Darling

f    

   


You can never take away yesterday. I hold yesterday in my heart, and there I hold you. Like the stars hold the moon.

   

j


New




What the sun Will always sing is you


Vuxenpoints!

Igår var jag och Filip duktiga och storhandlade. Första gången i mitt liv, men nu har vi i alla fall frysen full.

Är ledig även idag så ska till stan och handla ett par skor, sen ska vi tvätta och städa!


Loooose some

Ja, nu ska jag faktiskt satsa ordentligt. Vill bara inhandla massa nytt, äta nyttigt, spara pengar och gå ner i vikt. Ska börja träna mer nu. Men det första man tänker på efter ett 12timmars pass är inte att träna direkt, men det är bara att bita ihop. Behöver ju inte vara värsta träningspasset, några situps och en prommis är bättre än inget alls ju!


Ska hämta min ena bärbara till Filip. Så jobbigt att ladda upp bilder till blogg på Mac tycker jag. Man kan inte bara kopiera utan måste spara o yada yada.





Ååååh jag är så töntig och kär

… Det var en gång en blind tjej som hatade sig själv och livet för att hon var blind. Hon hatade alla utom hennes kärleksfulla pojkvän. Han var alltid där för henne. Hon sa att om hon bara kunde se världen så skulle hon gifta sig honom.

En dag donerade någon ett par ögon till henne. Hon kunde helt plötsligt se allt, inklusive sin pojkvän. Hennes pojkvän frågade henne: ”nu när du kan se världen, kommer du att gifta dig med mig?” Flickan blev chockad när hon såg att hennes pojkvän också var blind och vägrade att gifta sig med honom. Hennes pojkvän försvan förtvivlad iväg och skrev senare ett brev till henne där det stod: ”Ta hand om mina ögon älskling.”



Läste den i Dessies blogg nyss. Blääää vad gullig, haha!


Dop

Nu ska vi åka iväg på älskade Leos lilla dop :) ska bli så himla mysigt!! Hade jättesvårt igår att köpa något, men blev som sagt den här!

Haha snygg andra bild!

 

 

 


Fixar mig lite inför dop!


Hej vår



Liten belöning

Efter sjukhuset åkte jag och Filip till stan och handlade lite.
Köpte ert linne från Gina, ett par skor och en DKNY väska. Nog det mesta jag betalat för en väska - 2400kr. Men det var den värd:)


 


Bläää

Ligger på sjukhuset och har trååååååkigt. Ska snart träffa läkaren.


Ibland

Ibland är det lite jobbigare dagar än andra. Och klumpen man dagen innan aldrig tror ska komma igen växer sig större i halsen.
Dagar när det stannar till lite, även fast man vet att allt blir bra snart igen.

Ska till sjukhuset imorgon igen. Sen har jag en ledighet framför mig, det ska bli skönt. Något jag verkligen behöver :)



Ser ni hjärtat? hihi


Mitt

Heeeejjjzan

Sitter på lunch. Har stört mycket på jobbet, men det är kul :) har dock ont i hela kroppen.
Imorgon ska jag på sjukhuset så blir inget jobb då..
Har min älskling hemma som ska följa med iaf :) haha så knasigt, allt blir kul när man har någon att komma hem till!!

Hihi en fin rooos jag fick av honom


East

Träffade världens mest underbara Emilie igår på East för drinkar. Som jag har saknat henne! Haha har alltid lika roligt.

Haft en bra helg. I fredags hade jag och Moa spakväll med film och massa gott. Supermysigt faktiskt! Kul att göra lite annat än bara utgång hela tiden :)


Spring


Hur kan man sakna något man redan har?




When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
and dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise
Every time she closed her eyes

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
and the bullets catch in her teeth
Life goes on, it gets so heavy
The wheel breaks the butterfly
Every tear a waterfall
In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly

and dreams of
Paradise

En natt i juni. En natt i Paris. När sommaren föds. När sommaren ler.

Kärlek spelar i luften. Tänk dig en blandning mellan solsken och stjärnhimmel, fast i en melodi. Där under går ni. Ni går hand i hand, ni två. Det är kväll och natten faller sakta över era lättklädda kroppar. Det var inte igår ni föll för varandra, men det känns som att du fortfarande faller. Hans hand är varmare än din. Den är trygg och den är där för dig. En man med dragspel sitter på en liten pall på sidan av kullerstensgatan ni vandrar på. Ett äldre par står drömmande bredvid. Över hänger små färgade lysklot. De dinglar lite lätt i blåsten. Du får den där känslan att kärlek faktiskt kan vara föralltid. För ikväll är allt. Du har aldrig känt dig så levande. Aldrig känt dig så "nu".

Mysdag!

Har haft en riktigt underbar dag idag!

 

Jobbade 07-19 igår så var rätt slut när jag kom hem. Valde att åka till mamma och kolla på Top Model och DH med min sis. Jättemysigt!! Vi drack cola och åt choklad.

Idag var jag ledig och är även det imorgon eftersom jag jobbat en del. Så himlans skönt.

Vaknade runt 8 i morse (?whyyyyyy kan jag inte sova längre) Var och åt Sushi med min syster idag vid halv 12, sen tog jag och mamma en långprommis ute på Järvafältet. Åkte direkt efter det med pappa till Mälarhöjden och fikade på ett supergulligt café som ligger ute på en udde. Sen åkte vi till Skärholmen centrum och åt och kollade runt lite innan vi åkte hem.

Så skönt väder. Man blir så himla lycklig <3

 


Blir Illume


I'm miss lonely

Hej på er, ni trogna, ni få.

Filip är på UK-turné. Vilket inte är jättemysigt. Men däremot jättekul för honom!
Äsch då, jag jobbar på ungefär 10-13 timmar per dag. Suuuper busy. Men är ledig onsdag, torsdag, lördag och söndag, så det känns ändå rätt ok när allt kommer omkring! Jag har redan blivit arbetsskadad, tror jag. Jag tycker att det är så himla sorgligt när en mässa eller kongress tar slut, haha! Nu är Allt För Sjön och Vildmark över och det är så himla sorgligt! Haha. Men snart börjar Nordbygg som tur är.


Vad ensam jag känner mig utan Honom. Mitt allt. Min familj. Min andra hälft. Min allra bästa vän. Ja, kanske låter lite blaskigt, men ja jag är så kär i den människan. Det får vara så då. Så där lite blaskigt, menar jag. Blir bara lite småjobbigt när man är van att bo med någon. Van att komma hem till honom. Argumentera för vad man ska äta till middag för att sen komma hem och alltid, alltid, alltid, oavsett vad som där ligger på tallriken (dvs om man vunnit argumentationen eller ej) mysa till en alltid mer underbar måltid. Varje dag är bara mer "underbarare underbara underbaraste" än den andra och jag vill inte ha mitt liv på ett annat sätt. Nepp tre önskningar släng er i sjön.

Var evigheter sen jag bodde hemma känns det som och det är såklart lite ovant. Tycker bara att det skulle kännas konstigt och lite tråkigt att bo själv..? Det här är Filips karriär och jag stöttar honom till tusen. Såklart. Hans lycka är ju, trots ensamheten och brist på motpart i middagsargument, min lycka.






Jag känner mig gammal. Eller äldre, i varje fall. Detta på grund av många skäl. Exempelvis att klockan är kvart över nio och jag tycker att det börjar bli sent..


För ett år sedan skulle jag sitta uppe halva natten och inte göra någonting. Bara för att motsträva behovet, och "måstet" att sova. Saker förändras. Somliga på ont, men de flesta på gott.

Some die young

Tjabbbaaa

Hoppas att allt är bra! Har haft en riktigt bra dag med sol, shopping och god middag. Top Model och nu Desperate!

Filip är på väg till UK nu på turné. Känner mig tom utan honom. Men han kommer att ha det riktigt kul :) det är bara två veckor.

Bestämde idag att jag, Em och Sandra ska till Köpenhamn i April :) mysigt!

Nej nu ska jag fixa iordning för läggdags (haha). Ska jobba 08:00-20:45 imorgon..

Puss


Somebody I used to know

 

 

 

Min och Filips favvolåt just nu hihi :)

 


E.G.O G.I.R.L






Pusss


Living young, wild and free.

I höst drar jag och Sandra utomlands. Ska bli så jäkla sköööönt! Skönt att ens ha planerna. Känner att inte en vinter till. Jag vill ut och se.

Skulle egentligen vilja göra något galet som "El Camino", vandra från Frankrike ner till Spanien. Men kanske får bli senare i livet. Nu ska vi ut och supa och se massa fint och bara ha riktigt kul.

Emelie åker ju till LA i höst så det får bli de två musketörerna helt enkelt.







Du & jag ♥

RSS 2.0