Prommis

Nu har vi äntligen kommit hem! Var så klart massa förseningar.. Duktiga som vi är så gick vi hem från Mörby C! Tar ungefär 30-35 min rask promenad till Djursholm :) den här veckan har vi tagit promenader varje dag. Känns så skönt.

Har på mig en jättefin ny tröja idag från BikBok! :)


Snart möte!

Ska strax på ett möte på mitt nya jobb! Spännande :)
Har städat hela lägenheten idag..... Jobbigt men skönt nu! :)


Goootttiii

Ligger i myskläder, kollar på How I Met Your Mother och äter min goda frukost. Livet :)


Love

God morgon! Har precis stigit upp och ska äta lite frukost!! :) så skönt att vara ledig ibland och bara ha tid för sig själv! Ska laga en god stor frukost och kolla på tv :)


Ibland

Och så sjunger vi med knuten i halsen. Träden står på glänt utanför de sorgsnas hus. De vajar stämningsfullt över sörjandes huvud. Uppå molnen väntar de vackra och de saknade på oss. Försöker lugna utan att någon hör. Ur orgeln kommer vågor som både berör och förgör. Löven är färggranna. De tog alla färger ifrån oss, men se så även löven förmultnar och dör.


EMMA

Egentligen vet jag ingenting alls. Likt ett samtal härom dagen grå då vi talade om existens och kunskap. Vad det nu allt innebär och är. Jag siktar mot oändligheten. Men vad finns där utom? En annan oändlighet som sluts av mörker som binds av andra oändligheter. Ändå är livet här och nu, utan oändlighet. För vem säger vad som inte vet. Bara en hel del ovetskap. För vad vet jag egentligen om dig. Bara en massa ord som smattrandes faller ihop av en rad bokstäver. Blir till meningar med en faktiskt mening. Tolkbar på säkert ett tusen olika sätt och vis. Allt hänger på mig. En bokstav, men ett ord. Vi säger "när jag ser på månen, ser du den också". Det för oss samman, denna mänsklighet. Ändå så långt i sär. Och benämner, uttalar om så som omänskligt. Vad definierar vad vi verkligen är. Det är diffust och ingen bryr sig tillräckligt för att tänka igenom. Denna lilla korta stund vi nu har. Denna oändlighet som just nu pågår utanför vårt fönster kallat öga.
 
 
Ett liv utan definition.
En text utan egentlig eftertänksamhet. Bara smatter från fingrar som bildar rader av ord, meningar som faktiskt skapar mening.
 
 
Ska köpa en bra bok av en man kallad Stephen H.

RSS 2.0