Helt slut. Godnatt!

Två bilder från igår. Cafét blev det. Dock inte alls länge för min skull..:(


Fixar mig!


Stinsen!


.

Ska hem till min kompis nu. Det var jättekul att träffa alla på festen men nu vill jag bara hem till honom. Hoppas att alla ni har haft och får en jättebra kväll!


♥ Ibland gör det fortfarande ont



"Det var ett sånt vackert väder,
då såg jag en blick som log.
Och jag vet inte hur men den skar mig
så hela min glädje dog.

Den var yster och ung så det lyste.
Dock visste jag skälvande klart
att så ler bara den som ska lämna
den blommande jorden snart."

Personalfest.

Men jag vill inte gå, för jag har druckit....... Över en halv flaska vin nu. Vill verkligen inte....... Haha. Såg också att den jag mest vill träffa kanske inte kommer..? Fan.

Sen blir det utgång, ofc!!!

Antingen med kollegor, eller med Micis & Manda, mina favvosar <3





Jag & Emmy ♥


Glad glad glad!

Ååååh är så glad. Blev så glad igår haha.. Världens bästa när jag kom hem och såg JULSKINKA i kylen!!!!! Wehoooo. Sen hade vi handlat massa massa gott som jag kan äta i helgen. Tjocksmock. Och så blir jag så glad när jag tänker på en person. Haha. Är så muppig, jag vet :) börjar misstänka att jag har någon känslostörning!!! Nej då skoja bara.


UUuuuhhh Baby it's a wide world.

Idag ska jag träffa min bästa vän.
Sandra Marmeladstad.


SAKNAR EMELIE RÖVBÄCK också.


Älskar er otroligt.



YOU ROCK MY WORLD.




Haha åååh är så där överdrivet glad... Se upp!

Höst!

Och jag älskar den. Även fast jag faktiskt märker att mitt humör har förändrats lite. Är inte alls lika energisk.

Apropå inget så kan jag inte fatta att det redan är fredag imorgon. Vad händer med veckorna? Ska förhoppningsvis förbi Dazzling Beauty och fixa till håret lite inför helgen! Har tunnats ut så mycket så ska sätta i typ 25 slingor :)

Nu är jag påväg till jobbet. Gillar faktiskt att gå till jobbet. Så mycket att jag faktiskt saknar det lite när jag inte är där haha!! Galen. Nej men gillar fördrivet :)


Sogni & sen Rose

Jobbat hela dagen weeiii. Nu blire partA med Mandis och Micis


Shoppar


Iiiih

Har varit en jättebra dag idag!!:) har jobbat från kl 1-9 och åt både frukost lunch och middag :) jätttteeestolt!!! Gick bra på jobbet och på måndag ska jag gå en administrativ utbildning inom företaget så att jag kan lära mig att registrera och administrera papper, typ. Vad jag fattat det som iaf:) känns jättekul!!


Nu ska jag sova. Ska upp tidigt och åka till stan. Jobb 1-9 och sen utgång.

Fasiken!!! Skrev en jättefin dikt idag på jobbet och kom på att jag slängde den haha :(


Puss & dröm sött!


Drop dead beautiful.




PUSS & KRAM ♥

Och vi ser alltid samma sida av månen.

Godmorgon :) Det är tisdag och den 25e. Löning, alltså. Har även hört av kollegor att det ska vara fullmåne i helgen, om jag inte minns fel. Hörde då också att löningshelg + fullmåne brukar resultera i ännu mer liv på "stan". Har själv aldrig dragit dessa paralleller. Inte för att jag ens håller koll på när månen är full. Visste ni förresten att fullmånen skiner hela 9 gånger starkare än halvmånen? Ja, jag har alldeles för mycket fritid.



Ska jobba 13:00-21:00 idag. Weeeiiihhooo.


Saknar min Micaeelliiiz.

"Hela mitt ansikte domnade bort och jag kunde inte prata för att min mun var helt bortdomnad."

För mig är panik ett väldigt laddat ord. Alla av oss har nog drabbats av panik många, många gånger under livet. Känslan av att förlora kontroll. En klump i magen när flygplanet skakar till, eller föraren framför oss måste tvärnita för att inte krocka. Kanske känslan av tårar som trycker bakom ögonen när ens vän, partner eller förälder inte svarar i telefonen efter en flygning, eller bara inte alls. Panik är ett laddat ord just för att det ofta förekommer i samband med obehagliga situationer som de tidigare nämda. För vissa personer är inte panik bara laddat för dessa igenkännbara situationer, utan just för motsatsen - att inte veta.

För några år sedan drabbades jag av min första, namnsatta, panikångest. Jag har hela livet varit hypokondriker i vågor, men när den här känslan av döden tog över min kropp förstod jag att jag inte bara var rädd för att bli sjuk - jag har även drabbats av det. Med andra ord trodde både mitt sinne och min kropp att jag var på väg att dö. Jag skrek till mamma att jag måste till akuten. Det här var första gången jag drabbades av panikångest. Efteråt sov jag längre än någon gång tidigare.



För några veckor sedan fick jag en sådan stark panikångest att jag - även efter alla tidigare - trodde att jag skulle dö. Det är inte konstigt att jag tror att jag är påväg att svimma under panikångest, men den här gången var det skillnad. Jag trodde inte bara att jag skulle dö, utan att jag redan var halvvägs.
Hela mitt ansikte domnade bort och jag kunde inte prata för att min mun var helt bortdomnad. Det stack i ansiktet som det gör när ett ben eller fot har somnat. Fast värre, faktiskt. Jag fick knappt någon luft (kändes det som, i alla fall). Det är så svårt att beskriva en panikångest. Vanligen känns det som att man är avskärmad från verkligheten. Det känns som att befinna sig i en bubbla. Allting ses som ur ett fönster. Jag brukar även få tunnelseende, övertagande rädsla till att svimma, illamående, domningar i ansiktet och benen har många gånger vikt sig under mig.


Det jag, efter lång tid med panikångest, har kommit underfund med är att om mitt psyke kan lura mig så där pass mycket, om mitt ansikte kan domna bort, mina ben vika sig, jag kan svimma och må illa - Ja om jag kan lura mig själv så pass grovt så kan jag väl ändå göra det i motsatt riktning också? Jag kan väl intala mig själv att jag är lycklig, mår bra, har mer ork och inte minst -  att jag kan MER än vad jag TROR.

Det är ett rätt lustigt förhållande mellan vad vi tror och vad vi kan. Verklighet och inbillning.
Det vi inbillar oss kan påverka oss så pass mycket att det faktiskt övergår från inbillning till verkligt.


Ett bevis på att vi inte ska vara rädda och haka upp oss på allt vi inte kan.
Alla världens möjligheter.
Läs "Eldens hemlighet" eller sätt på "Desertflower".

Någonting.

Någonting jag verkligen vill nu är att vara i mitt andra hem i Örebro. En bit utanför Örebro har vi vårt "lantställe." inte jättelantligt direkt men vi har sjötomt, bor granne med hästar och nära till naturen. Det finns inga Gatulampor utan stjärnorna lyser och syns bättre än här. Det är samma som i stugan utanför Vemdalen. Där är stjärnorna fler än någonstans jag varit. Det är en del av ordet frihet för mig. Att känna sig ett med naturen, även om jag har tjocka kläder runtom. För någonting jag verkligen älskar är just naturen. Jag vet att en dag så flyttar jag här ifrån. En dag snart, hoppas jag.


Jäklar..

Somnade vid 9-10 igår och vaknade nu!


Myyysssiiii

Sitter i bilen med täcke och ska åka några mil och hämta lite saker :) så mysigt att åka bil såhär på kvällen. Speciellt på Essingen. Så underbart fint med alla ljusen! Har lidit av paniksyndrom hela dagen. Kan känna på mig flera timmar innan jag får ångest. Tänkte berätta om en händelse när jag drabbat av en otroligt grov panikångest som startade mitt paniksyndrom.
Nu är jag dock jätteglad och har typ fjärilar i magen!! Sånna här saker får mig så lycklig. Älskar verkligen hösten. Otroligt mysig!!!:)


Typ dum i huvudet.

Älskar alla mina vänner. Om ni någonsin känner er dumma i huvudet så beror det enbart på att ni umgås med mig.

Åkte tåget från Sollentuna. ska hem och duscha innan Moa kommer :)


Underbart.

Alltid lika underbart när man måste be halva kontaktboken om ursäkt för aningen konstiga sms... Dessutom megabakis. Ikväll får mobilen stanna hemma! Som den alltid borde i samband med alkohol. Hoppas att alla hade en jättebra kväll :) det hade jag. Typ.


$UPER$TAR.

Tumblr_ls6pg9dbky1qd856ao1_500_large
Tumblr_lk00rbykfs1qf7ikto1_400_large
1285046-9-1316786137898_large
Tumblr_lht7okj26q1qbuuigo1_500_141333137_large
Image_large
9303_large
440042-9-1312635602929_large
Armyjacket_152550282_large



Nej nu ska jag ut och feeezzzta!
Kanske ses där ute.
Början redan kännas som att ikväll imorgon kommer att vara diffust.

Puss!


Mama I'm in love with a criminal.





Funderar på att klippa mitt hår kort igen.. Ahaha jag kan då aldrig bestämma mig!! Ena dagen kort, andra långt osv osv. Men tycker att det är så stilrent snyggt att ha kort hår, helst helt jämnklippt också, i page. Å andra sidan så trivs jag ju jättebra i längre hår och tycker att det är lite roligare! Åh, vilka problem haha. Vad ska jag göra!? :)

M.B

Åååh suck hade ju gjort ett inlägg men det försvann..

Var iaf inne på Moas blogg och läste lite om mig!! Blir såååå glad av sånt här. På lördag ska vi festa galet, Moa och jag :D Ska bli så kul kul kul! Moa är någon som jag verkligen kan vara mig själv med och det är liksom avslappnat om ni förstår? Vissa personer kan det bli lite awkward och stelt med, men absolut inte med Moa. Det finns de man inte klickar med och de man verkligen klickar med. Moa är en sån som jag klickat med :)


Moa, jag, Modigh och Sandra.


Jag och min telefon.

Ja, jag vet. Jag är superdupermegaseg på telefonen och svarar oftast inte alls. Dålig vana helt enkelt..? Ska försöka att bli bättre faktiskt :)

På min gamla Iphone hade jag typ 130 olästa sms hela tiden(!?!??!!) skitknasigt ju!! Fattar inte riktigt hur det kunde bli så. När det blir för många vet man ju inte vart man ska börja och då blir det ju att man inte svarar alls. Typ som skolarbete..? Haha..



Hade det jättemyyys med Sandra i stan idag. Blir så glad av att träffa henne :) ♥ Världens bästa vänner har jag!!




Kärlek kärlek kärlek kärlek x5 biljoner

FUCK YES TOMORROW'S FRIDAY!

Wie wie wie längtar!!!


Tumblr_lj1rappmgk1qed6c4o1_500_large
Tumblr_ll84e9dvqp1qhjpvxo1_500_large
312541_160128517407939_100002323748469_328031_829717273_n_large

Jag vet att jag är så mycket mer lycklig nu.


Jag vill säga något till ALLA er som läser min blogg. Oavsett om vi har bråkat, ogillat varandra eller kanske inte ens pratat någon gång: NI ÄR BRA PRECIS SOM NI ÄR. PRECIS som ni är. Det är otroligt viktigt att komma ihåg.
Låt bara ert riktiga jag skina igenom.
Handla inte i olycka eller ilska.

Även om en vän, förälder, eller partner beter sig dumt - behandla dig själv väl genom att välja handlingar.
Du skadar verkligen inte bara dig själv om du behandlar andra illa. MEN Du krymper då själv som person. En liten del av din självkänsla rycks bort. Oftast gör det ont också, även om vi tror att det mestadels beror på motparten i situationen.



Jag vet att jag själv ofta, alldeles för ofta, blir irriterad över försenade tåg, sölande människor på tc, sega kunder i telefonen. MEN, det bringar mig själv olycka. Jag blir inte, och kommer aldrig någonsin att bli, mer lycklig av dessa tankar.
Det är så jäkla svårt, men det GÅR, att förändra sina tankar.
Du kan välja att tänka lyckligt.


Det är inte naivt att vara glad.
Det är däremot naivt att tro att du blir lycklig av negativa och olyckliga tankar.


LYCKA. Så mer än bara en tillfällig känsla av glädje.
Lycka är inte alltid bestående.
Men du kan välja att leva lyckligt, även om du emellanåt blir ledsen och arg.
Lycka är för mig ett förhållningssätt till livet. Det som händer oss och det vi får att hända.
Någonting som alla kan välja.






ÄN EN GÅNG:
DETTA ÄR BARA MINA EGNA TANKAR.
DET HAR HJÄLPT MIG.
KANSKE HJÄLPER DET DIG.
KANSKE TYCKER DU ATT DET ÄR REN BS (bullshit).


Något som är sant är dock att:
Vi alla är ensamma ansvariga för våra tankar.
I sin tur känslor.
I sin tur handlingar.
Vi alla är ensamma anvariga för vår lycka.
I sin tur olycka.
I sin tur liv.

DROP DEAD BEAUTIFUL.

Åååååh du gör mig så lycklig lycklig lycklig!!





Vackert är.



Idag är nu.
Igår är redskapen.
Och imorgon är friheten i dag.





Johanna Stenberg.



Tumblr_lsxgm5dl5g1qmt5mvo1_500_large

Bra. Bra. Suveränt.
Nedre hypotesen skulle jag säga.

Vid din sida.

Där finns inte jag.
Jag vill inte hitta dig.
Känner så väl till smärtan att lämna.
Bli lämnad.
Värst att sakna.
Klockorna spelar.
Skärande ljud.
Det ekar i mitt hjärta.
Likt en tung bas på ett dansgolv.
I en stimmig lokal.
Dimmande rök.
Du är så äkta.
Men vid din sida där finns inte jag.
För en gångs skull konkret.
På dig kan jag ta.
Vill, snälla låt mig ta.
Låt mig kyssa din nacke.
Vila på ditt bröst.
Låt mig radera alla fel.
Låt mig ta bort vårt förflutna.
Även då det knappt liknas ett.
Aldrig känt så.
Patetiskt, exakt benämning.
Trots det oerhört spännande.
Du är som ett ljus.
Ett slukande ljus.
Tog fel på vattnet och tändvätskan.
Släckte.
Fumlar i mörkret efter stickan för att tända igen.
Vill inte vara ditt virke.
Bara vätskan.
Inte heller vatten.

The Last Song

Ligger och kollar the last Song på iPad i sängen. Ska sova nu:) träffa Sandra imorgon! Wiiiieee.

 

 


Viktnedgång.

Tycker att det är jättesvårt att veta vad man ska gå efter när man försöker gå ner i vikt. ska man försöka "se" (visuellt) skillnaden, ska man mäta fett, eller räkna kilon? Ena dagen kanske jag väger 56kg och andra 55kg, sen tillbaks på 56kg så tycker att det är jättesvårt att räkna kilon. Men jag lär väl märka när jag kommer ner mot 50..? :D Hoppas det iaf! hihi.
 
Just nu är jag 175cm och väger 56kg (ungefär).
Mitt mål är som sagt 51kg.

Tycker absolut inte att jag är tjock eller så, men jag vet att jag i hela mitt liv varit betydligt smalare i förhållande till min vikt :) Försöker inte svälta mig och bli benig, bara bli av med det jag lagt på mig :D
Min syster har sjukt fina ben och riktigt fin kropp i övrigt!!!


Lite inspo/thinspo
Tumblr_lnk9gwa8ue1qeg2vro1_500_large
Yu5r6_large
Tumblr_lt3g3olium1ql6gfmo1_500_large






Förstår verkligen inte varför vissa tycker att det är fel att vilja bli bättre, smalare, snyggare eller kanske rikare. Det viktigaste är väl ändå att man är lycklig..? Visst såklart att det inte betyder att bara för att du är snygg, rik och smal så är du lycklig. Men om du är lycklig, vad spelar det då för roll? Jäkla jantelag!!!! Det ska inte vara konstigt att älska sig själv och vilja leva livet fullt ut. Det är inget fel i det.

Love them california girls.

Tumblr_lqj3lv94wr1qbcxe2o1_500_large
Girls,girl,summer-0bb934cbb564badf89bcffdff9494f2c_h_large
Tumblr_lp7rm7b7fl1r0yc9vo1_500_large
Tumblr_ljq909zury1qcwrgqo1_500_large_143213001_large

I set fire to the rain and I threw us into the flames.

du gör mig sååå glad ♥ ♥ ♥

RIHANNA 2 NOV.

Vi kommer troligen även att gå på Rihanna den 2 november. Hur nice!? :D






Happy gal

Haha är så muppig. Min handLedare på jobbet är så söt!! Idag var jag lite trött så då tog hon in mig separat och bara satt och pratade ett tag. Så skönt när man har omtänksamma människor runt omkring, ellerhur? :) Är oftast glad och energisk så märks rätt snabbt när jag är trött eller ledsen hehe.

Nu ska jag nog nästan lägga mig och sova! Är supertrött men är så glad så kommer nog inte kunna sova..? Typiskt mig. Typ hetsar upp mig själv så att jag bara vill hoppa runt och sjunga...

Lite tråkigt att bara lägga upp bilder på mig själv..?

 

 


Puss

Jag idag hihi :)


LYCKA.

Ibland tycker nästan jag själv att jag är lite konstigt, om så bara för några sekunder. Kan sitter på tåget och bara se ut på en klarblå himmel, solnedgång, fina moln eller vad som helst och nästan gå sönder av lycka. Blir så oerhört lycklig av småsaker. I fredags satt jag på tåget och visste nästan inte vart jag skulle ta vägen. Tyckte att det var så fint på himlen, och så var det ju fredag! Ville bara försvinna in i min egna lycka typ, haha! Låter kanske konstigt för er men är så härligt. Blir så lätt så där lycklig!! Kan vara att jag tycker att jag är fin, eller att jag har ätit nått jättegott, börjat dagen bra, fint väder. Oftast blir jag så där superlycklig bara av att vara ute och gå och kolla på allt fint! Kan oftast se någonting vackert och positivt i allt. Så härligt att befinna sig i det tillståndet. Komplett lycka. Försöker alltid att tänka mig dit.


Jättejätte glad! Ska hoppa in i duschen nu.

Frukost time!

Godmorgon..? Min söta mamma kom hem med McDonalds, men måste tacka nej :D Har verkligen insett hur mycket skit man stoppar i sig. Jag kör på en dag i veckan när jag får äta vad jag vill. Någon gång under helgen.
Har även insett att drycker så som varm choklad (som jag alltid alltid dricker på jobbet) innehåller mer kalorier än tex vitt bröd! Lite sjukt, ellerhur? :O
Svart kaffe innehåller 0 kalorier!
Var helt död efter igår och helgen. Körde dock nyktert på Amba, men sov inte så många timmar! Somnade vid 1 igår och vaknade runt 12. Skööönt :) Nu blir det frullleee!
Juste, vi fick inte ha med vår kamera in igår för att den var för "stor"? Vi har inte en jättestor, men en medel, systemkamera. Surt..
Jag och sis igår. ♥
Haha ser lite lustig ut med tanke på ljuset

BRITTAN!!!!

Det var GRYMT. Helt klart bästa på länge. I Wanna Go - Globen förvandlades till en klubb. Sjukt.

Två flugor i en smäll. Såg ju JOE JONAS som jag var helt tokig i också, han var förband. Mummmmsss!!!

Puss och godnatt!


Ibland undrar man ju..

Ja ibland undrar jag vad jag får för idéer. Nu har jag två jätteknasiga tankar.
1, färga topparna röda/bruna (???!!?)
2, Enbart ha tjejer på min Facebook. Ja så kan det gå när man är trött på killar, alla dras över samma kant(stup?)


Nej nu ska jag jobba sen blir det ju BRITNEY!!!


Nu ska ni höra nått sjukt...

Har någonting skitkonstigt att berätta!!
Igår vad vi på Amba och hade verkligen jätteroligt, än så länge inga konstigheter. Kanske inte har berättat att jag vad på arbetsintervju i torsdags..? Det var jag iaf. Så när vi ska gå på toaletten en gång så gissa vem jag träffar? Han som intervjuade mig!!! Och han ska jag komma på andraintervju hos. Vart rätt stelt kan säga hahaha!!

Jättebra kväll med Micis, Amanda o Debbie :)

 

 


Wihoooo


Mobilblogga..

Haha ja inte min specialitet kanske, men det går ju hur smidigt som helst! Har spenderat dagen i sängen mestadels haha. Sen blev det lite mys med min syster.

NU BLIRE PARTAYYYY





Ha en underbar kväll!!!

Bra kväll!!

Med Tobbe, Saud, Micis o Manda


Mål

Tänkte berätta om mina dagliga mål som jag har satt upp:

MAT:
Frukost
Mellanmål
Lunch
Mellanmål
Middag

Det är viktigt att hålla igång fettförbränningen så därför så många mål. Senså ska jag ju hålla mig inom ramen: 1293 kalorier/dag.
Och tänker inte köra något fult som att äter jag en choklad så får jag inte äta någon middag!! Nej tänker ju körs hälsosamt :)

TRÄNING:
Spinning varannan dag. Fat burning program.
Mage med maskin varannan dag.
Armar och rygg med maskin varannan dag.

Ska även kanske börja träna på gym med min bonusmamma! Vore kul att ha någon som man kan peppa och bli peppad av:)

 


FRIDAY NIGHT.





Bästa vinet!! Eller vad säger ni? ;) Haha!

Bara lite bilder från förra helgen!

Nu ska jag röra mig mot stan.

Frukost!

Fick inte i mig müslin :( har svårt för att ära när jag vaknat. Ska till pappa nu så får ta med lite frukt på vägen :)

 

 


Nu börjar resan!!

(Är inte "underviktig" även fast appen säger det, den räknar ju vuxen)

 


Iphone!

Även jag med Iphone igen. Mobilbloggar nu! Har laddat ner appen "Shapeup" kan visa imorgon :D haft en superbra dag. Kram


Ready, set, GO.






MÖTE!

Sleepy head.

Vaknade för ett bra tag sen. Har duschat och ätit frukost. Drack ren äppeljuice och åt en skiva grovtbröd med parmaskinka :)

Ska snart iväg på ärende.


Dags att fixa mig, haha..



Before.

Har precis kollat klart på en film och är helt slut! Var tekniska problem med Bredbandsbolaget idag så jag och Maxen hade inte så mycket att göra.. Har varit duktig med både mat och träning idag. En bra börjar iaf :D haha! Nu jäklar ska det hålla :) En dag i sänder.


Okej tänkte visa exakt vad jag vill träna bort!

Ni vet fettet på magen, den lilla klumpen där fram runt naveln. Inte så snyggt. Den ska plattas till och hela magen ska ju bli smalare!!


Sen ni vet det där fettet mellan låten? Det ska bort!!! Superfult. Hehe. Sen "kärlekshandtagen" såklart.


Så this is me "before." Inte så jäkla bra före-bild med massa mat i magen osv. Kanske kan fixa en bättre tills imorgon :) Vore kul att ha om jag nu ska ta hela grejen seriöst! Det gäller ju dock att vara seriös och ärlig mot sig själv. Tar ju faktiskt emot lite att lägga upp bilder på sig själv som man inte riktigt är nöjd med..




Gooodnatt alla fina :D  ♥ ♥ ♥

Top of the world. TONIGHT.

Nu åker jag mot jobbet! Wei wei wei gillar mitt jobb. Är extra kul nu när Max sitter med mig på webbsupporten! :)
Här får ni en låt, fast tror väl inte att någon har missat den! Tycker att texten ger en känsla av frihet! Hihi. Pussar ♥ ♥ ♥

Hälsoblogg..?

Nu tänker jag ärligt satsa på min livsstil.

Har tänkt lite och insett att dieter (LCHF, GI osvosv) enbart är livsstilar. så fort du slutar med dieten kommer du troligen att gå upp i vikt igen.

Har därför bestämt mig för att räkna kalorier!
Finns en app som jag vet att JohannaEo använder sig av som heter Shapeup som räknar kalorier åt en. Jättesmart tycker jag och ett mer hållbart resultat.

Tränade faktiskt idag! Eller jag cylade spinning i typ 25 min haha. Har ett program som heter "Fat Burning" som jag körde på. Här hemma alltså. Sen gjorde jag lite magövningar med någon grej vi har och lite situps. Känns bra! Åt faktiskt frukost för första gången på evigheter. Gurka! Hahaha, lite lustigt kanske :D men lagom kändes det ändå. Sen åt jag lunch, spenat! Älskar faktiskt spenat.


Vill bli slimmmmmmmad nu juu! Haha :)



Lite inspo så länge:
2088729_zmfwpahj_c_large
Tumblr_lm02502fzj1qjjgg6o1_500_large
600full-erin-heatherton_large

You just don't understand me. I am nothing like her.






Längtar tills i helgen!!!

Fredag: Utgång med min och Micaelas nyfunna vän Alex och hans vänner.
Lördag: Utgåååång igen, med Moa tror jag!
Söndag: Jobb och sen BRITNEY-KONSERTEN!!!!! Wihooo vad jag längtar ändå fast hon har sågats i Danmark, haha.

YES dad, I ate......

Kuul att jag vaknar av min väckarklocka:(( Tänkte ju springa och köra spinning, men nähääpp. Kanske hinner köra en snabbis nu?

Har suttit i massa datorärenden hela morgonen. Skönt att ha det avklarat.


Nej nu behöver vi lite Thinspo.


YOU ARE NOT HUNGRY. YOU ARE BORED. LEARN THE DIFFERENS!
YOUR STOMACH IS NOT GRUMBLING. IT IS APPLAUDING.
THERE IS NO TRY. THERE IS ONLY DO.
Tumblr_ls90vkhx5n1qdfb8co1_400_large_large
Tumblr_ljj0zmfnig1qbhh1t_large_large
Tumblr_lsbd9bqsrf1qidisco1_500_large
Tumblr_ls37l6uxva1qayvd5o1_500_large

Early morning, she wakes up. It's time to make up.

Tumblr_lhlmxoeshk1qb34xco1_500_large

Det svarta. Det sköra. Och det vackra.


En vacker nyans av svart över hennes själ.
Svarta fåglar under den grå röken som försöker slingra sig mellan de täta regndropparna.
En tjock klump i halsen som gör det svårt att andas.
Håller alla känslor inom, även då hon är ett lok i väntan på att få öppna och tjuta ett öronbedövande tjut.
Nästan lika bedövande som trycket över hennes lungor. Värre än röken omkring.
En konstant salt smak i munnen. Tårar som aldrig verkar sluta rinna längs de rödgråtna kinderna.
Röda likt ögonen över.
Ett tappat likväl mosat hjärta på marken. Fyllt med grus och smuts.
Ett skärande ljud hörs fast ingen lyssnar när det gnids längs asfalten.
Då skulle du bara höra ekot i hennes tomma bröst.
Ändå envisas hon hoppa ner i hålet hon även det envisas gräva allt djupare.
Men ni kan då inte ana dimman framför hennes ögon.
Neråt är den enda riktning hon kan finna ro. Det är tyst under marken.
Långt där under, där inte fåglarnas skrik hörs.
Där är det svart. Förblindande.
Inte alls men ändå lika skört.



Döden. Att förlora någon och själv stå kvar.
Att inte veta vart denne förlorade är. Att ha förlorat, men ändå ha kvar.
Att känna, men inte kunna se. Minnen, men bara minnen.
Ingen chans till nya sådana.
Ett mörkt hål.
Ungefär som universum.
Vi vet inte när det tar slut. Eller om.
Att födas blind må vara lättare än att senare förlora synen.
Men ingenting talar för att livet inte varit bättre med.



Rabbit Hole.
Rachel getting married.
Såg två på raken.
Två mörka.
Ibland hjälper det för mig att stirra det svarta i ögat.
Känna trycket över bröstet. Och tårarna bakom ögongloben.
För att sedan titta bort på det jag ser, det jag har.
Alla färger som faktiskt också berör.

Det är det där.

Du sa nej när jag sa ja.
Om du bara visste. Ja, om du förstod hur jag studerar dina ögonfransar varje gång du sluter dina ögon. Hur jag inte förstår hur något så mjukt som dina ögon kan hugga så hårt i mitt hjärta. Sätta sig fast likt ett svärd. Dra aldrig ut det.
Jag räknar dina fingrar när jag håller din hand. Inte för att jag inte vet att du har lika många som mina. Nej, just för att jag älskar det. Jag älskar att känna din hud mot min. Känna dina hjärtslag och räkna dem i takt till mina. För jag älskar hur du hugger din blick i mig. Som om ingenting annat spelade någon roll. Som att det bara var jag, jag och ingenting mer.
För du är solen.
Det bästa i min värld.
Jag älskar att se på film med dig. För jag älskar att se dina bruna två tåras till den sorgliga delen. Det är som att det står något i tårarna du fäller. Det står så klart och tydligt. Jag kan läsa dina känslor. Även fast du inte vet att jag ser.
Det låter oerhört töntigt. Så jäkla underbart töntigt.
Du får töntigt att bli bra.
När jag såg dig här om kvällen stannade du för att sedan skaka om hela mitt universum. Hela min värld.
För jag kan känna ditt hjärta slå.
För jag kan känna det även när du går.
Även när du säger nej och jag insisterar ja.
Hur du kan få en minut att kännas som en evighet.
Du har satt frön som blommar i mig.

En vacker blommande äng som snart går mot vinter.
Men bara om min sol försvinner.
Så. Låt bli.



Sånt där jäkla trams.
Sånt där jäkla enastående trams.

VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER.

Hos Micaela med massa massa [läs: för många] drinkar och underbaaar mat! Jag, Micis, Amanda och Sandra. Saknade Maria!!!
Sogni, ännu mer drinkar.
Laroy, ?????
Stunden emellan är också lite diffus.
Lobby, kära goa vänner.
Träffade David, Victor, Max, Patricia sis, Anil, Sanny, Fanan, Walle, Larsson, Modigh, Hellman, Calle, Chris och massa massa andra. Hur kul som helst!! Älskar sånna kvällar när man träffar massa vänner och alla är på bra humör, lite "lagom" runda om fötterna och bara har skitkul. Träffade jättemånga fina vänner jag inte träffat på evigheter. Det ger kvällen lite extra.






Letar efter min minneskortläsare. Har massa fina höstbilder (och massa fjantiga på mig och mamma) och även bilder från igår. Har inte vågat kika igenom kameran än. Måste nog äta lite innan....

En viktig åskådning.

Hoppas att ni läser och förstår.


Vi befinner oss på tåget. En plats mellan Sundbyberg och Spånga, om jag inte minns helt fel. Tåget var långt ifrån fullsatt, som vid rusning, men ändå var det inte tomt. Det var lagom mycket folk, om detta begrepp nu funkar in i en beskrivning av hur befolkat ett tåg är. Hoppas att ni hänger med ändå.

Det pratas lite lätt på tåget. Ingen tant som skriker i luren åt hennes betvivlade (och i hennes perspektiv oerhört nervslitande) man som tagit fel på fillén och karrén. Det är inte heller några småbarn som skriker och skriker och aldrig verkar sluta skrika. Inga yngre tonåringar som hysteriskt tjaffsar och skrattar på en och samma gång. Nej, det var rätt tyst för att vara ett pendeltåg, faktiskt.

Mitt emot mig befinner sig en medelålders kvinna. Gissar att ni föreställer er henne som 50 år, men nja enligt mig ser hon ut att landa på 42.  Kvinnan har sällskap på var axel. En man i sina övre 60 år och sedan en yngre kvinna i sin bästa tid - 25 somrar, för att låta tjusig. De båda finner sig i tysthet, möjligen iakttagelse. Vid mig snuddar en yngre man iklädd kostym, vi kan väl kalla honom ung akademiker, om vi ska fördöma klädseln (han önskar nog mer ett ordval som "viktig" men det får duga).

Det är som sagt rätt tyst på tåget. Kommer ihåg när dessa "nya" pendeltåg började gå. Det beskrevs som "så tyst att man till och med han höra sina egna andetag." Blir nu lite orolig att jag gått och förlorat hörsel av all rusningsstoj (men lugnar mig såklart med det hederliga "fjärder som blev till höna").
Så för att klargöra: inga andetag hördes, men samtidigt under nivån att jag faktiskt fortfarande kunde höra mina egna tankar.
Denne kvinna framför mig, som jag gissar bär på 42 år i bagaget, sitter och skickar textmeddelanden. Ivrigt. Inga konstigheter med det, en rätt vanlig tågsyssla ändå. Vid ett tillfälle, som nog hela den lilla sektionen av tåget minns, börjar kvinnan som tidigare nöjt sig med små leenden vid både läsning -samt skrivande av meddelanden, att skratta. Rätt hysteriskt. Nej nu överdrev jag, inte hysteriskt. Men hon börjar skratta. Högljutt och ljudrikt. De flesta ger henne sneda blickar. Blickar som jag skulle gissa (om nu blickar kunde tala) säger "MAAAINAC" eller kanske "LUUUNATIC" - på svenska - "TOKSTOLLE." Ja, för vem skrattar egentligen utan att vara lämnad åt maskarna? Vem tusan skrattar utan att ha något fel i skallen!?!?!

Vet inte om det var just skrattet i sig som drog till sig reaktioner, eller om det kanske var ensamheten i kombo.
Hur som helst så fick det mig att känna (trots att jag kände mig glad åt denne, i min gissning, nykära eller kanske glatt skvallrande-med-en-vän, eller något annat roligt - kvinna) mig ledsen.

Är det så idag (i generell betäckning, ta åt er ni som känner er i nöd att ta åt er) att vi finner skratt konstigt. Är det så att vi enbart får skratta i grupp, eller med någon annan? Känns hemskt. Det ska väl då inte vara konstigt att skratta. Det ska väl vara glädjespridande. Enligt min åsikt, i varje fall.
Jag önskar att fler kunde skratta öppet. Dela med sig av sin glädje till de som har svårare att den finna.
Det är inte konstigt att åka på semester själv, att skratta öppet, shoppa själv, sitta på ett fik med ingen annan än sin bok och en kopp latte. Det är befriande och modigt. Förhoppningsvis ser fler att det inte är något pinsamt eller onormalt i detta.

Nästa gång liknande i din omgivning inträffar hoppas jag att du skrattar med. Och skratta gärna för dem som inte kan låta sig vara lyckliga och skratta med.




Let me get over you, the way you've gotten over me.

Min favvo Glee-låt just nu, ha ha.. Får nya favoriter hela tiden, men just nu är "You Keep Me Hangin' On" med Quinn/Dianna min absoluta favvo.

 

 

Bra sätt att börja helgen på, tycker jag!

 

Ska fixa mig nu, sen blir det in mot city (där mina fredagar alltid spenderas???).

 


Och nu studsar dessa pingisbollar längs mina kinder, än en gång.

Första gången jag kikade in på Fredriks blogg var för något år sedan, eller kanske var det två. Jag läste i en annan blogg om hans inlägg som nu, år senare, fortfarande får mig att gråta. Blir så berörd. Han har nog den bästa bloggen och besitter nog den mest fantastiska känslan till att förmedla.

Här är inlägget som gång på gång får mina ögon att dugga.


Ni kan läsa orginalet HÄR. Fredrik Backman


Här följer det i alla fall:

Personligt meddelande


Till den ganska stressade blonda kvinna i grön Volkswagen Golf, årsmodell 2004, som låg efter mig på Skälbyvägen mellan Hässelby och Barkarby och vidare mot Kista norr om Stockholm strax innan klockan 12 idag.


Jag förstår att du fann det här med att jag höll hastighetsgränsen på alla 30- och 50-sträckor oerhört provocerande. Du gjorde det ganska klart genom att köra uppskattningsvis 15 centimeter bakom min bil i närmare fyra kilometer, försöka köra om mig vid ett rödljus (innan du i sista sekund upptäckte den där Volvon och insåg att vi inte körde på en enkelriktad väg), för att sedan slutligen argt accelerera in till höger om mig när vi nådde en 70-väg och köra om mig på insidan. I drygt 100 kilometer i timmen. I bussfil.


Jag ska inte ta upp din tid i onödan, jag förstår att den är väldigt värdefull för dig. Så jag vill bara i all hast passa på att berätta för dig att för ett drygt år sedan blev jag pappa till en liten pojke. Han heter Nicholas. Han har stora bruna ögon och sin mammas ögonfransar. Han älskar bröd men är inte så förtjust i smultron. Han gömmer fjärrkontroller och tyglejon i facket under sätet på sin leksaksbil, och fnittrar så han kiknar när jag hittar dem. Det låter sådär som man tänker sig att champagnebubblor hade låtit om de fnittrat.


Jag vet ingen annan i hela världen som någonsin fått hans farfar att gråta offentligt. Eller garva så högt.


Han blir uttråkad när han inte får vara bland mycket människor, och älskar att stå i centrum. Jag antar att han har fått det förstnämnda från sin mamma, och det sistnämnda från mig. Han har hennes försiktigt mejslade kindben, och mina stora fötter. Han har fyra stora tänder i överkäken, och inte en enda i underkäken. När han blir ledsen trillar det tårar stora som pingisbollar nerför de där små kinderna. När han är sjuk vägrar han sova någon annanstans än i vår säng, med sitt huvud på sin mammas nyckelben och sina fötter i mitt ansikte. Han väcker henne genom att pussa henne på munnen, mig genom att ta mitt armbandsur från sängbordet och slå det i ansiktet på mig.


Och när han och hans mamma dansar. Herregud. De kan lysa upp ett släckt rum när de gör det.


Hans morfar är hans bästa vän. I förra veckan blev han så glad när han kom hem till oss att han kröp rakt in i en vägg. Och han har precis lärt sig gå, han är väldigt stolt över sig själv för det. I augusti börjar han på förskolan.
När han ser en hund pekar han överlyckligt och vrålar ”TITTA!!!”.


Och när han skrattar. Herregud. Det är som om något rusar runt barfota på insidan av mitt bröst när han gör det.


Han satt och sov i sin bilstol på passagerarsidan när du körde om oss idag, med det där tyglejonet i famnen. Om jag inte hade bromsat när du gick över i bussfilen och sedan skar tillbaka in i min fil så är det genom hans dörr fronten på din bil hade kraschat. Jag vet inget om dig. Jag vet inte om du sett de där videoklippen på nätet om vad en bil i 100 kilometer i timmen kan göra med en människokropp av kött och blod. Och jag vet inte om du någonsin haft en ettåring sovandes på din mage, lyssnat på hans andetag, och insett hur ofattbart ömtålig den där lilla kroppen är. Jag vet inte om du älskat någonting så mycket någon gång i ditt liv att det känns som om du ska få en hjärtattack.


Men förlåt, jag kommer ifrån ämnet här.


Så hur som helst: Jag ville bara säga att jag hoppas att det där som du hade så bråttom till var väldigt viktigt.


Och att du hann dit i tid.





Annars hittar ni hans blogg HÄR.

Med ett ord skulle jag beskriva hans blogg som relevant.


I WISH A HAD A UNICORN!


Tumblr_llz4g3r7ok1qeq8jto1_500_large
Tumblr_lhgl8jcxdn1qhsx93o1_400_large
10_large
Tumblr_lqlnqvbwso1qza0fjo1_500_large


Vill ha din här silly bands -unicorn :(

Kommer ihåg mitt första silly band. Fick det av några turister på mitt förra jobb. Då hade dem inte kommit till Sverige än. Fick en lila guitar! Vet att dom finns att köpa på Teknik Magasinet nu, iaf! Och säkert i leksaksaffärer.


finns ju massa söta typ princess crowns, tinker bell, $ (dollar sign), heels, butterfly, rings, diamonds, kissing lips, dolphin, anchor, "xoxo", "I<3U", spongebob squarepants & Patrick star, hello kitty osv som jag vill ha!! Får gå på silly band jakt. Inte superfina, men att bara ha!

Set me free why don't you baby? You just keep me hanging on.




Jobbbiii

Gillar mitt jobb ♥

Bästa var ju att jag får sällskap av Max på BBB from here on!!!! Wihooooo, är så glad.



Nu ska vi mysa.

Förresten, var det någon annan än jag som såg DH S8E01 igår? Bääääästa.



Ny frilla! Fett snygg o fresh.

Kärlek, en kraftens källa.

Jag tror inte att ensam är starkast.
Jag tror på kärlek.
Och för att markera tror jag inte på självklar kärlek.
Att inte ta för givet.
Det blir vad du gör det till.
Kärlek kan vara evig, det är ditt val.
Om du vårdar och väljer dina relationer kan kärlek vara.
Kärlek är för mig inte någonting jag enbart känner i samband med attraktion.
Att försöka beskriva kärlek är svårt, men möjligt: Någon/något du älskar.




Men visst finns det en rad olika definitioner av "Ensam är starkast."
Vi kanske klarar oss bättre utan en annan person,
men för mig är inte det detsamma som att vara ensam.
Det är att vara utan.


Jag har aldrig varit helt ensam, långt ifrån.
Dock har jag känt mig mer ensam än vad jag gör idag.
Idag är jag mer lycklig.



Jag tror inte heller att allting är förutstakat.
Likså kärlek.
Vi är födda i Sverige och det finns ungefär 6 miljarder andra människor där ute.
Varför skulle vår Enda rätta kärlek finnas här?

Jag gillar att känna att Jag har makten över Mitt liv.
Visst kanske någon korsar min väg.
Det är andra bilar ute i trafiken som jag inte kan styra.
Men jag kan i varje fall styra min.



Glöm inte att det jag skriver är subjektivt!!!!
Det är mitt sätt att tänka på och gör mig lycklig.
Gladeligen finns det fler sätt att tänka på som gör andra lyckliga.



Operera bort halsmandlarna.

Har så ont i halsen så att jag gråter hela tiden(?) och är riktigt nära på att spy av smärta. Vad tusan är det här, haha! Har aldrig haft så ont någonstans förut!!! Haha. Tårarna bara rinner. Vet inte hur vidare jag kommer kunna somna, har tagit två Treo i varje fall. Imorgon ska jag boka tid för rådgivning om jag ska ta bort mina halsmandlar. Har haft ont i halsen minst 7 gånger det här året nu. Hoppas att allt går bra.




Hahaha kom och tänka på en sak. OM jag någonsin får mitt hjärta krossat ska jag bara tänka på hur nedrans förbaskat ont jag har just nu så kommer det bli lätt som en plätt. Vet seriöst inte vart jag ska ta vägen. :-@@@

Har legat och kollat på Burlesque. Fy farao vad snygg hon är. Vill också se ut så!!!


Tumblr_lrh0ber3kp1qg3503o1_500_large
163851_123663051037629_100001818042793_151854_1996824_n_large
Christina-aguilera-burlesque-makeup-gold-orange-eyeshadow_127182472_146154981_large




Godnatt. Har en lång dag framför mig imorgon. ♥ ♥ ♥

Ibland känner jag. Alltid där innan tänker jag.

Även då hjärtat hennes är starkt.
Och blodet pulserar i densamma riktning som alltid.
Fastän hennes andetag är lika djupa som förr.
Och ändå hennes läppar rör sig demsamma som tidigare.
Någonting har förändrats.
Det är någonting med ögonen, tror jag.
Någonting som skimrar, likt intet innan.
Det är en dysterhet.
Någonting sorgset, fridfullt.
Som en slukande eld.
Så vackert.
Trots det faktum att det hon känner är mörkt.
Det är känsla hon känner.
Förgör.
På ett annat plan än vad vi förstår.
Även då vi tror att vi kan se henne.
Trots det.
Hon befinner sig i en box.
En box av glas.
Vi kan se, men vi kan inte röra.
Hennes känsla är stark.
Och vi som trott vi skådat svart.
Förblindande mörkt.
Hennes ögonfransar dansar likt alltid.
Tårar desperat försöker tvätta.
Sträta ut det vi alltid trott var rakt.




Det är ett skärande mörker.
Så svårt, men ändå så klart.
Ögonen kan inte se.
Men det är det mörkaste de skådat.

Glee, as in happiness.

Glee översätts glädje och det är precis rätt känsla som förmedlas, i varje fall i mig.


Jag är så lycklig som har er. Dig.






Hei happi gaaalll.


You are my glee in life.

UPDATE.

Har fått virus i mina muskler (vad vi tror) så har blivit jättesvag i både armar och ben och fallit ihop två gånger. Har mest sovit faktiskt haha.. Känner mig lite halvt gammal, men skönt att vila ändå =)  Hade en riktigt riktigt bra helg, bästa på länge faktiskt, förutom sent på lördag natt då jag blev helt svag i benen och ramlade igen haha?



Jaja, nåväl. Förklaring till varför uppdateringen varit som den varit. Eller inte varit.


Vet inte riktigt om jag har nåttt så där jättejättekul att dela med mig av faktiskt. Blogglusten är inte på topp. Ska lägga mig och kolla på gLee, är så förbaskat trött hela tiden!!!!!





Sist jag och Emelie var på Laroy för nästan ett år sen. Det var sist jag var där tills i helgen. Var dock riktigt roligt så får bli tätare besök dit!

RSS 2.0