och kloke. Han jag lyssnar på när allt känns fel. Han som är så kunnig, erfaren. Han jag verkligen beundrar, av hela mitt hjärta. Ta mig till honom nu. Natten är ung för en helg. Alldeles för sen för en vardag. Han håller mig uppe när solen går ner. Får mitt hjärta att slå ett slag extra när han ler. Han får mig att skratta på avstånd. Han ger mig allt, en grund, en förutsättning. Han förstår mig. Och jag förstår honom. Försvinn aldrig. Jag håller dig hårt.

Tumblr_lkcdt8ogip1qc9gjho1_500_largeTumblr_lkcdt8ogip1qc9gjho1_500_large


Vet ni vad vi gör..?

Haha helt sjukt. Vi sitter framför mitt skrivbord, framför datorn. Kollar tvplay och äter kladdkaka direkt ur förpackningen. Inte likt mig. Men jag kände för att fira.

Sjukt skönt när plugget är över.

Puss

My love can't be broken, cause it's everywhere.

Så många gånger. Så många tårar. Äntligen är det över. Sluta ring. Sluta messa. Jag vill sitta själv på min stol. Skärmen blinkar. Klockan tickar. Solen går ner. Och här ligger jag och stirrar i taket.



Jag hoppas att ni vet.

Men jag säger det igen. Texterna som jag skriver i bloggen har oftast inte något med mitt personliga liv att göra. Alltså t.ex. som förrförra inlägget osv.


Riktigt grym dag idag. Tävlade återigen om utspringet. Vi kom trea, vilket är en jäkligt bra placering med tanke på att vi endast var cirkus 7 närvarande, medan de andra var minst 15pers/klass. Imorgon får vi veta ordningen, har gått hyffsat. Vi samare kom tvåa i matematiktävlningen. CUDOS.




Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

   

För att det är skillnad nu.

Jag vet att du är kär i mig. Och jag kommer att vara kär i dig. Bara för att inte vara kär i honom.

Tumblr_lmehzmlyyt1qale4ro1_500_large
Tumblr_lmehzmlyyt1qale4ro1_500_large

Den ovissa kärleken mellan oss.

Jag älskar att se dig le. Även om jag så kollar i smyg. Du står längst bort i hörnet med glaset i höger hand. En flicka vilar i din famn och du ser djupt i hennes ögon. Jag önskar mig vara hon. Drömmer mig in i tanken om att själv stå där. Din blick bränner ett hål i min själ och öppnar ett leende på mina läppar. Jag kan inte sluta le, så länge som du står vid min sida, fäst vid mina tankar. En kemi finns. Jag kan se den mellan dig och henne. Jag avundas. Du tror att jag dansar, men egentligen så gör jag ingenting annat än att se på dig. Sneglar över axeln, snurrar runt om så behövs. Jag älskar att se dig. Tänka på dig. Dina ord ger mig pirr i magen, och dina läppar är blodfyllda magneter. Jag önskar så att jag fick dig kyssa, likt tjejen bredvid. Jag undrar om dagen kommer att komma. Tvivel råder. Tills dess fortsätter jag att drömma. Om det så är hela livet. Jag fortsätter att föreställa. Fantisera om oss. Kanske är det för bra för att vara sant. Men jag önskar att det blev vi.


250142_225907687425591_129255280424166_1057694_4747475_n_large

Tillbaka.

Nu är jag tillbaks här på blogg.se.

Mycket enklare domän att blogga från.


Bilderna är tagna ett år efter varandra, exakt. 2010 och 2011. Jag är väl medveten om att jag har förändrats sjukt mycket från och med att jag började gymnasiet tills nu, när jag slutar. Ganska otroligt!


RSS 2.0