Gott Nytt År!


Aldrig haft så ont..

Har så stört ont.... Vill kräkas för att det gör så ont. Det kommer i vågor men jag gjorde verkligen inte rätt i att jobba idag.. Tårarna kommer.. Vai var tvugna att åka taxi hem för att jag inte kan gå. Helt klart det värsta jag varit med om i hela mitt liv... Är helt blek typ.. Måste vila imorgon..


Jag vill lära mig teckna!!

Har ritat ett öga nu... Vill verkligen lära mig teckna snyggt.
Här är ögat. måste måste öva!!!


Your love is all around me

Heeej! Ska strax åka och möta Filip i stan och fika lite och så ska jag köpa lite hårprodukter.. Har fortfarande ont i ryggen och mår inte på topp men äsch!! :) ska bli mys!

Har förresten köpt en ny mössa!


Njurbäckeninflammation

Har varit på sjukan... Igen... Har ju haft riktigt ont i ryggen den senaste veckan och inte alls mått bra. Tydligen har jag njurbäckeninflammation som är rätt allvarligt. Hade så ont i morse så att jag bara grät. Åkte till Huddinge akut och tog urinprov osv. Har dock ingen feber än, man brukar ju få 40+, men hoppas att min upptäcktes i ett tidigt skede så att jag slipper det :) äter stark medicin nu i 8 dagar, ska bli bättre snabbt nu :) sååå skönt att jag vet vad det är!!! Haha var så glad när vi gick där ifrån!


GOD JUL!


Mot Danderyd!

Nu är jag o Filip på väg till Danderyds akutmottagning. Min rygg är sämre idag och kan knappt sitta. Hoppas att det är inflammation i musklerna bata


Hos doktorn

Haha låter så barnsligt när man säger hos doktorn. Farbror doktorn. Hehe. Har sjukt ont i ryggen och benen och vi vet inte riktigt vad det beror på. Har tagit prover nu iaf. Fick med mig en lapp som jag ska ha med mig till akuten om det inte släpper över natten. Hoppas!!

Nu är jag påväg till min prins!!! Weeiii


You better run, better run, faster than my bullet.

Mikaela Lager & Johanna Stanberg
Bild lånad Stureplan.se



En mindre snygg bild på mig med min grymt snygga bästa vän Micaela.

Haha den här tjejen gör mig så jäkla glad. Finns ingen bättre.

min underbara, bästa vän, Mellis.







Bilder från i somras utanför mitt hus.
Ingen har någonsin ställt upp så mycket för mig som du har. Jag uppskattar dig så oerhört mycket. Även om det går flera månader ifrån varandra så är vi alltid tajtare ihop när vi väl ses. Jag kan vara mig själv med dig till 100% och säga vad jag tycker och tänker. Jag älskar dig Melina. Du är en av de allra finaste personerna jag känner och har garanterat gjort mig mest av alla.

Dagens shopping

Nya stövlar (!), skjorta från Monki och en kavaj från H&M


Jobbfesten

Jocke fick också ett pris: årets utveckling!!! Så kul :)


Posh24 event!

Var med Melina på ett event som Posh24 hade i onsdags för lanseringen av deras tidning. Mellsy praktiserar där så hon var nästan en av arrangörerna. Hon har skrivit flera artiklar i tidningen också. Supercoolt!!!

 


Om cirkus tre veckor.

Älskar er.














Åååååh kan inte vänta. Mina underbara vänner!! Finns inget bättre team än vi.

Min blogg börjar bli tråkig..

Hej på er!


Hoppas att ni mår bra. Jag mår suuuuuverääänt! Igår var det julbord (igen) med jobbet. Jag fick faktiskt en utmärkelse som jag blev jätteglad för (och presentkort). Var jättetrevligt att träffa alla som jag inte träffar lika mycket längre! Har ju börjat i en ny tjänst. Drog vidare med Josse, Martina, Saman, Lubo, Christian och några andra för att kolla på Jocke och hans band som spelade på något ställe på fridhemsplan. Var väl där till 12 nått när jag åkte till Clarion Hotell. Sov hemma hos Filip igen fastän han inte är hemma haha.

Men i övermorgon kommer han!! Så jäkla lycklig :D






Ikväll ska vi fira världens finaste Sandra. Vi har känt varandra i 17 år nu tror jag.
Skål för evig vänskap!

Estetisk tandvård

Har varit på en klinik och fixat till mina tänder :) har ju haft dem "tillfixade" ett bra tag, men min ena front på framtanden lossnade och det är ju den viktigaste tanden haha! Har gått och sett ut som häxan i Snövit ett tag nu.

Men nu har jag äntligen fixat till tänderna så nu är de raka och fina! :) inga hål hade jag heller!


Love

Vaknade för ett tag sen! Åkte hem till Filip igår, fast han inte är hemma haha.. det var kul igår men blev alldeles för mycket. Träffade Micis, fanan, Wallin osv osv också så var ju kul! Åkte hit rätt tidigt, vid 1. Ja finns väl inte mycket att säga om det. Stackars Filips mobilräkning bara....

Ursäkta mitt tillstånd när bilden togs...


du är allt för mig, F.

Jag saknar dig varje sekund så att det gör ont. 10 dagar kvar, 11 passerade.






Någonting som gör mig genuint lycklig.

Ja, någonting som verkligen får mig att le i hela kroppen är andra människors utveckling. Det finns inget bättre än när någon som kanske inte mått så bra (kan vara efter ett förhållande tar slut, en depression, familje -eller vänproblem) när denne person öppnar ögonen för världens möjligheter och utvecklas. Det är vad jag vill jobba med (förutom astronomi, miljövetenskap, tropisk marinbiologi, naturgeografi). Det skulle göra mig glad. Att hjälpa någon annan i sin utveckling.


Att utvecklas gör vi varje dag. Det är det som är så jäkla coolt. Vad vi kan göra med våra tankar. Exakt varje tanke är avgörande inför nästa.




Jag och mitt finaste hjärta Sandra. Hon är en otrolig vän. Så otroligt förstående, rolig, knasig och så underbart givmild. Jag kan berätta allt för dig, jag kan duscha, gå på toaletten, dansa naken, se förjävlig ut, säga idiotiska saker, vara rolig, vara snäll och omtänksam. Jag kan vara jag, helt enkelt, med dig.

Antidote

Swedish House Mafia vs Knife Party. Helt rätt i tiden med dubstep!!!!! Vem kan inte älska :) schyst med blandat house och dubstep.


Yeeey heja Amanda!!!!


Dont worry bout what might have been

Ska sova nu. Är jättetrött. Ska bli så sjukt skönt med helg. Imorgon ska jag visst på Idol. Fick veta det igår tror Kaj att det var. Men det blir ju kul! Ska gå in vip och äta och dricka lite innan. På lördag ska jag träffa Moa för middag och utgång! Weiii. En bra helg :) :)


Frooost!

Tittade ut imorse och såg massa frost. Mysigt:) åkte från min mamma så är redan på väg till jobbet. Känns som en bra vecka på ingång. Hoppas att den går skitsnabbt! Imorgon är det bara två veckor kvar <3


Hahaha jag och Christian med hans "bebismugg"..


Bebiiii

Åh har shoppat bebiskläder åt lille Leo nu!! Döööör lite haha.


Fuldag.

Har en riktig jävla fuldag idag, haha.. Fan. Är typ fortfarande lite sjuk. Så har "förkylningsögon". Värsta jag vet!!! Hahaha..


aja så här ser jag iaf ut idag!





Aja spelaa rooolllll :)

2a advent

Heeej på er!


Var helt slut igår, somnade vid 10 och vaknade idag vid 10. Har precis duschat och ska fixa mig lite. Ska nämligen på BABYSHOWER idag! Det är min syster som väntar sin lilla Leo till världen. De har babyshower för att min systers kille kommer ifrån USA. Ska bli riktigt roligt faktiskt!!



Vill bara säga en sak.

Jag har VÄRLDENS bästa kille.





Nu vet ni.

Julbord

Juste jag var ju på julbord igår på kastellet och vi spelade "fångarna på kastellet". Överlägset fick vi 14 "nycklar" och tvåan 9 st. Yey! Skulle bölat annars haha!

Var hur som helst jättemysigt på kastellet. Förutom alla medelålders män som raggade.
En kille kom fram och frågade: "är det här lammköttet är eller?"
Och dum som jag är svarade jag: "nejnej det är ju på andra sidan!"
Hahaha störd....

 

 

Ing-Marie!

 

Min Josseee

 

Mysigt nere i källarvalvet :)

 

Och jag, men känner inte riktigt igen mig själv..!? haha.

 

 

 

Sen gick jag, Ing-Marie, Christian, Lubo och Martin vidare och drack lite på någon Irlänsk bar på söder, haha. Inte direkt my hoods menmen. Sen sov jag hos Maxxx1.

 


I am all yours and you are the worlds' greatest.

I miss you...........

DU ÄR BÄST F.





RSS 2.0