Christmas gift

Vi fick idag julklappar från jobbet!
Ett par röda converse :) kul!!


Who's that girl?


New

Idag fick jag en ny jacka av pappa :) den kommer från Hollies! Har letat efter en ny jacka och nu fick denna bli min! Virvaldi i SKHLM har en liten rea. De flesta jackorna från Hollies ligger runt 4000kr! Mycket bra pris :)


Vad gör man när man är sjuk?

Jo man gör en kopp söder-té, tar fram inspirerande böcker skrivna av inspirationskällor (som Kay Pollak, Stefan Einhorn och Robin Sharma) lägger sig i soffan efter en varm dusch och äter lite avokado.
Ska snart ut i snön och gå 100m till konsum för att handla lite.


29e december 2012.

Åh äntligen har jag bokat mig en tid för att fixa håret.. Har låtit det vila i några månader nu. Ingenting slår dock känslan av ett långt tjockt svall. Även fast det kommer med sjukt mycket jobb. Att duscha tar inte bara 10min. Utan speciellt schampoo, inpackning varje gång. Att föna tar väl cirka 30min och sedan i med mer oljor och krämer. Sova med fläta och upp tidigare för att få det bra. Men ingenting slår den där känslan av att känna sig så fin och fixad. Lyllo er alla som föddes med bra och fin hårkvalitet PLUS ett tjockt hår!!


47 år emellan

Igår ringde jag en kvinna som jag inte känt så länge. Jag tror vi träffades första gången den 8e februari 2012. I början måste jag erkänna att jag var lite rädd för henne. En rädsla otroligt som fort gick över och förvandlades till en stor respekt. Mina favoritdagar var när jag kom till jobbet och möttes av ett glatt varmt hej. Någon som verkligen brydde sig. Någon genuin. Den här kvinnan har nog den starkaste karaktär jag någonsin träffat. Och även då det skiljer oss 47år åt så blev hon en god vän. En kollega, en bra sådan.
Till henne var det nästan svårast att säga hejdå den där torsdagen 22 november. Ungefär 10 månader efter den dag vi först mötts. Jag vet inte hur den här kvinnan ser mig, men hur hon bemöter mig säger allt. Jag vill ha fler vänner som hon. Glad, klok, tjusig, respekterad, vis, eftertänksam, otroligt fräck i vissa fall, skinn på näsan och så otroligt omtänksam. Hon har sagt några av de roligaste sakerna jag hört. Och delar några av de klokaste tankarna jag tillägnat. Jag tror inte att hon riktigt förstår det. Hur jag uppskattar och verkligen ser upp till henne.
En dag ses vi igen. Om inte där innan några mejl och något telefonsamtal till.
Tack för den här tiden och allt du lärt mig. Min M.


Today is the day I've been waiting for...

Önska mig lycka till!


Mysigt...


RSS 2.0